Pucanj u živac [FM11]

Started by freddy adu, 08.03.2011, 20:59:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 48 Guests are viewing this topic.

Tul0

Quote from: Wes on 02.09.2011, 08:54:46
Pa Football manager je smiješna i cheaterska igra.Ja u prvih 11 kola imam 11 pobjeda i cpu mora to nekako spriječiti.U zadnje dvije utakmice 2 crvena kartona 6 clear cut chances ali naravno nijedan gol iako su u napadu igrali prvo eto'o sa finishingom 18 pa milito sa finishingom 19 i composureom 20 da bi promašivao šanse sa 2 i 3 metra a oni su zabili 2 gola.Protiv Genoe Mariga zabija sa jedno 30 metara gol od stative pa protiv lazia ledesma sa mozda i vise od precke u gol.

Uploaded with ImageShack.us

Da se ubiješ od muke,uopce mi se vise neda igrat nakon takvih stvari

:)

Wes

Haha,znam da mozda izgleda kontradiktorno ali ja sam u tih 11 utakmica pobjedio jer sam bio bolji,jos su bili vecinom protivnici iz gornjeg dijela tablice,ne znam romu sam gazio 4-1 juventus slično ono nije da se hvalim ali nisu mi mogli ništ i onda 12 i 13 utakmicu mi moraju isključit igrača da bi pobijedili i to jos nekim krumpirima dok moji promašuju zicere lo stile ilija sivonjić.Al jbg,u sezoni sam još neporažen sa 11 igrača.

Dino151

Y-bemâ„¢

Dino151

Tu ima ulogu presica,team talk,mozda i formacija. Zna se i meni tako dogodit jer pustim asistentu da vodi presice i team talk.

Y-bemâ„¢

Ne vjerujem . . . ovo mi se nije dosad dogodilo na ovom sejvu . .. ima dana kad te neće  ;)

Dino151

Zna se dogodit takav dan.

Dudo1331

1. primljeni gol u sezoni i to iz prekida (ko bi reko)

fejspalm

icov

Ovo se meni valjda 100 puta dogodilo kakva glupost

edz9100

Chuckâ„¢

Dial Square

Najveći pucanj ikad :/

Joko

Jebeno ne vjerujem.  fejspalm

freddy adu

Točno na moj rođendan. :D

MNT

Ne znam šta je gore rezultat ili to što su mi ozlijedili dva igrača

hrki

Stvora

prva utakmica i odmah bolnica  :pras: :pras:

Pridruzuje se napadackoj bolnici  !mad! !mad!

Galacticos

Fuckin' unbelievable.
Nisu bilji bolji niti u 1 segmentu, jebo ih FM.
Kad meni ovaj kinez da gol, a u prijasnjim verzijama bio bek ili sta je vec.

Savvas

A što reći, najbolji igrač:
#grčkaprevara

Data

Ne, ne i ne. Ne može to tako.
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

silky

znam, reći ćete da sam totalno promašio temu i da ovo nije pucanj u živac, ALI, ovo mi se dogodi na svakoj  ***** utakmici u kupu. s kim god sam do sad igrao, i protiv koga da sam igrao, uvijek isto. ubijaju me cijelu utakmicu i onda krene ludilo.
realna igra od bola a ?  :bad:

eminem1008

Quote from: silky on 05.10.2011, 22:23:22

znam, reći ćete da sam totalno promašio temu i da ovo nije pucanj u živac, ALI, ovo mi se dogodi na svakoj  ***** utakmici u kupu. s kim god sam do sad igrao, i protiv koga da sam igrao, uvijek isto. ubijaju me cijelu utakmicu i onda krene ludilo.
realna igra od bola a ?  :bad:
promasio si temu lolcina lolcina lolcina
cinik zna cijenu,ali nezna vrijednost

Savvas

Zašto bi promašio temu? Pa pucanj je to što je primio 3 gola u zadnjih 10 minuta, dapače, vrlo pogođena tema! :)
#grčkaprevara

silky

ibro, jbg, nisam napiso da sam JA Slaven. :D
nije stvar u rezultatu, nego u minutama... svaku utakmicu skoro tako odigram, do 80. minute gubim, a onda počne ludilo i moji zabijaju glavama, nogama, rukama... kako ko stigne.  :pras:
ne kažem da mi nije drago šta pobjeđujem, pa makar i ovako, ali me živcira taj fm već polako sa svojom realnošću.

danny

Quote from: silky on 05.10.2011, 22:49:13
ibro, jbg, nisam napiso da sam JA Slaven. :D
nije stvar u rezultatu, nego u minutama... svaku utakmicu skoro tako odigram, do 80. minute gubim, a onda počne ludilo i moji zabijaju glavama, nogama, rukama... kako ko stigne.  :pras:
ne kažem da mi nije drago šta pobjeđujem, pa makar i ovako, ali me živcira taj fm već polako sa svojom realnošću.
prestani ga igrat onda :cool: hi