kako aktivirati fm key

Neki ljudi su se javljali na mail i na Facebook da im pojasnimo kako aktivirati FM key koji su kupili pa evo jedan tutorial kako to najlakše napraviti.

1. Potreban Vam je Steam account kojeg možete napraviti ovdje: LINK


2. Potrebna Vam je Steam aplikacija koju možete downloadati ovdje: LINK


3. Kada pokrenete Steam aplikaciju, dobit ćete ovakav prozor, ovdje upišete svoje podatke koje ste ostavili pri registraciji

steam login

4. Pri prvom pokretanju aplikacije možda ćete morati upisati dodatni kôd koji će Vam stići na mail kad se pokušate prijaviti.


5. Kada se otvori sučelje Steam aplikacije, u donjem lijevom kutu se nalazi opcija Add a Game…, kliknete na tu opciju te onda na Activate a Product on Steam…


6. Pratite upute, prvo kliknite Next pa zatim I Agree. Tada ćete dobiti prozor gdje trebate upisati key.

enter-code

7. Upišite key pa kliknite na Next i dobit ćete prozor gdje piše da je aktivacija protekla uspješno. Zatim kliknite na Finish (mislim da će Vam opcija Finish doći 2 puta zaredom)


8. Sada ste aktivirali key i igra je dodana u vaš Steam Library

library

9. Instalacija igre će biti dostupna kada igra službeno izađe za javnost (9. studenoga, tj. otprilike 26. listopada kada izlazi beta access). Kada kliknete na Install, dobit ćete opcije instalacije. Nudi Vam se mogućnost da kreirate prečac do igre na Desktop ili Start menu, ali i da odaberete lokaciju gdje želite instalirati igru. Default lokacija je c:\Program Files, ali Vi možete odabrati koju god lokaciju želite.

install game

10. Nakon toga morate pričekati neko vrijeme da se igra skine sa Steama (imajte na umu na igra ima otprilike 5 GB i da to sve ovisi o brzini Vašeg interneta.


11. Nakon što download igre završi, možete pokrenuti igru klikom na gumb Play


Valja napomenuti da ovo vrijedi za bilo koju igru, ne samo za Football Manager.

hi

Uživajte


Gdje kupiti Football Manager 2024 key?

Football Manager 2024 key možete kupiti već danas. Cro-Manager je za vas osigurao najbolju cijenu na tržištu, zato požurite i osigurajte svoj primjerak već danas.

U slučaju nejasnoća, za sva dodatna pitanja obratite nam se na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram) ili Discorda.