Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina kao liga nije dostupna u Football Manageru bez instaliranja dodataka. No, svi vi koji želite zaigrati FM u BiH, na pravom ste mjestu.

Cro-Manager vam donosi dodatak koji aktivira prva dva ranga natjecanja u Bosni i Hercegovini, tj. aktivirani su m:tel Premier liga Bosne i Hercegovine, m:tel Prva liga Federacije BiH te Prva liga Republike Srpske. Uz to, naravno, aktiviran je i Kup Bosne i Hercegovine.

Promjene napravljene unutar updatea – Bosna i Hercegovina:

NATJECANJA:

  • m:tel Premijer liga Bosne i Hercegovine
  • m:tel Prva liga Federacije BiH
  • Prva fudbalska liga Republike Srpske
  • Kup Bosne i Hercegovine

OSTALE ZNAČAJKE:

  • Dynamic Relegation System (omogućava da nema miješanja klubova između Prve lige Federacije i Prve lige RS)
  • novo pravilo za strance (igrači iz Ex-Yu država se ne računaju kao stranci)
  • kompatibilno s 24.3.0 verzijom igre

Podržite naš rad

Ako vam se sviđa naš rad, razmislite o tome da nas podržite i financijski. Ovo nije jedini dodatak u našoj izvedbi, a u budućnosti planiramo još toga. Zbog toga smo otvorili Patreon za sve one koji nas žele podržati. Najbolje od Cro-Managera tek slijedi.

patreon podrška

Ako, pak, niste u mogućnosti podržati nas financijski, pozivamo vas da provjerite naš YouTube kanal. Pretplata na kanal te gledanje i komentiranje videa također pomažu, a mi vam obećavamo da vas nećemo razočarati sadržajem.

Kako instalirati dodatak? 

Nakon što preuzmete dodatak, kopirajte ga u folder:
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2024/editor data

Podijelite vaša iskustva

Javite nam se na društvenim mrežama (FacebookInstagramTwitter) ili putem Discorda s vašim uspjesima dok koristite naš dodatak. Tako nam možete pomoći izgraditi još veću FM zajednicu jer ćemo vaše najzanimljivije uspjehe podijeliti na našim društvenim mrežama.

Također, javite nam se i ako uočite neke nedostatke u našem dodatku.

Bosna i Hercegovina – Sve lige

U budućnosti bismo željeli aktivirati i ostale rangove nogometa u Bosni i Hercegovini, ali za to nam je potrebna vaša pomoć. Potrebne su nam informacije o klubovima i sustavu natjecanja u nižim ligama. Stoga, ako želite sudjelovati pri prikupljanju informacija, javite nam se na društvenim mrežama (FacebookInstagramTwitter) ili putem Discorda.