Zahvaljujući izvanrednom uspjehu igre Football Manager 2021 na Xboxu, Sports Interactive je odlučio da će Football Manager 2022 i Football Manager 2022 Xbox Edition biti dostupni pretplatnicima Xbox Game Pass usluge od prvog dana izlaska igre.

Igra pogodna za svakog igrača

Dostupan samo s pretplatom Xbox Game Pass for PC, Football Manager 2022 nudi vam nove, progresivne načine za implementaciju vašeg nogometnog stila i urećivanje fanova vašeg kluba.

FM22 pruža neusporedivu dubinu i kontrolu nad poslovima u vašem klubu. Vi ćete biti u potpunosti zaduženi za donošenje odluka, sudjelovanje u medijskom cirkusu i regrutiranju pravih igrača za kreiranje tima sposobnog da dominira nad vašim protivnikom.

Po uzoru na popularnu Touch seriju, FM22 Xbox je verzija prilagođena konzoli te je stručno izrađena za vrhunske performanse s Xbox kontrolerom. FM22 Xbox moći će se igrati s Xbox Game Passom za PC i Game Passom za konzolu.

Upravljajte vašim putem prema najvećim nogometnim priznanjima na FM22 Xbox Edition, koristeći unaprijed postavljene taktičke modee po uzoru na najpopularnije svjetske stilove igranja. Okupite vrhunsku generaciju igrača uz pomoć vašeg stručnog stožera koji će vam pomoći u svakom segmentu igre. Na dane utakmice možete uživati ​​u akciji iz udobnosti svoje fotelje ili simulirati utakmicu kroz opciju “Instant result”.

Maksimiziranje Microsoftove tehnologije

Iskorištavajući moć Microsoftove tehnologije Play Anywhere, FM22 Xbox Edition omogućuje vam besprijekoran prijenos vašeg napretka u igri između vaše Xbox konzole i bilo kojeg računala s Windows 10 operativnim sustavom koristeći vaš Xbox Live profil. Takožer, s tehnologijom Smart Delivery, FM22 Xbox Edition će raditi na svim verzijama konzole, nudeći verziju specifičnu za vašu konzolu.

Informacije o značajkama i nadogradnje igre za FM22 Xbox Edition bit će objavljene na društvenim mrežama Football Managera u prvom dijelu listopada.