Pucanj u živac [FM11]

Started by freddy adu, 08.03.2011, 20:59:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 84 Guests are viewing this topic.

armadaboy

Pitanje imam li više živaca nakon ovog. Svaka jebena utakmica koju vodim 1-0 ili 2-0 završi remijem. Vodim Hajduka 2-0, završi 2-2, Dinamo također. I to nebi reko da se ne povucem i sve, uvijek primi gol iza 85' jebene minute i to ne da mi proigraju obrani ili tako, nego tipično : korner, šupski odbijanac, gol preko 30 m iz kukuruza. Neznam više šta da radim  !mad!

Blade93

Obrises FM, jednostavno.

armadaboy

Već jesam, neću opet, sjebat ću ja njega.

viski

Ako nemas ekipu za zatvorit tekmu onda probaj ovo stavit get ball forward i pass to feet i većinom mi je uspjevalo držati taj rezultat do kraja

Blade93

zli_sinek

Quote from: jakovf on 08.07.2011, 16:40:09
Ma mrš i protivnikova savršena realziacija...  :pras: :pras: Od sad igram catenaccio pa i ak onda primam toliko golova od slabijih ekipa, dajem otkaz...

po čem je ovo pucanj u živac??? pa bili su bolji u svemu od tebe... ne kužim...
Mi imamo Ludaru,a gdje je vama?

freddy adu

Quote from: Unique on 10.07.2011, 17:10:33

:&
Kad si to počeo? Vidim da si već 2014. hmm

Blade93

Sejv sa Sevillom je ovo onaj. Dobio ponudu Blackburna.

Dial Square

Izgleda da sus e tvoji raspali u 2. poluvremenu? Ovo se meni isto ponekad dogodi. Moji uđu u svoj 16-erac ja stavim na push up opet isto. Najjače mi je kad igram napadačku taktiku kad mi se to dogodi ostane ogrooomna rupa između veze i obrane (veziste i napadače čisto boli  ***** šta se događa).  :pras:

jakovf

Quote from: zli_sinek on 10.07.2011, 17:53:13
Quote from: jakovf on 08.07.2011, 16:40:09
Ma mrš i protivnikova savršena realziacija...  :pras: :pras: Od sad igram catenaccio pa i ak onda primam toliko golova od slabijih ekipa, dajem otkaz...

po čem je ovo pucanj u živac??? pa bili su bolji u svemu od tebe... ne kužim...

Oni 3 CCC - 4 gola, ja 4 CCC-3 gola, plus dvije grede...

freddy adu

Naravno, 3. golmana nemam, prijelazno rok upravo je završio. :cheers2:

Edit: Juniorski golman s najviše nastupa:

Rozga

fejspalm

U napadu imam Drogbu, Torresa i Aguera  fejspalm

Mata123

ode rambo za ovu sezonu :sad:

hardwarewmaster88

pa povraca mi se vise,tarem mančestera 4:1,igram sve odlicno i onda oni nemogu 3 smrdljiva sigurna boda uzet,majku im invalidsku,svi ce otkaz dobit ...a i ovaj gotze vise,nemoze udarac pretrpit
Zadre mi te volimo iako nisi prvi,Zadre mi te volimo jer si nam u krvi! 65'

chicharito

obratite pozornost na CCC , woodwork i on target lolcina
istina je da sam igrao sa drugim sastavom ali opet ovo je malo previse i kod pucanja penala nema ni jedan od njih penalty taking preko 10 i sve zabijaju a kao giggs i anderson nemogu  fejspalm

Frankic

Od 8 ozljeda, šestorica često igraju u prvom timu..Utakmice zadnja dva mjeseca počinjem s igračima na neprirodnim pozicijama jer je FM odlučio da će ozljeđivat sve redom da ne mogu sastavit normalnu ekipu.

A šlag na kraju je bila i ova utakmica s Milanom..Nisu ništa pokazali 80 minuta, i onda su kao počeli pucat..i u 93. minuti Pato iz očaja puca s 30 metara, i ide u rašlje lopta. Fenomenalno. Exit.

hardwarewmaster88

svaka cast za ulaz u lp

MNT

Svi raspoloživi igrači za utakmicu protiv Napolia  !mad! (lažem ima još 5-6 golmana)

jakovf

Ma mrš i Fm i neakva realnost.... Bolji sam, al glavno da 2metarni Milito zabije iz kornera  !mad! !mad! Bacio bi laptop kroz prozor sad....

El Nino

nakon ovakvih tekmi dode mi da komp razbijem... :pras:
em sam bio bolji,oni 2 udarca 2 gola i to jos u 92... !mad!

hardwarewmaster88

ja u siirtsporu imam lika koji zabija sa 30-40 metara i cesto

chicharito

evo ga dogodio se najveci pucanj ikad u football jebenom manageru

dodje mi da placem ali onda skuzim da je igra puna bugova i ja tu nemogu nista , i da od 85 minute igram formaciju 5-4-1 sa 3 zadnja vezna svi na defensive midfielder defend i normalno njih 5 u obrani i svejedno dobijem 3 gola u 5 minuta
jedini moj komentar je -  lolcina

hardwarewmaster88

zbog takvih stvari polako gubim volju za fm-om

Dial Square

Quote from: chicharito on 19.07.2011, 21:26:23
evo ga dogodio se najveci pucanj ikad u football jebenom manageru

dodje mi da placem ali onda skuzim da je igra puna bugova i ja tu nemogu nista , i da od 85 minute igram formaciju 5-4-1 sa 3 zadnja vezna svi na defensive midfielder defend i normalno njih 5 u obrani i svejedno dobijem 3 gola u 5 minuta
jedini moj komentar je -  lolcina

:&

Dial Square

Nije poput tvoga, al ja sam popizdio. Još mi Dinamo sad pobiga na 5 bodova  :pras: :pras: :pras: