Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 24 Guests are viewing this topic.

nardev

JOSOVILLA SUPERSTAR

lampard_kc

Hvala na ss-u, isse 40 nastupa za Hrvatsku  :kee: :haha:
offtopic

serious_sam

Može SS od Damira Džidića...  lolcina? Odlična ekipa, očekujem još jednu vrhunsku sezonu. Samo tako nastavi.

nardev

Quote from: serious_sam on 23.05.2008, 19:18:45
Može SS od Damira Džidića...  lolcina? Odlična ekipa, očekujem još jednu vrhunsku sezonu. Samo tako nastavi.

JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

Report polusezone

Stigao sam do 2016. godine. U međuvremenu osvojen je još jedan trofej - C. Palace je obranio naslov svjetskog prvaka u Yokohami. champ U Premiershipu vodim trku sa Arsenalom i Chelseaem. Trenutno zaostajem 2 boda za "Bluesima" , a 6 za "Gunnersima" . Tijekom proljeća će biti prilično zanimljivo...U Carling cupu su moji Eaglesi u polufinalu, a na putu do Wembleya stoji A. Villa. U LP je očekivano osvojeno prvo mjesto u skupini i čeka se osmina finala gdje mi je protivnik francuski Bordeaux. U FA kupu čekam prvi nastup protiv drugoligaša Stokea. U već spomenutom FIFA Club World Cupu u polufinalu je stradao južnoafrički Sundowns, a u finalu brazilski Santos. S Engleskom sam već odavno osigurao plasman na EURO, ali o tom pothvatu u drugom reportu.

Početkom 12. mjeseca je dovršeno proširivanje stadiona Selhurst Park za 10998 mjesta te je sada kapacitet 51998 sjedećih mjesta.

___________________________________________________________________________________________________________________________

PREMIERSHIP

Od 1. do 20. kola:

C. Palace - Sunderland 2:0

C. Palace - Ipswich 3:0

Portsmouth - C. Palace 2:1

Sheffield Utd - C. Palace 1:2

C. Palace - Everton 3:1

Man Utd - C. Palace 4:4  :&

C. Palace - Bolton 1:1

Fulham - C. Palace 0:2

C. Palace - Derby 0:0

Reading - C. Palace 0:1

Coventry - C. Palace 1:1

C. Palace - Newcastle 2:0

A. Villa - C. Palace 0:0

C. Palace - Arsenal 1:0

Liverpool - C. Palace 2:1

C. Palace - Man City 0:0

C. Palace - Chelsea 5:3  :&

Middlesbrough - C. Palace 2:1

Sunderland - C. Palace 1:2

Wigan - C. Palace 0:4

TABLICA NAKON 20. KOLA:

___________________________________________________________________________________________________________________________

CARLING CUP

3.KOLO

C. Palace - Port Vale 3:0

4.KOLO

Arsenal - C. Palace 0:1

ČETVRTFINALE

C. Palace - Liverpool 3:1

LIGA PRVAKA

ŽDRIJEB SKUPINA:

SKUPINA E

CRYSTAL PALACE F.C.

SEVILLA FC

FC SCHALKE 04

AEK ATHENS F.C.

1.KOLO

C. Palace - AEK 2:0

2.KOLO

Sevilla - C. Palace 4:6  :&

3.KOLO

C. Palace - Schalke 3:1

4.KOLO

Schalke - C. Palace 0:2

5.KOLO

AEK - C. Palace 0:2

6.KOLO

C. Palace - Sevilla 0:0

TABLICA SKUPINE E:

ŽDRIJEB OSMINE FINALA:

FIFA CLUB WORLD CUP 2015

POLUFINALE

Sundowns - C. Palace 0:2

FINALE

CRYSTAL PALACE - SANTOS 3:1  champ

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

sponzor1990

svaka čast stvarno si si dao truda.....ligu prvaka si glatko prošao...naravno očekujem obranu naslova...;)
I'm just Marshall Mathers....

nardev

Završna faza kvalifikacija za EURO 2016

Engleska ide na EURO! To se znalo odavno, a sada je i potvrđeno. I to na kakav način: 14 utakmica - 14 pobjeda, gol-razlika 37:4! Na drugom mjestu je završila Turska koja se isto kvalificirala. Hrvatska je također izborila plasman. Najbolji igrač i strijelac Engleske je kapetan i najveća zvijezda - Wayne Rooney  :&, od ostalih zaslužnih igrača krenut ću s nabrajanjem: Micah Richards, Stewart Downing, Ben Foster, Steven Taylor, Curtis Davies, Anton Ferdinand, Ryan Bertrand, Aaron Lennon, Michael Johnson, Michael Woods, Jose Baxter, James Vaughan, Theo Walcott, Victor Moses, Scott Sinclair...

