discord

Dugo smo se pokušavali oduprijeti modernim izazovima i na neki romantični način održati Cro-Manager komunikaciju putem foruma koji će ove godine proslaviti 14 godina postojanja, no s vremenom shvatiš da to postaje svojevrsna borba s vjetrenjačama.

U proteklih 14 godina na forumu je kreirano 13 926 korisničkih računa, otvoreno 7 722 tema te napisano 800 220 postova.

Forum, naravno, ostaje online. Na dobro poznatoj web adresi Cro-Manager romantičari će se i dalje moći podsjetiti na svoju “povijest bolesti”.

Moderna vremena donose Discord. Mnoge gaming zajednice utočište su našle na ovoj platformi. Najveća prednost ovakve komunikacije je to da s jednim korisničkim računom možete sudjelovati u raspravama na više foruma (ili kako to Discord zove, kanala). Ali ima Discord i neke druge prednosti kao npr. komuniciranje s ostalim članovima kanala glasovnim putem. Što još Discord nudi najbolje ćete otkriti u hodu, nakon što se pridružite našem kanalu.

Kako pristupiti Discordu?

Važna napomena: Jednom kada na server uđete preko pozivnice, za daljnje ulaske nemojte koristiti pozivnicu jer će vam Discord tada svaki put kreirati novi profil na našem serveru.
Za daljnje ulaske na server koristite početni link Discorda (https://discordapp.com/channels/@me možete zabilježiti u bookmark), a postoje i opcije da preuzmete službenu Discord aplikaciju koja je dostupna za PC, Android, iOS, Mac i Linux.

Pristupanje preko pozivnice

Ako po prvi puta pristupate našem Discord serveru, procedura je poprilično jednostavna.
Preko jedinstvene pozivnice (discord.gg/7WxZmCstrW), jednim klikom upadate na Cro-Manager server, a prije toga na Discordu morate imati kreiran svoj korisnički račun.

Pristupanje preko invite koda

Pozivnica: 7WxZmCstrW

*nakon pristupanja web stranici Discorda, pronađite u lijevom donjem kutu ikonu u obliku “+”, te se uz pomoć gore navedenog koda kao pozivnice pridružite našem serveru