Havertz Rice Timber

Iza Arsenala je relativno uspješna sezona. Pozicijski, najbolja od sezone 2015/16 kada su također bili drugi, iza Leicestera, a bodovno najbolja od šampionske “Invincibles” sezone kada su osvojili 90 bodova. Pred novu sezonu spremaju se za dodatan iskorak. Kai Havertz je već potpisan, Declan Rice po pisanju mnogih dogovoren, a sljedeća je meta Jurriën Timber. Hoće li na meti biti još neka imena? Možda. Ali sve je to trenutno u fazi nagađanja.

Zbog toga smo odlučili tesirati Arsenal s tim trojcem u ekipi te ispitati što Football Manager 2023 njima predviđa za sljedeće tri sezone.

Kroz serijal FM Simulacije nastojat ćemo pomoću igre Football Manager simulirati određene događaje u svijetu nogometa. Ti događaji mogu biti stvarni ili fantasy prirode.

U ovom konkretnom tekstu riječ je o stvarnom događaju. Prebacit ćemo spomenuti trojac igrača u redove Topnika i odsimulirati nekoliko sezona. Napravit ćemo to tako da ćemo unutar igre otići na holiday (kako se to popularno kaže) na nekoliko sezona (tri u ovom slučaju) te vidjeti kakve je rezultate Arsenal ostvario u tom razdoblju.

Objašnjenje kako funkcionira serijal FM Simulacije

Mogu li Havertz, Rice i Timber donijeti iskorak?

Kai Havertz, Declan Rice i Jurriën Timber dobit će tri sezone ove simulacije da pokažu koliko daleko mogu s Topnicima. Tijekom te tri sezone neće biti promjena kadra, tj. klubovima (kako Arsenalu, tako i ostalima) su zabranjeni transferi tako da će ovaj trojac sigurno tijekom te tri sezone biti na Emiratesu.

Tijekom simulacije koristit ćemo dva dodatka. Prvi je Football Manager Data Update kojeg možete preuzeti sa sortitoutsi.com. Ovaj će nam dodatak omogućiti da tijekom simulacije imamo dostupne sve najnovije transfere u igri, tj. da u postupak simulacije krećemo s najaktualnijim mogućim stanjem. Drugi dodatak kojeg koristimo je dodatak pomoću kojeg je većini klubova u bazi zabranjeno raditi transfere. Kad kažem većini, mislim na sve klubove koji imati reputaciju 800 ili više. Klubovi s manjom reputacijom ne bi na bilo koji način trebali utjecati na odvijanje transfera koji se na ikakav način tiču Arsenala.

Dodaci koje koristimo tijekom ove simulacije