Dynamic Manager Timeline

Dynamic Manager Timeline nova je značajka koja dolazi na Football Manager 2023. Tvorci igre oduvijek su željeli da unutar igre možete stvoriti vlastitu priču. Vi birate će taj svijet u kojem stvarate priču biti. Svijet u kojem mnogi drugi likovi planiraju svoj put do uspjeha i samim time vašu propast.

Bilo da ste niželigaški klub koji se bori za veliko postignuće u kupu ili da ste upravo spriječili ispadanje u svojoj prvoj sezoni, ti važni trenuci su ključni za svaki Football Manager save.

Također znamo koliko je zadovoljstvo razgovarati o svojim postignućima i dijeliti ih s drugima. Uostalom, bezbrojne priče o uspjesima i porazima unutar Football Manager zajednice ono su što igru čini tako posebnom.

Dynamic Manager Timeline

Na FM22 predstavljena je značajka pregleda uspjeha na kraju svake sezone. To je bio samo početak nečega što vam je trebalo pomoći da pričate svoju priču. Dynamic Manager Timeline je nastavak toga koji bi cijelu stvar trebao dignuti na višu razinu.

Na svojoj vremenskoj traci vidjet ćete kolekciju različitih događaja tijekom svoje karijere. Od osvajanja titula do trenutka kada se vaš pouzdani asistent pridružio stručnom stožeru. Sve to kronološkim redom.

Dynamic Manager Timeline

fm23-preordernow

Razvivši vlastiti sustav događaja, koji svaki trenutak boduje prema njegovoj važnosti, u mogućnosti smo staviti veći fokus na ona vrhunska postignuća. Također, izvdojene će biti i one stvari s kojima se baš i ne možete pohvaliti, jer je jednako važno učiti iz stvari koje nisu uspjele kao i slaviti velike trenutke.

Nogomet je igra uspona i padova. Te emocije su vrlo važan dio onoga što FM čini generatorom priča, poput stvarnog života kojeg igra pokušava simulirati. S više od 50 tipova ‘događaja’ u igrama koji postaju dio ove značajke, Dynamic Manager Timeline jednako je prikladan za vas ako vodite niželigaški klub ili elitnu momčad. Pomoći će vam da pratite svoja postignuća tijekom vremena. Također će biti sjajan način da se vratite u stariji save jednostavnim prisjećanjem na neki od tih događaja.