Pucanj u živac [FM11]

Started by freddy adu, 08.03.2011, 20:59:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 76 Guests are viewing this topic.

jasmin93

Nevjerovatno koliko nesreće...

Quote from: Mr. Football on 26.02.2015, 17:11:12
a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"

Dial Square

U istoj utakmici Lendrić slomio nogu (5-6 mjeseci), a Vukušiću pukao mišić (4 mjeseca)  :pras: !mad! !mad!

freddy adu

3 udarca u okvir 3 primljena pogotka.  :&

Dino151

Zanimljivo sam bas tako dobio Dortmund u gostima, i bio sam ponosan na sebe,a da su oni mene..  :bad:

freddy adu

Nerijetko tako izgubim, ali rijetko tako dobijem. :roll:

Dino151

Bas sam tako sad dobio Sahtar 3-1. Iz prakticno 3 napada 3 gola,2 Rudenok.Ne lezimo im,jbg.

MNT

Frankic

Bog Isus Kralj Mesija, Đuzepe Piljon, apostoli Pinardi i Danilevičius, te njihov blaženi Livorno..  :&

U ozbiljnoj napasti sam bio da obrišem sve što ima veze s menadžerom al smirio sam se..Idući put protiv njih igram 4-2-4 od početka..all out attack

freddy adu

Kakvo je stanje na tablici?

Frankic

Evo nakon 5 kola..U međuvremenu sam odigrao u gostima protiv Juventusa 0:0.. od 39. sam igrao s igračem manje..Chivu ce se vjerujem lijepo provest bez dvotjedne plaće.. :)

freddy adu

Bolje sad nego pred kraj prvenstva. Mislio sam da je neko važnije kolo bilo. Nadoknadit ćeš ti to. :D

Volunteer

Desio mi se crash dump i morao sam ponoviti dvije utakmice. Kad sam igrao prvi put, u prvoj sam dobio izravni crveni početkom drugog poluvremena. Kad sam igrao drugi put, isto tako. Imam 5 crvenih kartona u 20 kola, a 15 žutih (najmanje u ligi). Ne mogu to shvatiti, a ne vidim načina kako da to popravim.

freddy adu

Probaj s kaznama igrača. Ako imaš tako malo žutih znači da igrači nisu grubi na utakmici, nije do Tacklinga, valjda?

Volunteer

Kažnjavam ih svaki put. Nije, ne može biti da sa normal tacklingom imam najviše crvenih u ligi u kojoj ima više klubova sa igračima lošijeg tacklinga. :(

123

opet, fejspalm fejspalm fejspalm :pras: :pras: :pras: nakon Ibriksa,Jugovića,Yurchenka,a sad i on...dođe mi da obrišem i save i fm :pras: :pras: :pras:
"U tebi su tri čovjeka:
Jedan,kakav bi želio biti.Drugi,kakav misliš da jesi.
I treći, kakav si zaista.Tog jedino ne poznaješ."

Dial Square

Quote from: Messi123 on 18.08.2011, 00:46:46
opet, fejspalm fejspalm fejspalm :pras: :pras: :pras: nakon Ibriksa,Jugovića,Yurchenka,a sad i on...dođe mi da obrišem i save i fm :pras: :pras: :pras:

Asking price 0. Reject all offers  ;-)

123

Quote from: Dial square on 18.08.2011, 01:22:24
Quote from: Messi123 on 18.08.2011, 00:46:46

Asking price 0. Reject all offers  ;-)
odbio je,neželi otići  yey yeey :&
"U tebi su tri čovjeka:
Jedan,kakav bi želio biti.Drugi,kakav misliš da jesi.
I treći, kakav si zaista.Tog jedino ne poznaješ."

Frenky

hrk hrk

hrki

brišem igricu definitivno,nema ovo više smisla.

pozdrav

freddy adu

Frankic

Ma slabo je to..Uspjeh bi bio da su dali 3 gola s jednim udarcem..  :)
Karakteristika dobrih golmana u velikom klubu je da nemaju puno posla, ali ako koji udarac i bude išao prema golu njegovo je da odbrani.. I tako De Gei idu 3 udarca prema golu, a on nijednu nije dobranio. No dobro, valjda još nije razumio pravila igre..

Prvi poraz je eto došao u 8. kolu. Mada se nemam šta bunit. Toliko sam neefikasan unatoč 5-6 stvorenih zicera po utakmici, tako da sam zalužio poraz i prije..

freddy adu

Naravno nakon prekida. :)

Dial Square

Quote from: freddy adu on 22.08.2011, 13:06:51

Naravno nakon prekida. :)

To mi se non stop događa s Hajdukom.

jakovf

Poništen čisti Đžekin gol zbog offsida kojeg nije bilo naravno i onda gol iz kornera u 96+  :pras: :pras:
Ak zbog ovoga izgubim naslov onda fuck you fm...

zli_sinek

Posljednje kolo portugalskog prvenstva, treba mi pobjeda da izborim 5mj i europu..
igram protiv 14.tog oliveirense..vodim 2-0 u 70min, u 74 mi se ozlijedio 3.igrač  :pras: na toj tekmi i igram s igrača manje i onda kreće show...  u 3min dobijem 2 gola  !mad!, odigram neriješeno i za jedan bod izvisim za europu... jeboooooooteeee fm i ozljede, smećeee  !mad! !mad! !mad! !mad! !mad! !mad! !mad! !mad!    :pras: :pras: :pras: :pras: :pras:

"
Mi imamo Ludaru,a gdje je vama?