Football Manager 2024 preorder

Football Manager 2024 nam se približava krupnim koracima. Službeni izlazak pune verzije igre najavljen je za 6. studenoga 2023. godine. Igra se već sada može prednaručiti (pre order) preko Steama za 53,99 eura, ali niže u tekstu možete pronaći način kako da kod službenih resellera pri kupnji igre uštedite i do 10 eura.

Naravno, kao što je to već običaj, oni koji odluče kupiti igru u tijekom pre-order razdoblja dobit će priliku zaigrati betaverziju igre koja će za download na Steamu biti dostupna najkasnije 2 tjedna prije izlaska pune verzije igre. To bi značilo da nas beta verzija očekuje najkasnije otprilike 23. listopada. Ako još uvijek dvojite hoćete li kupiti Football Manager 2024, pročitajte službenu najavu igre no ona vam neće puno reći jer su informacije dosta siromašne. Najave konkretnih novosti koje će biti u igri najavljene su za drugi dio ovog mjeseca, a sve ćete ih moći popratiti na našem portalu.

Zašto kupiti Football Manager 2024?

Kupnjom igre dobijate sve značajke koje su uključene u Football Manager 2024. Osigurani ste da će svi dodaci i proširanja pravilo raditi unutar igre, a imate i pristup službenom pre-game editoru u kojem možete izrađivati vlastite dodatke. Također, u mogućnosti ste igrati online utakmice protiv igrača iz cijeloga svijeta.

Ukoliko igru kupite tijekom pre-order perioda, tj. prije službenog izlaska igre, dobit ćete pristup beta verziji igre. Beta verzija ima sve značajke pune verzije, ali ju Sega kao izdavač igre pušta na testiranje kako bi dobili povratu informaciju od igrača o bugovima koje bi trebalo ispraviti prije službenog izlaska igre. Karijere započete na beta verziji će se moći nastaviti nakon što se igra automatski nadogradi na full verziju.

Prethodnih je godina kupnja igre u pre-order periodu značila da potpuno besplatno možete zaigrati i Touch verziju igru. To je oslabljena verzija igre koja zahtijeva manje posvećenosti događanjima unutar igre. To je posebno naglašeno u pogledu treninga i taktike koji u Touch verziji nisu toliko opširni. Ipak, za sada nije najavljeno da će ta verzija biti uključena kao dio pre-order paketa.

Gdje osigurati FM24 pre order?

Igru je najbolje kupiti preko jednog od službenih retailera verificiranih od strane SEGA-e i Sports Interactivea. Kupnjom kod navedenih prodavača, Football Manager vam jamči sigurnost kupnje i beneficije pre-ordera. Igru je moguće nabaviti i kod neslužbenih prodavača, ali u tom slučaju Football Manager vam ne može pomoći u slučaju eventualnih problema.

Neki od službenih retailera su 2game.com i Fanatical. Za vas smo osigurali pomotivni popust kojim ćete dodatno uštedjeti. Za više informacija o cijenama i kako ostvariti najbolju cijenu na tržištu pročitajte ovdje.

Na 2game.com za vas smo osigurali pomotivni popust kojim ćete uštedjeti 5%. Koristeći kupon “cromanager” i odabirom funti kao valute prilikom plaćanja možete kupiti igru za samo 44,71€ / 337kn. Za tu cijenu dobit ćete sve prethodno nabrojane pogodnosti. NAPOMENA: Isti kupon se može koristiti za cjelokupnu ponudu navedene trgovine.