Cro-Manager na Discordu!

KategorijaVijesti
Datum07.01.2019

  Dugo smo se pokušavali oduprijeti modernim izazovima i na neki romantični način održati Cro-Manager komunikaciju putem foruma koji će ove godine proslaviti 14 godina postojanja, no s vremenom shvatiš da to postaje svojevrsna borba s vjetrenjačama.

  U proteklih 14 godina na forumu je kreirano 13 926 korisničkih računa, otvoreno 7 722 tema te napisano 800 220 postova.

  Forum, naravno, ostaje online. Na dobro poznatoj web adresi Cro-Manager romantičari će se i dalje moći podsjetiti na svoju “povijest bolesti”.

  Moderna vremena donose Discord. Mnoge gaming zajednice utočište su našle na ovoj platformi. Najveća prednost ovakve komunikacije je to da s jednim korisničkim računom možete sudjelovati u raspravama na više foruma (ili kako to Discord zove, kanala). Ali ima Discord i neke druge prednosti kao npr. komuniciranje s ostalim članovima kanala glasovnim putem. Što još Discord nudi najbolje ćete otkriti u hodu, nakon što se pridružite našem kanalu.

  Pozivnica: eBpn6MZ

  *nakon pristupanja web stranici Discorda, pronađite u lijevom donjem kutu ikonu u obliku “+”, te se uz pomoć gore navedenog koda kao pozivnice pridružite našem serveru

  Oznakecro-manager
  mysthios63
  mysthios63 Hrvoje, 24 godine. Prvi FM kojeg sam igrao bio je FM 2007 i od tada se samo to igra. Navijač Milana... Pogledaj više

  Povezano

  Pogledaj ostale povezane vijesti