gdje-kupiti-football-manager-2019

Football Manager 2019 je iza ugla. Službeni izlazak pune verzije igre je najavljen na 2. studenoga, ali kao što je to već običaj, oni koji odluče kupiti igru u tijekom pre-order razdoblja dobit će priliku zaigrati beta verziju igre koja će za download na Steamu biti dostupna najkasnije 2 tjedna prije izlaska pune verzije igre. To bi značilo da nas beta čeka najkasnije u petak 19. listopada. Ako juš uvijek dvojite oko toga hoćete li kupiti igru, pročitajte tekst na našem portalu u novostima koje nas očekuju u Football Manageru 2019.

Zašto kupiti Football Manager 2019?

Kupnjom igre dobijate sve značajke koje su uključene u Football Manager 2019. Osigurani ste da će svi dodaci i proširanja koje izrađuju zaljubljenici u ovu igru pravilo raditi unutar igre, a imate i pristup službenom pre-game editoru u kojem možete izrađivati vlastite dodatke. Također, u mogućnosti ste igrati online utakmice protiv igrača iz cijeloga svijeta.

Ukoliko igru kupite tijekom pre-order perioda, tj. prije službenog izlaska igre koji je 2. studenoga, dobit ćete pristup beta verziji igre. Beta verzija ima sve značajke pune verzije, ali ju Sega kao izdavač igra pušta na testiranje kako bi dobili povratu informaciju od igrača o bugovima koje bi trebalo ispraviti prije službenog izlaska igre. Karijere započete na beta verziji će se moći nastaviti nakon što se igra se 2. studenoga automatski nadogradi na full verziju.

Kupnja igre u pre-order periodu potpuno besplatno vam donosi Football Manager Touch 2019. To je oslabljena verzija igre koja zahtijeva manje posvećenosti događanjima unutar igre. To je posebno naglašeno u pogledu treninga i taktike koji u Touch verziji nisu toliko opširni. Football Manager Touch 2019 na Steamu košta 30€, a vi ju uz pre-order dobijete potpuno besplatno.

Gdje kupiti Football Manager 2019?

Igru je najbolje kupiti preko jednog od službenih retailera verificiranih od strane SEGA-e i Sports Interactivea. Jedan od takvih je i 2game.com. Za vas smo osigurali pomotivni popust kojim ćete uštedjeti 10%. Umjesto pune cijene od £30.99 / €41.99 platiti ćete £27.89 / €37.79 koristeći kupon “cromanager” prilikom plaćanja. Zbog konverzije preporučamo koristiti funte kao valutu te ćete u tom slučaju igru platiti 235kn (kod plačanja u eurima cijena je 280kn). Za tu cijenu dobit ćete sve prethodno nabrojane pogodnosti.

2game-coupon