giveaway

Beta verzija Football Manager 2020 izašla je prije 5 dana. Ako još uvijek niste nabavili FM20, osim što ga možete kupiti po najboljoj cijeni na tržištu, Cro-Manager vam nudi posebnu priliku da igru osvojite potpuno besplatno.

Kako osvojiti Football Manager 2020

Ipak, iako igru možete dobiti besplatno, to ne znači da se nećete morati potruditi za nju. Naime, Cro-Manager će u sljedećih 10 dana na svojim društvenim mrežama objavljivati razne nogometne pitalice. Na vama je da nas zapratite na svim tim društvenim mrežama te da pokušate, što je brže moguće, točno odgovoriti na što više nagradnih pitalica.

Kada?

Nagradne pitalice će biti objavljivane svaki dan u 20:00h, počevši od srijede, 6. studenoga pa sve do petka, 15. studenoga.

Gdje?

Na društvenim mrežama Cro-Managera, prvenstveno na Facebooku i Instagramu.

Facebook: https://www.facebook.com/cromanager.net/
Instagram: https://www.instagram.com/cro_manager/

Za bonus bodove svakako se pobrinite da “lajkate” našu Facebook stranicu i “zapratite” naš Instagram, a dodatni bonus bodovi idu onima koji nam se pridruže na Twitteru i Discordu. A, tko zna, možda i u tim kanalima zaluta pokoje bonus pitanje.

Twitter: https://twitter.com/cromanager2005
Discord: https://cro-manager.net/vijesti/cro-manager-na-discordu/

Proglašenje pobjednika

Svi točni odgovori ulaze u bubanj iz kojeg ćemo izvući pobjednika. Pobjednik će biti objavljen u subotu, 16. studenoga te će odmah dobiti key te zaigrati Football Manager 2020.