Competition Colour Fix

Grafički dodaci uvijek su bili velik dio Football Manager zajednice. Zbog toga mnogi igrači nalaze nove načine da vizualni izgled igre dignu na viši nivo. Jedan od takvih je i Competition Colour Fix, dodatak kojeg smo prvi put mogli koristiti na Football Manageru 2021. Ako već niste upoznati s ovim dodatkom, niste puno toga propustili. Ne radi se o ničemu revolucionarnom. Ovaj je dodatak više nalik “šlagu na torti” kada je u pitanju vizualno uređenje Football Managera.

Što donosi Competition Colour Fix?

Što točno donosi Competition Colour Fix? Uz ovaj dodatak dobit ćete realniji vizualni prikaz profilča natjecanja. Npr. kada otvorite screen koji se tiče engleske Premier lige, tekst i pozadina screena će biti prikazana u ljubičastoj i zelenoj boji, službenim bojama tog natjecanja. Slika ispod jasnije pokazuje promjene koje ćete dobiti s ovim dodatkom.

competition colour fix

Naša je preporuka da uz ovaj dodatak svakako koristite i Real Name Fix. Ta kombinacija dodataka dat će vam najbolje iskustvo kada su natjecanja u Football Manageru u pitanju. Naravno, za potpun doživljaj igranja preporučamo i korištelje grbova, a ovdje možete pogledati koji su po nama najbolji stilovi za grbove.

Instalacija dodatka

 1. Zatvori igru (ako je otvorena).
 2. Raspakiraj preuzetu .zip datoteku na privremenu lokaciju. Raspakirani sadržaj bit će ti potreban na koraku broj 5.
 3. Pronađi 2430 mapu.
  STEAM
  \Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2022\data\database\db\2430\
  EPIC GAMES
  \Program Files\Epic Games\FootballManager2022\data\database\db\2430\
 4. Otvori mapu lnc te onda podmapu all.
 5. Preuzetu datoteku FM24 Competition Colours by Mydfield.lnc premjesti u mapu all.
 6. Ovdje je instalacija završena. Možete ponovno otvoriti igru i promjene će biti vidljive.
download-button

Autor dodatka: Mydfield (TwitterMediumYouTube)