Pucanj u živac [FM11]

Started by freddy adu, 08.03.2011, 20:59:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 73 Guests are viewing this topic.

Lulumahami

jbt 2 suta od toga 1 u okvir gola  !mad! i onda jos u superkupu sam primio gol u 90+4 minuti  :pras: :pras:

Silvaa

I šta da ja sada radim  fejspalm

Ovo je prva utakmica koja me raživcirala do jaja otkad vodim Leeds,gledao sam dosad sve vaše pucnjeve i ono mislim si pa ja skoro nikad nemam takvih situacija i eto ga.Maler  :roll:

freddy adu

'Ajde sva sreća je da nisi primio gol u 90+.

carli

Quote from: Mr. Football on 02.12.2014, 23:06:09

eo uzeo Cordobu, a s Barcelonom bi ispo iz lige jebem ti pasa ciganina

Blade93

Po cemu je ovo pucanj? Realno, nisi uopce bolji bio. :bo:

carli

Quote from: Unique on 21.07.2011, 00:52:05
Po cemu je ovo pucanj? Realno, nisi uopce bolji bio. :bo:

eto lošiji san bija,pa 5 udaraca 4 gola,i ima san skoro duplo više šansi od njih,a da vidiš golove tek onda bi vidija da je ovo pucanj itekakvi  ;)

Blade93

Neznam, pogledaj ciste sanse. Izjednaceni ste. Opcenito je poznato da FM daje kompjuteru 9/10. Stoga, nije neki pucanj. ;)

carli

primia san dva gola sa 30 metara  :bo: i nakon ovoga iduću utakmicu kod reala na bernabeuu udarci 25(17)-2(1) u korist reala i završin 1-1  lolcina  lolcina

Blade93

Ne zali se vise. Neznas ti sta je pucanj. ;-)

Dial Square

Korneri. Sad bi pucao u jebeni monitor. U zadnje 3 utakmice 4 gola iz jebe*og kornera pa ja neznam više.... Koda su jebe*i retardi mkad ide ubačaj koda im ouste da daju gol.

Silvaa

Nisi razmišljao da bi možda nešto trebao promjeniti u taktičkom smislu ?

Krunoâ„¢

Størm™

freddy adu

Iz Božje ruke u Pucanj u živac. :D

De facto

Slom zivaca cu dobit   :pras:
Quote from: jasmin93 on 25.04.2016, 17:53:56
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

mysthios63

i ja bi isto kada bi mi se tako nešto dogodilo  fejspalm fejspalm

ᴊᴏᴇʏ

Prvo moj glupi golman sam sebi zabije u mrižu, onda doyle zabije u sudačkoj nadoknadi i već se ponada da ce bit nerješeno, kad se ukaza glupi šugavi carlton cole  :pras:

Silvaa

Kolika je bila sudačka nadoknada ? Ja da sam igrao tu igricu odmah bih se zatvorio,bez obzira na sve,drugi put pazi na to,takve stvari se događaju često pa ti je bolje da ne riskiraš i dalje igraš napadački,a tvoj golman je dobar bez obzira zabio on sebi gol ili ne . Sretno dalje :)

ᴊᴏᴇʏ

a nadoknada je bila 5-6 minuta, ja san nastavija napadat, nisan se zatvara jer mi bodovi tribaju, u losoj san formi, neznan koji je vrag sa igracima al koju god taktiku da stavin nece da igraju kako mogu, sad san napravija neku svoju, i prva utakmica je bila ok premda se jos tribaju na nju priviknit.. al moj golman je u ocajnoj formi, a backup mu jos gori panj  lolcina.. pokusat cu ove sezone izbjec relagaciju, bit ce jako tesko al morat cu :) fala ;)

zli_sinek

Upravo završena tekma

:pras:  :pras:  :pras:  :pras:
Mi imamo Ludaru,a gdje je vama?

Blade93

Jedva zabiješ gol, i tako ga primiš.

franjo17

evo malo pucnjeva od mene:
1. Rezultati dosad odigranih tekmi... obratite pažnju na poraze:

vs Fulham:

vs Newcastle

vs Man Utd

vs Leeds

vs Arsenal

vs Birmingham

Neznam jel se slažete samnom, al mislim da sam zaslužio više od 7 bodova...

Genijalac

Ne znam po cemu, bio si bolji jedino u tekmama protiv Leedsa i Birminghama, ostalo je vise-manje izjednaceno sve..

franjo17

Quote from: Genijalac on 07.08.2011, 12:10:06
Ne znam po cemu, bio si bolji jedino u tekmama protiv Leedsa i Birminghama, ostalo je vise-manje izjednaceno sve..
bio, al izgubio... i u ovima kaj je izjednačeno bilo, sam izgubio... sve skupa je meni jedan pucanj!!!

zli_sinek

Ovo je vrh...   
1. Vodim 2-0 75min, prvo mi se ozlijedi igrač,a nemam više zamjena i nastavljam igru sa igračem manje
2. U 79. postižem autogol.
3. 4minute sudačke nadoknade,a ja gol primim u 95. (OBRATITE PAŽNJU NA NJIHOV BR UDARACA U OKVIR!!!!!!!  :pras: :pras:)

"
Mi imamo Ludaru,a gdje je vama?