hnl niže lige

Nakon problema s editorom koji su nakratko odgodili izlazak dodatka za niže hrvatske lige, čekanju je došao kraj. Donosimo vam dodatak koji aktivira sve hrvatske lige te pomoću kojeg možete igrati s bilo kojim hrvatskim klubom, čak i onim iz vašeg sela.

Dodatak je, naravno, napravljen za Football Manager 2024 i radit će isključivo na toj inačici igre. Također, treba napomenuti da će dodatak sigurno raditi na originalnoj igri. Ako igru niste kupili, naša je preporuka da to učinite.

Što donosi dodatak?

Hrvatske niže lige je dodatak za Football Manager kojeg je izradio član CroManager zajednice kojeg na našem Discordu možete naći pod nicknameom Luke Cro. Pomoću ovog dodatka moguće je preuzeti bilo koji klub unutar hrvatskog ligaškog sistema. Ali baš bilo koji. Aktivirane su sve postojeće lige. Ukupno sedam rangova nogometne strukture te 90 različitih liga.

Unutar dodatka aktivirani su i županijski kupovi te kupovi nogometnih središta.

Poznati bugovi

Naravno, nije baš sve tako lijepo kako se čini. Unutar ove verzije cro-update dodatka postoje i neki bugovi.

Moguće miješanje unutar liga koje su određene teritorijalno. Taj problem smo mogli riješiti Dynamic Relegation sustavom, ali kod editora i dalje postoje neki bugovi koji stvaraju problem pri implementiranju sustava. Zbog toga, ako se dogodi da npr. klub iz Dalmacije završi u 3. NL Sjever. To je nešto ne što trenutno ne možemo utjecati.

Hrvatske niže lige – download

Prije nego preuzmete dodatak za hrvatske niže lige želimo vas podsjetiti da je ovaj on vlasništvo kreatora samog dodatka. Stoga vas molimo da ne kopirate dodatak te ga uploadate na druge servise. Slobodni ste podijeliti postojeći link za download i/ili link ovog članka na Cro-Manager portalu.

Kako instalirati dodatak?

Nakon što preuzmete dodatak, kopirajte ga u folder:
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2024/editor data

Podijelite vaša iskustva

Javite nam se na društvenim mrežama (FacebookInstagramTwitter) ili putem Discorda s vašim uspjesima dok koristite naš dodatak. Tako nam možete pomoći izgraditi još veću FM zajednicu jer ćemo vaše najzanimljivije uspjehe podijeliti na našim društvenim mrežama.

Također, javite nam se i ako uočite neke nedostatke u našem dodatku.