Ekipa koja je izborila plasman na europsko prvenstvo:

KVALIFIKACIJE:

Wembley, London

ENGLESKA - GRUZIJA 2:0

Central Stadium, Almaty

KAZAHSTAN - ENGLESKA 0:2

Wembley, London

ENGLESKA - UKRAJINA 2:0

Hanrapetakan Stadium, Yerevan

ARMENIJA - ENGLESKA 1:3

Stade Josy Barthel, Luxembourg

LUKSEMBURG - ENGLESKA 0:3

KONAČNA TABLICA SKUPINE B:

PRIJATELJSKE UTAKMICE:

AXA Arena, Prague

ČEŠKA - ENGLESKA 1:2

Wembley, London

ENGLESKA - KAMERUN 2:1

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

lampard_kc

Odlično, jedan je trofej već tu :kee:
Ide ti i s repkom...
Koji luđački rezultati s najvećim klubovima engleske :&
Samo tako dalje.

nardev

ŽDRIJEB SKUPINA ZA EURO 2016.

UEFA EURO 2016 - SCOTLAND & WALES

Konačno je došao i taj dan - ždrijeb Europskog prvenstva koje će se održati u Škotskoj i Walesu u razdoblju od 11. lipnja do 3. srpnja 2016. godine. Engleska je kao aktualni europski prvak smještena u 1.jakosnu skupinu u kojoj su još domaćini Škotska i Wales te Španjolska. U 2. jakosnoj skupini su: Francuska, Nizozemska, Njemačka i Portugal. U 3.jakosnoj skupini su: Danska, Hrvatska, R. Irska i Italija, a u 4. jakosnoj skupini su: Austrija, Rusija, Švicarska i Turska. S nestrpljenjem sam očekivao ta 3 protivnika. A ždrijeb je odlučio ovako:

SKUPINA A

ŠKOTSKA

NJEMAČKA

REP. IRSKA

TURSKA

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA B

WALES

PORTUGAL

HRVATSKA

AUSTRIJA

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA C

ŠPANJOLSKA

FRANCUSKA

DANSKA

ŠVICARSKA

SKUPINA D

ENGLESKA

NIZOZEMSKA

ITALIJA

RUSIJA

"Skupina smrti" je definitivno skupina D u koju je zapala Engleska tako da mi neće biti lako protiv Nizozemske i Italije, a i Rusija je solidna, no cilj je obrana naslova i mislim da ne bi trebalo biti previše problema s prolaskom u čevrtfinale. A tamo mogu očekivati također jakog suparnika: Španjolsku ili Francusku. Kad vidim te moćne protivnike, ne mogu dočekati početak natjecanja. Engleska će susrete u skupini igrati u Walesu, na 2 stadiona u glavnom gradu Cardiffu - Milleniumu i St. Davidu.

Vaša mišljenja o ždrijebu? :D

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

skupina B gdje je HRV je presmiješna lolcina ...Wales i Austrija quee :&
ti si dobio daleko najteže šta se moglo dobiti, to je sigurno, baš sam si mislio kakva bi mogla bit najteža i najlakša prije neg sam vidio onaj SS...i onda baš vidim tvoju  :haha: (iz ovih 2. nositelja je bilo svejedno)

sretno dalje ;-)

nardev

Skupina B je smiješna jer su Velšani domaćini pa moraju biti u 1.jakosnoj :roll:...a mene su u trećoj zapali Talijani koji su jedni od favorita, a mogao sam dobit Irsku, Hrvatsku ili Dansku, no ovako je zanimljivije :cool:...sad sam dobio inspiraciju da što prije završim sezonu i da počne EURO :&
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

Ždrijeb kvalifikacijskih skupina za SP 2018. u Španjolskoj...

