premier league

Za sve ljubitelje Premierlige, ali i nogometa općenito, danas je stigla odlična vijest. Najviši rang engleskog nogometa bit će u potpunosti licenciran na Football Manageru 2025.

Football Manager 2025 bit će početak novog poglavlja. Trenutni FM24 obilježava 20. nastavak FM serijala i Sports Interactive naglašava da je to najkompletnija igra do sada, ali da sljedeća inačica donosi velike promjene, o čemu smo već i pisali.

Tako već od prije znamo da će nam Football Manager 2025 donijeti novi match engine, temeljen na Unityju, a trebali bi vidjeti i dolazak ženskog nogometa u igru.

Sada je to dodatno upotpunjeno licencama za Premierligu, nakon što su Sports Interactive i najbolja nogometna liga na svijetu potpisali višegodišnji ugovor.

Što licence točno donose? Glavna stvar koju licence donose je da ćemo sada po defaultu, bez instaliranja dodatnih grafika, u igri imati grbove i dresove svih klubova Premierlige. Također će svi klubovi imati ispravna imena (nema potrebe za Real Name Fix, barem kada je ovih 20 klubova u pitanju), a trebali bi dobiti i službene grafike unutar same utakmice (izgled semafora rezultata, potpise igrača kada zabiju gol i slično).

Dakle, bez obzira na to pokušavate li učiniti budućnost Liverpoola ili Arsenala još svijetlijom, loviti europski trofej s Crystal Palaceom ili maksimizirati povratak Ipswich Towna na veliku scenu, bit će to popraćeno i vizualnim iskustvom kao nikad prije.

Daljnje informacije o integraciji Premier lige u igri s Football Managerom, kao i partnerskim aktivnostima između studija i lige, bit će otkrivene kasnije tijekom godine.