football manager 2024

Službeno je najavljen Football Manager 2024. Datum izlaska je 6. studenoga 2023. godine. Kao i do sada, svi koji osiguraju svoj primjerak igre tijekom pre-order razdoblja, imati će priliku zaigrati beta verziju otprilike 2 tjedna prije služenog izlaska. To znači da beta verziju možemo očekivati 22. ili 23. listopada.

Sports Interactive je jučer objavio najavu za Football Manager 2024 uživo na YouTubeu otkrivajući novu naslovnicu i datum izlaska FM24. To bi trebalo pobuditi apetit prije najava ključnih značajki igre.

FM24 je 20. izdanje igre i obećava da će biti najpotpunije izdanje do sada.

Datum izlaska i dostupne platforme

FM24 Console verzija također će biti dostupna putem Xboxa, Xbox Game Passa i Xbox Game Passa za PC od 6. studenog. Pretplatnici na Xbox Game Pass za PC također će moći uživati u klasičnoj verziji FM-a za PC.

S druge strane, nakon debija za pamćenje ranije ove godine, Football Manager 2024 Console vraća se na PlayStation 5 u drugoj sezoni.

FM24 Touch također se vraća na Nintendo Switch, a daljnje informacije o platformi slijede u nadolazećim tjednima.

FM24 prepun je novih dodataka koji poboljšavaju vaše iskustvo igranja s nadogradnjama sustava prekida (set pieces), upravljanja igračima, izgradnje momčadi, iskustva na dan utakmice i još mnogo toga.

Football Manager 2024

Nogomet je neumoljiva potraga za savršenstvom. Uspjeh u modernoj igri definiraju oni koji grade, planiraju i fino podešavaju svaki aspekt svog kluba.

Dakle, bez obzira jeste li netko tko kao manager voli juriti instant-uspjeh ili radije volite graditi klub od dna, čeka vas savršen izazov. Potpuno nova mogućnost je da na novoj verziji igre nastavite karijeru započetu na verziji ranije uvezete svoju postojeću karijeru iz Football Managera 2023.

Neke od novosti koje možemo očekivati, a koje su jučer najavljene (tj. spomenute, nikakve detalje o tome nismo dobili):

  • taktike i taktični dio igre
  • transferi
  • treninzi
  • prekidi (set pieces)

Sistemske zahtjeve možete pronaći u posebnom članku Football Manager 2024 System Requirements.

Japanska liga dolazi na Football Manager 2024?

FM 2024 najavljuje značajnu prekretnicu za seriju i širu SEGA obitelj jer označava službeni debi igre u Japanu i prvi put će japanski jezik biti službeno podržan u igri. Znači li to da u igri dolazi i japanska liga? Ne znamo, ništa nije službeno najavljeno, ali možemo pretpostaviti da smo korak bliže tome.

Zaigraj igru u early-accessu

Osigurajte svoj primjerak igre prije službenog datuma izlaska te tako iskoristite pogodnost igranja beta verzije igre otprilike dva tjedna prije izlaska. Igru možete prednaručiti na Steamu, Epic Games Storeu ili web stranici Football Managera po cijeni od više od 50 eura.

Ipak, Football Manager 2024 možete prednaručiti i po znatno nižoj cijeni. U suradnji s našim partnerima, a ujedno i ovlaštenim distributerima igre, omogućili smo najbolju cijenu na tržištu samo za vas. Pratite našu web stranicu i društvene mreže za više informacija po tom pitanju.