Football Manager 2020 Featured image

Ljeto je počelo, a mi se polako okrećemo novom izdanju Football Managera. Znam, ima još vremena do početka nove FM groznice, ali prestanimo se lagati i priznajmo si da FM19 više nije toliko zanimljiv. Jednostavno, dajte nam nešto novo. A to novo se zove Football Manager 2020.

Football Manager 2020 dolazi na nove platforme

Xbox Game Pass

S dolaskom Microsoftovog Xbox Game passa, Football Manager 2020 će biti jedna od igara dostupni kroz novu gaming uslugu. Pretplata na ovu novu uslugu omogućiti će igračima igranje nekoliko desetaka vrlo kvalitetnih PC igara za “simboličnu” mjesečnu svotu novca. Xbox Game Pass trenutno je u beta programu te mu se možete pridružiti za 1 dolar mjesečno. Kada usluga izađe iz beta faze cijena će se povećati na 4,99 dolara mjesčno (prvih nekoliko mjeseci), a kasnije na 9,99 dolara. Kroz uslugu je trenutno dostupan Football Manager 2019.Google Stadia

Football Manager 2020 biti će jedan od naslova koji će biti dostupan kroz novu, revolucionarnu platformu zvanu Google Stadia. Ta platforma će omogućiti streamanje i igranje igara koje nisu instalirane na vašem računalu nego su pokrenute da udaljenom serveru. Takva tehnologija bi trebala omogućiti da gameri sa slabijim računalima pokreću igre koje inače ne bi mogli. Ako nekoga zanimaju detalji oko pitanju Google Stadije, možete ih pronaći ovdje. Ipak, oko ovoga se ne morate brinuti, ova usluga na datum lansiranja neće biti dostupna u Hrvatskoj.

Football Manager 2020 – datum izlaska

Točan datum izlaska novog Football Managera 2020 se još uvijek ne zna. Jedina službena vijest koju je prenio tvorac igre Miles Jacobson je da igra dolazi prije Božića. Ipak, činjenica da će igra biti dio Google Stadia platforme na dan njenog “lansiranja” nam govori nešto više s obzirom na to da je puštanje u rad Googleove gaming platforme planirano za mjesec studeni. S tim na umu, možemo reći da je će datum izlaska biti kao i inače – početak ili sredina jedanaestog mjeseca.

https://www.facebook.com/cromanager.net/photos/a.448014101491/10156547858631492/Za nešto više informacija morati ćemo se još malo strpiti. One prave stvari možemo, kako je najavljeno, očekivati tijekom kolovoza, rujna i listopada.


U ovom članku ćemo ubuduće objavljivati sve novosti koje službeno budu objavljene tako da slobodno zabilježite negdje poveznicu na ovaj članak kako biste ostali u toku. Za sve neslužbene informacije i općenito raspravu i dijeljenje iskustava o Football Manageru pridružite nam se na Discordu.