Krajem siječnja 2016. obavljen je ždrijeb kvalifikacija za iduće svjetsko prvenstvo! Engleska je bila smještena u 1. jakosnu skupinu te sam tako izbjegao jake protivnike kao što su: Italija, Francuska, Njemačka, Nizozemska, Portugal, Hrvatska, Češka i Švedska. Ždrijeb svih 9 skupina:

SKUPINA 2

ENGLESKA

TURSKA

UKRAJINA

MAKEDONIJA

ESTONIJA

AZERBAJDŽAN

Imao sam sreće u ždrijebu jer je ovo prelaka skupina za jednu Englesku. Opet me čekaju Turska i Ukrajina koje sam lakoćom dobio u zadnjim kvalifikacijama, a tu su još slabašna Makedonija, Estonija i Azerbajdžan tako da očekujem lagani plasman na SP.

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

CARLING CUP

POLUFINALE

1.utakmica:

Selhurst Park, London

CRYSTAL PALACE - ASTON VILLA 1:0

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2.utakmica:

Villa Park, Birmingham

ASTON VILLA - CRYSTAL PALACE 3:2, 3:4(e) :&

________________________________________________________________________________________________________________________

FINALE

Wembley, London

CRYSTAL PALACE - PORTSMOUTH 4:1  champ

Još jedan trofej u vitrinama "Eaglesa"champ

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

divina08

Vrlo jaka skupina na euru ali vjerujem da ćeš proći i osvojiti naravno ;-).Čestitke na carling cupu champ tu se može lako vidjeti koje najači :&.

Bad Blue Krapina

osrednjo jaka skupina u kvalif...al ipak imaš najbolju ekipu na svijetu(ajme koliko nerealno  :pras:), pa tako mislim da neće bit problema, i da probaš stavit par svojih juniora iz zajebancije...to sam ja znao često radit  respekt :haha:

svaka čast na carling cupu...al mi je teško reć sa kakvim protivnicima si igro, jer ne znam kakvo je stanje gotovo 10 god. nakon početka  hmm

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 27.05.2008, 14:57:57

svaka čast na carling cupu...al mi je teško reć sa kakvim protivnicima si igro, jer ne znam kakvo je stanje gotovo 10 god. nakon početka  hmm

kad si već spomenuo protivničke ekipe, da napišem nešto i o njima:

ARSENAL - trenutno vodeći na tablici, imaju odličnu ekipu, a to nije ni čudno jer najviše troše (više nije Wenger trener :haha:), pa su tako složili strašnu momčad, izdvojio bih ove igrače: Vela, Micah Richards, Aissati, Montolivo, Barusso, Vidal, Williams(regen, stoper iz Walesa, plaćen 34 milje eura :&), Filipenko, Bale, Ustari, Okaka, Rosina... - sve same klase :&

CHELSEA - trenutno 2., ja sam izjednačen s njima, njihovi najbolji igrači su - Giuseppe Rossi :&, Ben Sahar, Aquino, De Guzman, Essien, Biglia, Kalou, Garay, Dani Alves, Shust, Mario Gomez...

MAN UTD - trenutno 4., a zadnjih sezona su bili 5. ili 6., jednostavno im ne ide, makar imaju dosta dobru momčad: Rooney :&, Tevez,  Brandy (u eng. repki), Ronaldo, Moutinho, Ben Arfa, Menez, Taarabt, Senderos, Vidić, Johnny Evans, Ben Foster...

LIVERPOOL - trenutno 15. :haha:, svake sezone tonu sve više, nemaju više jaku momčad, izdvojio bih samo nekoliko vrhunskih igrača: Torres, Babel, Dzsudzsak, Sissoko, Reina, Arbeloa...

PORTSMOUTH - ekipa koja je trenutno 6., no zadnjih sezona su bili redovno 4. i igrali u ligi prvaka...puni su love i doveli su mnoštvo odličnih igrača, njihove zvijezde su: Anton Ferdinand, Alexandre Song, Leto, Dessena, Kranjčar :&, Gyan, Aaron, Craig Gordon, Marvin Evans (regen, desni bek iz Walesa :&), Kosemets (čini mi se regen hmm, estonski playmaker :&)

JOSOVILLA SUPERSTAR

lampard_kc

Čestitke na osvajanju carling cupa, koj ti je to trofej odkad igraš s Palaceom hmm
Liverpool :haha:
Može ss onog regena Williamsa (ipak je plaćen 34 milke) :kee:
Sretno dalje respekt

nardev

Hvala....16. trofej champ

Liverpool = Loserpool  lolcina

Alex Williams :& 34.5 milke :kee:
JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

