UPDATE (12.4.)
Besplatno probno razdoblje više nije dostupno.


Football Manager 2022 ovoga je vikenda besplatan za korisnike svih platformi.

Od sada pa sve do ponedjeljka, 11. travnja u 19:00h, igrači na platformama PC i Mac mogu uživati u igri bez nakdane, a igru je moguće preuzeti preko Steama ili Epic Gamesa. Pretplatnici Microsoftove Xbox Live Gold usluge mogu zaigrati verziju Football Manager 2022 Xbox Edition bez dodatne naknade, a za njih besplatni period istječe u ponedjeljak u 9:59 ujutro.

Kako besplatno preuzeti FM22?

Ako već imate Steam, Epic ili Xbox account, pristup igri je jednostavan. Na trgovini po vašem izboru nađice podstranicu posvećenu Football Manageru gdje ćete umjesto gumba „Kupi odmah” vidjeti gumb „Nabavi besplatno” ili „Igraj besplatno”. Klikom na gumb igra se postavlja u vaš library odakle ćete odmah moći prvo instalirati, a onda i pokrenuti igru.

Ako nemate account na niti jednoj od platformi, potupak kreiranja je jednostavan i potpuno besplatan. Ako želite igrati FM na PC-u, preuzmite Steam ili Epic Games launcher s njihovih web stranica. Nakon instalacije launchera potrebno je kreirati account, a za to će vam biti potrebna email adresa.

Pretplatnici Xbox Live Gold usluge trebaju otići na stranicu “Games With Gold”. Tamo će pronaći dodatne pojedinosti o tome kako preuzeti FM22 Xbox Edition.

Napomena: Nakon isteka besplatnog perioda igru ćete morati kupiti da biste nastavili s karijerom.