football manager 2022

Službeno je najavljen Football Manager 2022. Datum izlaska je 9. studenoga 2021. godine. Sports Interactive tako nastavlja s prošlogodišnjom praksom najave nove igre točno 2 mjeseca prije službenog izlaska. Prije godinu dana igra je najavljena 24. rujna, a izašla je 24. studenoga. Kao i do sada, svi koji osiguraju svoj primjerak igre tijekom pre-order razdoblja, imati će priliku zaigrati beta verziju otprilike 2 tjedna prije služenog izlaska. To znači da beta verziju možemo očekivati 25. ili 26. listopada.

Novosti i nadogradnje

Nakon službene najave igre i obznanjivanja datuma izlaska, slijede nam najave novosti koje donosi Football Manager 2022 na PC i Mac platformama. Najave novih značajki te vijesti oko licenciranja, prema najavi Sports Interactivea, možemo očekivati krajem rujna. Te vijesti će biti objavljivanje na društvenim mrežama igre, a mi ćemo se potruditi da sve to prenesemo na našim kanalima, tako da zapratite i nas.

Tijekom prvog dijela listopada čeka nas još najava novosti u igri, ali i obznanjivanje novosti za ostale platforme (Xbox/Touch/Mobile).

Zaigraj igru u early-accessu

Osigurajte svoj primjerak igre prije službenog datuma izlaska te tako iskoristite pogodnost igranja beta verzije igre otprilike dva tjedna prije izlaska. Igru možete prednaručiti na Steamu, Epic Games Storeu ili web stranici Football Managera po cijeni od 50-ak eura. Football Manager 2022 će također biti moguće kupiti i na drugim ovlaštenim trgovinama po manjoj cijeni, a mi ćemo vam, kao i dosadašnjih godina, u suradnji s našim partnerima osigurati najbolju cijenu na tržištu. Pratite našu web stranicu i društvene mreže za više informacija po tom pitanju.

Football Manager 2022 dolazi na Xbox Game Pass

Zahvaljujući odličnom uspjehu Football Manager 2021 na Xbox konzoli, Sports Interactive s ponosom najavljuje da će Football Manager 2022 biti moguće zaigrati u sklopu Xbox Game Pass pretplate od prvog dana izlaska. Više informacija o tome u posebnom članku.

Vraćaju se i “popratne” verzije

FM22 Mobile (iOS/Android) također stupa na scenu s danom izlaska glavne igre. FM22 Mobile bi trebao biti dostupan za pre-order na App Storeu, a predregistracija na Google Play trgovini kreće u prvom dijelu listopada.

S pre-orderom Mobile verzije za iOS, korisnici će biti u mogućnosti zaigrati igru odmah po njenom izlasku (9. studenoga), dok će korisnici Androida koji su se predregistrirali za igru biti obaviješteni o datumu kada će ista biti spremna za download.

Više informacija o izlasku FM22 Touch verzije, kao i informacije o povratku igre na Nintendo Switch, dobit ćemo uskoro.