Quote from: nardev on 27.05.2008, 17:05:46

isuse koja carčina  quee :& , i to još iz Walesa
a koji mu je to matični klub, jer je očito dobio lutrijski zgoditak sa njime(makar, ja ga ne bi nikad prodo ;-))

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 27.05.2008, 17:44:55
Quote from: nardev on 27.05.2008, 17:05:46

isuse koja carčina  quee :& , i to još iz Walesa
a koji mu je to matični klub, jer je očito dobio lutrijski zgoditak sa njime(makar, ja ga ne bi nikad prodo ;-))

U Charltonu je potekao, a u Arsenal je došao iz Middlesbrougha
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

FA CUP

3.KOLO

Stoke - C. Palace 1:3

4.KOLO

Southend - C. Palace 1:5

5.KOLO

C. Palace - Hull 3:0

6.KOLO (ČETVRTFINALE)

Arsenal - C. Palace 3:2  :pras:

LIGA PRVAKA

OSMINA FINALA

Bordeaux - C. Palace 1:4

C. Palace - Bordeaux 1:0

ČETVRTFINALE

Milan - C. Palace 2:0

C. Palace - Milan 2:1  :sad:

Oprostio sam se od 2 natjecanja, za prvo mi i nije toliko žao, dok za ovo drugo već jest. :sad: Ipak, već sam dvije sezone zaredom osvojio LP tako da je sada red na nekog novog. Bio sam blizu prolaska u oba slučaja, ali sreća nije bila na mojoj strani. U FA cupu sam primio 2 gola pred kraj od Arsenala, dok sam od Milana dobio jedan, kojim sam izgubio šansu za produžetke. !mad! Sad mi još ostaje Premiership u kojem imam kakvu-takvu mogućnost za 1.mjesto, no bit će strašno teško to ostvariti. Svejedno, ova sezona je bila dobra jer je osvojen Carling cup te prije toga Svjetsko klupsko prvenstvo i Europski Superkup, a još postoji prilika za obranu naslova engleskog prvaka.

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

FilipVG

stvarno šteta zbog ispadanja u LP,bilo bi sjajno osvojiti 3 godine zaredom LP,al jbg nisi imao sreće....S Englezima rasturaš :& u kvalifikacijama za Euro 14 utakmica 14 pobjeda :& :&.Skupina na Euru definitivno skupina smrti,al nadam se da ćeš je proč.A u kvalifikacijama za SP,još jedna lagana skupina,ne sumnjam da češ i tu sve rasturit.Sretno s C.Palaceom u pohodu na naslov...

nardev

Prijateljske utakmice uoči EURA...

Qwest Field, Seattle (WA)

MEKSIKO - ENGLESKA 0:1

Wembley, London

ENGLESKA - OBALA BJELOKOSTI 3:0

I dalje imam 100%-ni učinak sa Engleskom! !bravo! Sa nestrpljenjem očekujem prvu utakmicu na EURU u Cardiffu protiv Nizozemske:cool:

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

oKRamxII

100%, svaka čast, nadam se da će tako i ostati protiv Nizozemske... ovo za LP šteta no vjerujem da ćeš za iduću sezonu biti spremniji ;)

nardev

Nisam imao sreće u LP, a Milan se uvijek proguzi, čak i u FM-u :&... u prvoj utakmici protiv Milana su bili suspendirani zbog kartona dvojica glavnih u vezi - Veloso i Anderson, a ovi šta su ih mijenjali nisu bili skroz fit radi ozljeda (Martinez) i slabe forme (Hamsik), i Milan me nadigrao i to se vidi u rezultatu 2:0...u uzvratu su igrali Veloso i Anderson i odmah je krenulo sjajno i držao sam tih 2:0 te pritiskao i dalje, no bilo je očigledno da će se igrati produžeci...a onda u 85. minuti jedno obično ubacivanje Milanista u 16-erac, Pato je bio najs(p)retniji i tu je sve bilo riješeno jer su mi onda trebala 2 gola za prolaz,a ostalo je samo 5 minuta...šta ćeš - peh :sad:
JOSOVILLA SUPERSTAR