Sezone su duge i često mogu biti naporne. Napokon, najvažnije je ono što vaša momčad proizvede na terenu. Kad se sezona završi, vaša izvedba se pomno pregledava. Sviđalo vam se to ili ne, u nogometu se na kraju gledaju samo rezultati. Stoga morate uživati u svojim postignućima kad god možete, učiti iz svake sezone i napraviti prilagodbe za još veći uspjeh u sljedećoj.

U FM21 želimo da kraj svake sezone nešto znači, a ne da se samo prebacite u sljedeću.

Iskustvo na kraju sezone daje vam priliku da zastanete i razmislite o priči vašeg tima i uspjehu sezone.

Ne samo da će se kraj duge sezone osjećati većim, već će i izgledati bolje, s poboljšanjima na prezentacijama trofeja na terenu i animacijama igrača.

Razmotrit ćemo dva važna područja koja čine ovo preuređenje svakog razdoblja kraja sezone:

  • Proslava naslova
  • Pregled kraja sezone

Proslava naslova

U poslu s brojnim usponima i padovima, menadžeri moraju uživati ​​u usponima – možda neće trajati vječno. Menadžere se sudi na temelju uspjeha na terenu pa je ispravno da slavimo te trenutke.

Prezentacije podizanja trofeja značajno su poboljšane u FM21 kako bi se poboljšalo iskustvo osvajanja naslova. Oprostite se od stare animacije podizanja trofeja i pozdravite potpuno novu, pažljivo izrađenu cut-scenu. Sada možete gledati svoje igrače kako slave taj trenutak i preuzimaju medalje prije nestrpljivo očekivanog podizanja trofeja.

Konfeti, podium, mediji i sami pehari i trofeji dodani su događaju. Mogli biste čak svjedočiti i počasnom krugu, ako imate sreće.

I ne brinite, ako osvojite naslov van terena jer jer suparnik ispustio bodove, vaše slavlje bit će na održano na kraju sljedeće utakmice. Tako uvijek možete svjedočiti tom čarobnom trenutku.

Poslije utakmice, nakon što spektakl završi, bit ćete svjedoci većeg medijskog hypea oko vas i vašeg tima. To će se odražavati medijskim pitanjima prilagođenim vašim najnovijim dostignućima.

Uspjeh u nogometu nije samo osvajanje naslova. Tijesno izbjegavanje ispadanja posljednjeg dana sezone ili osiguravanje te željene promocije jednako su važni. A ako vam stvari ne idu od ruke, animacije igrača odražavat će razočaranje i utučenost kad čuju taj posljednji zvižduk.

Pregled kraja sezone

Nekoliko dana nakon posljednje utakmice u sezoni bit ćete prebačeni u potpuno novo okruženje. Nećete vidjeti vaše uobičajeno inbox okruženje nego ćete biti prebačeni u cjeloviti pregled sezone gdje ćete pregledavati vrhunce i padove sezone. Krenut ćete na ovo putovanje kroz recenziju, bez obzira na to koliko je vaša sezona bila uspješna, ovaj dio nije samo za nekolicinu sretnika koji su podignuli trofej.

U ovom pregledu ne samo da ćete vidjeti podsjećanje na utakmice nego ćete biti upoznati s najbolje ocjenjenim igračima (Best XI), transferima tijekom sezone i značajnih rezultata.

Informacije o financijama će biti prikazane na puno razumljiviji način kako biste mogli vidjeti utjecaj prošle sezone iz svakog kuta. TV prava, komercijalni prihodi, prodaja dresova i još puno toga… Stavite sve u perspektivu prije nego krenete u sljedeću sezonu i krenete trošiti budžet za transfere.

Ova recenzija na kraju sezone također će grupirati sva priznanja tijekom sezone, sumirajući sve nagrade koje ste vi ili vaši igrači osvajali u proteklom razdoblju.

Pregled se neće sastojati samo od statistike, već i od različitih mišljenja. Reakcije na društvenim mrežama, isječci iz tiska i povratne informacije uprave sažete su na jedno mjesto. Tako ćete zaista moći vidjeti kako je vaša godina utjecala na vanjski svijet.

Završna riječ

Znamo koliko menadžer mora biti fokusiran kada je u pitanju osvajanje trofeja, a sada vam dajemo prijeko potrebno vrijeme da razmislite o svojim postignućima i uživate u svojim uspjesima.

Nemojte samo preskočiti proslave, uronite u njih dok gledate kako vaš kapetan podiže pehar kojeg jurite već nekoliko sezona.

Svaka sezona je različita, pa tako i svaka recenzija vašeg kraja sezone. To čini da se svako postignuće izgleda drugačije, pružajući onima menadžerima koji nešto osvoje prilika da zastanu i prisjete se tih nezaboravnih trenutaka.