grbovi

Mnogi igrači Football Managera ne mogu zamisliti igranje bez raznih grafičkih dodataka. Nastavljamo s pregledom najpopularnije grafike, a nakon facepacka, na red su došli grbovi (logos).

U ovo popisu izdvojit ćemo nekoliko najpopularnijih stilova grbova te gdje možete naći druge stilove. Također, na kraju ćemo objasniti kako instalirati dodatak.

Popularni stilovi grbova

TCM Logos

tcm-logos

TCM logos je stil grbova koji moram izdvojiti prije ostalih. Zašto? Prije nekoliko godina, u suradnji s tvorcima ovog dodatka, uspjeli smo postići da svaki hrvatski klub koji se nalazi u original bazi Football Managera ima svoj logo uključen u ovaj stil. Zbog toga, ako preferirate igrati s hrvatskim klubovima, ne tražite dalje. Ovaj stil grbova je ono što tražite. Stil ukupno broji skoro 67 tisuća različitih grbova klubova, natjecanja, država…

download-button

Metallic Logos Megapack

Ako vam, pak, grbovi hrvatskih niželigaša nisu prioritet, ali želite imati što više grbova klubova širom svijeta, onda je Metallic stil grbova izbor za vas. Ovaj stil trenutno broji preko 80 tisuća različitih grbova klubova, natjecanja, država…

download-button

Footbe Logos

footbe-logos

Za kraj ostavljamo nešto drugačije. Ako preferirate imati grbove koji nisu identični, ali donekle podsjećaju na stvarni izgled grbova klubova, onda je Footbe stil za vas. Na slici iznad možete vidjeti kako to točno izgleda i što ovaj stil razdvaja od ostalih.

download-button

Ostali stilovi

Tri prethodno nabrojana stila su najpopulariji, ali svakako nisu jedini stilovi grbova za Football manager. Ako vam se tri spomenuta stila ne sviđaju i htjeli biste nešto drugačije, preporučamo posjetiti sljedeće web stranice i forume gdje se mogu naći razni drugi stilovi: FM Scout, Sortitoutsi, FM Base i FM Inside.

Kako instalirati grbove (logos)?

 1. Preuzmi odabrani stil grbova (upute za preuzimanje se nalaze na linkovima koje smo ostavili kod svakog od stilova).
 2. Preuzeti sadržaj će biti zapakiran u .zip datoteku (u većini slučajeva je tako, može se razlikovati u zavisnosti od stila).
 3. Raspakiraj sadržaj .zip datoteke na sljedeću lokaciju:
  \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2024\graphics\logos\
 4. Pokreni Football Manager 2024 (ako već nisi) te uđi u opcije (preferences).
 5. Klikni na tab “Advanced” te u padajućem izborniku izaberi “Interface”.
 6. Nađi dio koji ima naslov “Skin” (prikaz – slika):
  1. Makni kvačicu s opcije “Use caching to decrease page loading times”
  2. Uključi kvačicu kod opcije “Reload skin when confirming changes in Preferences”
 7. Nakon nekog vremena ponovnog učitavanja skina, u igri će biti dostupne instalirani stil grbova.