Football Manager dolazi na novu platformu, a vijest će posebno biti važna igračima koji igru igraju na PC-u. Naime, nakon godina tijekom kojih je igra bila dostupna samo na Steamu, od danas ju možete naći i na Epic Games Storeu.

I ne samo da ju možete naći na novoj platformi nego ju možete i preuzeti potpuno besplatno.

Isto tako, tvorci igre su potvrdili da će FM20, isto kao i sva buduća izdanja Football Managera i Football Manager Touch verzije, uključivati cross-platform igru što znači da ćete, ukoliko preferirate online igru s prijateljima, moći igrati i s ljudima koji igru imaju instaliranu preko Steama.

Ako trenutno posjedujete igru preko Steama i iz nekog razloga sada želite preći na Epic Games i od tamo pokretati igru – nema problema. Vaš trenutni save koji igrate možete nastaviti igrati i ako igru pokrećete preko nove platforme.

Kako preuzeti Football Manager preko Epic Games Storea?

Ako već imate Epic account tada jednostavno možete otići u Epic Games Store, morate se pobrinuti da se prijavljeni te jednostavno kliknuti na “Get” i igra je vaša. Treba napomenuti da ova promo ponuda traje do 24. rujna u 17:00h te do tada morate preuzeti igru koja vam, nakon toga, ostaje u trajnom vlasništvu.

Ako trenutno nemate kreiran Epic account, registracija je brza i besplatna te se može obaviti kroz Epic Games Launcher.