crna gora

U svom nastojanju da pružimo najbolje igračko iskustvo ljubiteljima Football Managera, ne samo u Hrvatskoj, nego svima na području nama razumljivih jezika. Ovo je samo jedan od dodataka koji se odnose na lige s Ex-Yu područja. Osim toga, na našem portalu možete pronaći i druge dodatke, stvarne i fantasy, koji se odnose na područja nekadašnjih jugoslavenskih republika. Nakon nekoliko dodataka koje smo već objavili, na red je došla Crna Gora.

Dodatak smo izradili na temelju nama dostupnih podataka. Aktivirana su prva dva ranga ligaške piramide te crnogorski nogometni kup.

Ako ste iz Crne Gore ili ste detaljnije upoznati s tamošnjim nogometom, pozivamo vas da nam, nakon što preuzmete dodatak, javite svoje dojmove. Želimo ovaj dodatak učiniti što kvalitetnijim te nam je stoga potreban vaš feedback.

Promjene napravljene unutar updatea – Crna Gora:

  • aktivirana prva i druga crnogorska liga
  • aktiviran Crnogorski fudbalski kup
  • dodane juniorske lige za klubove koji se natječu u prva dva ranga seniornskog natjecanja
  • pravila natjecanja prema dostupnim informacijama
crna gora - prva liga
crna gora - kup

Kako instalirati dodatak?

Nakon što preuzmete dodatak, kopirajte ga u folder:
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2022/editor data

Recite nam svoja iskustva

Na kraju vas pozivamo da nam se pridružite na društvenim mrežama te s nama podijelite vaše uspjehe s hrvatskim niželigaškim klubovina. Javite nam se na forum, Facebook, Instagram, ili Twitter te nam pošaljite vaše rezultate. Rado ćemo to podijeliti na našim profilima.