cm-team-pojacanja

Upravo ste izgubili novo finale Lige prvaka te s vašim lokalnim klubom niti iz 36. pokušaja niste uspjeli uzeti “trofej s ušima”? Ali i dalje vam nije dosta i odlučili ste da će 37. pokušaj biti jedan kojim ćete ispisati povijest?

Čestitamo na upornosti i nudimo vam specijalnu priliku.

Nudimo vam mogućnost da ovisnost o Football Manageru dignete na višu razinu.

Pridružite nam se u stvaranju Football Manager sadržaja i prenošenju ovisnosti na druge.

Izrada cro-update dodatka

Pojačanja tražimo na više pozicija. Football Manager 2023 je pred vratima, a time i nova verzija našeg cro-updatea, dodatka kojim aktiviramo niže hrvatske lige i činimo mogućim igranje Football Managera s hrvatskim niželigašima.

Ove godine želimo napraviti najbolji dodatak do sada. Želja nam je u bazu ubaciti SVE klubove koji su članovi nogometne piramide domaćeg nogometa. Bio bi to tada najobuhvatniji i najdetaljniji cro-update ikad. No, da bismo to uspjeli, potrebna nam je vaša pomoć.

Opseg posla u stvaranju jednog takvog dodatka je dosta velik. Potrebno je prvo skupiti informacije o svim ligama (pravila; broj dopuštenih stranaca, broj klubova koji ispadaju i ulaze, raspored) i klubovima (stadion, boje dresova), a zatim sve to unijeti u editor. Zbog toga nije nužno poznavanje rada u editoru. Možete pomoći samo pri prikupljanju podataka. Ako dobro poznajete niželigaški nogomet u svojoj srediti, vi ste idealan kandidat za ovo. Naravno, dodatan je plus ako znate raditi u editoru.

Javiti nam se možete putem maila: content@cro-manager.net ili putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter.

Pisanje na Cro-Manager blogu

Virtualna vrata ove zajednice uvijek su otvorena i za one željne pisanja. Ako imate želju, talentirani ste za pisanjem, ili možda i niste, ali se želite time baviti, Cro-Manager vam nudi mogućnost da unaprijedite svoje vještine i da nam se pridružite.