luka vušković

Luka Vušković zaludio je hrvatski, ali i svjetski nogomet svojim izvedbama za juniorsku, a potom i seniorsku momčad Hajduka. Ipak, sve to nije bilo dovoljno da Football Manager zaključi da bi ga trebali ubaciti u igru. Nadali smo se da će to učiniti tijekom patcha za Winter Update, ali nije se dogodilo.

No, ne očajavajte.

Luka Vušković ipak na FM-u

Stoga smo, kako bismo ispravili nepravdu, odlučili napraviti dodatak za FM23 u kojem smo Luku Vuškovića dodali u igru. U tome nam je pomogao član naše Facebook stranice Marko J. (puno ime i prezime poznato jednočlanoj redakciji 😂 ) pa smo na temelju njegovog dodatka kojeg je napravio za vlastite potrebe, kreirali ovaj dodatak.

Luka Vušković

Sigurno će biti onih koji će reći da smo pretjerali s atributima. Drugi će reći da tu atributi trebali biti i veći. Na kraju treba reći da je ovo ipak dodatak za igru te da je glavni cilj zabaviti se igrajući igru i ovaj dodatak. A malo je reći da ćete se zabaviti s Lukom Vuškovićem koristeći ovaj dodatak. Naravno, ako pravilno i pažljivo pristupite njegovom razvoju.

Početni Current Ability Vuškovića na ovom dodatku je 116. Ako pogledamo usporedbu s ostalim Hajdukovim stoperima, Borevković je na 124 CA, Elez i Ferro na 122, Awaziem je na 120. Odlučili smo da na početku Vušković bude na razini ostalih stopera, a potencijal je postavljan na -95. To znači da Potential Ability ima dinamičku vrijednost, tj. da će igra prilikom kreiranja svakog novog savea odrediti statičku vijednost PA koja će iznositi između 160 i 190.

cro-update kao savršen dodatak

Za igranje s Lukom Vuškovićem predlažemo da iskoristite još jedan naš dodatak – cro-update. Dodatak je to koji aktivira niže hrvatske lige. No to ovdje nije fokus. Naime, originalno na FM-u glasi pravilo na u HNL-u mogu igrati igrači nakon što navrše 17 godina. Ako želite zaigrati s Lukom što prije, predlažemo na preuzmete i cro-update gdje smo tu granicu spustili na 16 godina.

Download dodatka – Luka Vušković na FM23

Prije nego preuzmete ovaj dodatak želimo vas podsjetiti da je isti vlasništvo Cro-Manager zajednice te kreatora samog dodatka. Stoga vas molimo da ne kopirate dodatak te ga uploadate na druge servise. Slobodni ste podijeliti postojeći link za download i/ili link ovog članka na Cro-Manager portalu.

download

Kako instalirati dodatak?

Nakon što preuzmete dodatak, kopirajte ga u folder:
Dokumenti/Sports Interactive/Football Manager 2023/editor data

Napomena: Dodatak je napravljen za Football Manager 2023 i radit će isključivo na toj inačici igre. Također, treba napomenuti da će dodatak sigurno raditi na originalnoj igri. Ako igru niste kupili, naša je preporuka da to učinite. Ako nemate original igru, ne možemo vam jamčiti da će dodatak raditi.

Podržite naš rad

Ako vam se sviđa naš rad, razmislite o tome da nas podržite i financijski. Ovo nije jedini dodatak u našoj izvedbi, a u budućnosti planiramo još toga. Zbog toga smo otvorili Patreon za sve one koji nas žele podržati. Najbolje od Cro-Managera tek slijedi.

patreon podrška

Ako, pak, niste u mogućnosti podržati nas financijski, pozivamo vas da provjerite naš YouTube kanal. Pretplata na kanal te gledanje i komentiranje videa također pomažu, a mi vam obećavamo da vas nećemo razočarati sadržajem.