Ono o čemu smo pisali krajem prošlog tjedna, danas je dobilo svoj službeni nastavak. Sports Interactive je obznanio prve informacije o novoj verziji najbolje i najpoznatije managerske simulacije – najavljen je Football Manager 2021.

Proizvođač igre, kako to i obično biva kada su prve informacije u pitanju, nije bio previše rječit. Dobili smo službeni, 30 sekundi dugačak trailer koji nam i ne otkriva previše. Ali otkriva ono najvažnije – Football Manager 2021 izlazi 24. studenoga 2020. godine.

Kako je i vidljivo iz trailera, Football Manager 2021 imati će i nešto izmijenjeni vizualni izgled pa će tako iz igre nestati ljubičasto-žuto-plava kombinacija koju smo gledali igrajući FM20. Doduše, neka verzija žute (koja je više između žute i zelene) te ljubičasta (u manjoj mjeri) ostaju, a pojačan je utjecaj neke tamne/crne boje. Ma pogledajte trailer (ili objavljenu službenu grafiku), slika govori više od tisuću riječi.

Treću godinu za redom, na naslovnici igre nemamo popularnog misterioznog managera u odijelu. Nakon što smo na FM19 na naslovnici imali igrače koji iz svlačionice izlaze na teren, a na FM20 igrače koji s terena odlaze u svlačionicu, na FM-u 21 igrači su napokon tamo gdje trebaju biti – na terenu.

Football Manager 2021 box