prvi pogled

Danas je Miles Jacobson na svom Twitter profilu najavio da će FM20 dobiti svoje ekskluzivno Arsenal izdanje. Ono neće biti po ničemu posebno osim što će sadržavati grb i dresove kluba te slike igrača Arsenala. Ništa posebno jer će te stvari biti moguće “ubaciti” u FM odmah prvog dana po izlasku igre i tako izbjeći plaćanje dodatnih 130 kn na minorne grafičke dodatke.

Cro-Manager Vam u suradnji s 2game.com donosi najbolju cijenu na tržištu. Samo 240kn uz kupon “cromanager” kojeg možete iskoristiti prilikom plaćanja.

Iskoristite ovu specijalnu ponudu već danas i kupite Football Manager 2020 po najboljoj cijeni na tržištu.Što je novo?

Tijekom predstavljanja posebnog Arsenal izdanja, objavljeno je pet screenshotova na kojima su viđene neke novosti.

“Graf” ikona

new icon
new icon

Na dnu izbornika na lijevoj strani vidljiva je ikona u obliku nekog grafikona. Na prvu bi odmah rekli da se radi o financijama, ali standardna ikona za financije na koju smo navikli nalazi se odmah iznad “grafikona”. Što bi se ovdje moglo nalaziti, možemo samo nagađati.

Nova rola

new-role

Nova rola zapravo nije nova. Na screenshotu iznad vidimo rolu “Inverted Winger” koja je do sada bila dostupna samo na pozicijama MR i ML no od FM-a 20 ta se rola nalazi i na pozicijama AMR i AML.Squad Status

Squad status, po svemu sudeći, više neće sadržavati uobičajne titule Key Player, First Team, Rotation, Backup… Na tri screenshota igrača koje možemo vidjeti, nalaze se titule Star Player (Aubameyang), Regular Starter (Pepe) i Squad Player (Guendouzi)


Ako ste primijetili nešto što mi nismo, pridružite nam se na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram) i/ili Discordu. Posebno naglašavamo Discord jer za sve članove našeg kanala pripremamo ekskluzive uoči izlaska Football Managera 2020.