football manager 2023

Nakon kratke pauze, Steam se vraća praksi da svakog vikenda daje mogućnost da neke igre zaingrate potpuno besplatno! Ovo je vikenda tako na red došao Football Manager 2023.

Vikend poziva na akciju za sve nogometne entuzijaste koji još nisu iskusili ovu igru! Ako ste ikada sanjali da postanete nogometni trener, ovu igru morate zaigrati. A znate koji je najbolji dio? FM 2023 možete zaigrati besplatno ovog vikenda. Dodatna dobra stvar je što je u Hrvatskoj produženi vikend, a FM možete zaigrati u razdoblju od 22. do 26. lipnja (tj. od četvrtka do nedjelje).

Da biste instalirali igru, sve što morate napraviti je imati kreiran Steam account, otići na Steam FM23 stranicu i kliknuti na zeleni gumb “Play Game”.

Da biste se upustili u impresivan gameplay, idite na stranicu trgovine Steam i kliknite gumb “Igraj igru”. Nakon što je proces instalacije završen, možete početi voditi svoj tim do slave.

Treba napomenuti da je ćete, ako nakon nedjelje želite nastaviti s igrom, morati kupiti Football Manager 2023, tj. igra vam ne ostaje u trajnom vlasništvu. Igra se trenutno može kupiti po vrlo povoljnim cijenama, više o tome na linku.