football-manager-2019-new-visual-look

Početkom kolovoza dobili smo prve informacije o nadolazećem Football Manageru 2019. Tada je glavni čovjek koji stoji iza ove igre, Miles Jacobsen, na svom Twitter profilu objavio sliku boxed izdanja prijašnjih igara uz intrigantan komentar “End of an era“. Fanovi su se tada uplašili da se možda radi o prestanku proizvodnje boxed izdanja, tj. da više neće biti moguće kupiti Football Manager “u kutiji” već samo u digitalnom izdanju, ali već sljedećeg dana ta dilema je otklonjena s obzirom na to da je Sports Interactive objavio da Football Manager mijenja svoj vizalni izgled te da manager, koji se do sada nalazio u naslovnoj ulozi, odlazi u povijest.

Osim managera kojeg su u naslovnoj ulozi zamijenili igrači koji izlaze na teren, Football Manager 2019 će dobiti u izmijenjeni logo koji je tijekom prijašnjih 14 godina doživio sitne, ali ipak zanemarive izmjene što se ne može reći za ovogodišnju promjenu.

Osim izmjene vizualnog izgleda igre, najavljeno je i da će u Football Manager 2019 po prvi puta njemačka Bundesliga biti potpuno licencirana te da igra izlazi 2. studenoga.