Pucanj u živac [FM11]

Started by freddy adu, 08.03.2011, 20:59:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 74 Guests are viewing this topic.

Blade93

Kod 0:2 si trebao primjeniti 5-4-1, ali jbg. Neces da mislis. :D

freddy adu

Velim ja, nema potrebe, uvalit će im Kamara još 2. Jbg, neiskustvo. :D

jasmin93

Pa jebem ti igru, zar je moguće da me sruši najveći antitalenat koji je ikad obukao kopačke? :&

Quote from: Mr. Football on 26.02.2015, 17:11:12
a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"

Blade93

Veki

Quote from: jasmin93 on 20.06.2011, 02:41:08
Pa jebem ti igru, zar je moguće da me sruši najveći antitalenat koji je ikad obukao kopačke? :&
sram te bilo!  *bang*

:D

jasmin93

Zajebah se, mislio sam najtalentovaniji. :harmonika

:D

Quote from: Mr. Football on 26.02.2015, 17:11:12
a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"

freddy adu

Možda promijeniš mišljenje.

Pena

Sammire, domovine sine...

Data

Teško da je pucanj kad su te lijepo nadigrali.

Sammir bog. :D
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Pena

Kakvi Bog, govno. Ovo je Bog!

Da mi je on zašia 5 golova nebi ništa reka... :&

Dr. Šime

Ok i mene je posralo u 90+7 ali prije toga dobit dva gola od 85-90+4 a 3 minute nadoknade... uzas...

Inace redovito primam jedno te iste golove. Golman ispucava s 5, ide dodat na bok i naravno pogodi izmedu DC.a i DR.a ovaj presjece i bum gol... Drugi nacin je da protivnicki golman ispucava, lopta preskace cijelu obranu... naravno napadac pace 7 jebe ih u dupe i pretrcava u isto vrijeme i zabija :D

Data

Doktorski pucanj, mater im. :kokice:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Pena

Ti, Fiti i Junik niste do jaja katenaču kakav igra Maritimo :D

Data

Imao sam 80 i nešto utakmica bez poraza u ligi do tog mrtvog kornera nakon kojeg je Didi zabio. Očekivao sam poraz, ali od Porta ili Benfice, ne od ovih smradova. I onda se još ovi moji debili ispromašuju za cijeli život. Što njihov golman nije obranio, to je otišlo u stativu. Žalosno.

Taman da padne moral ekipi pred prvu nokaut fazu Lige prvaka. lolcina

zli_sinek

Quote from: alen17 on 18.04.2011, 10:58:54
a ne nije čudno, oni su u onom trenutku bili među zadnjima, pa da mi zabiju dva gola od 5 udarca u okvir to je malo nenormalno......... Još sam igrao u gostima i imao bolji posjed lopte, a u nastavku prvenstva još smo se tri puta sastajali i svaki put sam ih dobio dvije razlike....

ma zabrijo si...niš čudnog u tekmi....  :bad:  kaj se tog tiče stoke inače doma dobro igra... ovo je post za rezultate i tekme di izgubiš od 1 udarca u okvir ili dobiješ gol u 95' za remi...
Mi imamo Ludaru,a gdje je vama?

Vrapceboy

Quote from: Data on 23.06.2011, 23:42:35

Doktorski pucanj, mater im. :kokice:
A ja mislio da ja imam pucnjeve  lolcina

Hvala arthmaelu za avatar i banner.

El Nino

Jeb** ti mrtvi FM i realnost i ovakve utakmice,izgubim odma volju za igrom   :pras:

carli

čoviku stvarno dođe da razbije nešto kad vidi da mu igrač dobije crveni karton zbog starta s leđa(normalni startovi za crveni) i dobije 3 utakmice kazne ??????????

koliko je taylor dobija za eduarda?????
Quote from: Mr. Football on 02.12.2014, 23:06:09

eo uzeo Cordobu, a s Barcelonom bi ispo iz lige jebem ti pasa ciganina

Dial Square

Ja mislim da je Taylor isto 3 dobia  fejspalm

Vukušić mi je unhappy jer sam da kapetansku traku da Andriću. Bahati klinjo  :bad: :pras:

MNT

ovo nije moguće
 !mad!  !mad!

kako ovo nije zaleđe???  !mad!

LouJo

prodao mi predsjednik u zadnjih tjedan dana prijelaznog roka dva prva izbora na lijevom beku. to je za popizdit!

morao sam potrošit pare na igrača koje inače ne bi dao da pokrpam novonastalu rupu u momčadi  fejspalm

Blade93

Postoji li rubrika za ovo. Mozda "Special One". :bo:

freddy adu

Otvorit ćemo temu 'Junikove žalopojke'. :D

hrki

neda mi se više igrat
starim ja a u football manager vjere nemam

jakovf

Ma mrš i protivnikova savršena realziacija...  :pras: :pras: Od sad igram catenaccio pa i ak onda primam toliko golova od slabijih ekipa, dajem otkaz...