Cro-Manager Header

cro-manager zajednica osnovana je krajem 2005. godine na inicijativu tadašnjih Administratora, a današnjih Legendi foruma, Mikke i markonia. Upravo se njima mogu pripisati najveće zasluge za podizanje foruma i Sitea svojedobno koji je ubrzo stekao određenu reputaciju i kvalitetu sjajnim vođenjem spomenutoga dvojca.

Bilo je mnogo posrtaja i padova, poteškoća i problema, no uvijek je zajednica bila pobjednik. Zato danas imamo jedan od najkvalitetnijih Football Manager foruma uopće koji posjeduje izuzetno visoke kvalitete koje Vam znatno mogu pomoći u igranju ove sjajne igre. cro-manager je sjajno organizirana zajednica predvođena mladom i ambicioznom Administracijom koja iz dana u dan napreduje i stvara jake performanse za svoje članove.

Danas smo zasigurno najjača Football Manager zajednica u Hrvatskoj, bez ikakve daljnje konkurecije. Naše statistike u ovom trenutku kazuju kako imamo preko 12000 članova od kojih je prosječno 300 svakodnevno aktivno na našem forumu.

Datum 12. listopada 2009. godine povijesni je dan za cro-manager zajednicu. Naime, toga dana primljeni smo u društvo najelitnijih Football Manager siteova u svijetu, Sports Interactive Afffiliate mrežu. Čelni ljudi SI-a imali su same riječi hvale za nas, tako da smo u vidu toga dobili jedno veliko priznanje.

Mjesečno nam se priključi preko 200 novih članova što govori da zajednica zasigurno ide pravim putem. Također je važno spomena to da se u razdoblju jednoga mjeseca napiše preko 20 000 postova (novih poruka) od kojih će velika većina vezana za samu igru Football Managera.

Forum posjeduje niz kvalitetnih sekcija kao što su tekstopisci, taktičari, grafičari i research team za koje se brine naš aktivni Team Moderatora i Global Moderatora.


E-Mail: kontakt@cro-manager.net
Website: www.cro-manager.net