Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 29 Guests are viewing this topic.

Galacticos

puno hvala za save champ respekt

...:::p3tar:::...

Nisam dugo pratio karijere i sad svratim u ovu i iznenadim se koliko si daleko dogurao od zadnji put kad sam tu bacio pogled, prije svega odlično pisanje, puno truda je uloženo, a i rezultati su vrhunski, definitivno karijera koja zaslužuje posebno mjesto  ;-)

nardev

hvala svima na pohvalama :)... Miloše, igram od 1.mjeseca kao što ti je već BBK rekao...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

ono šta je još impresivnije je šta si počeo ovakve reportove pisati još kad si imao 20 postova  quee :&
pogledao sam baš na 1. str.(kad još nisam počeo pratiti, jer nisam još došo na cro-manager) ;-)

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 28.06.2008, 15:59:01
ono šta je još impresivnije je šta si počeo ovakve reportove pisati još kad si imao 20 postova  quee :&
pogledao sam baš na 1. str.(kad još nisam počeo pratiti, jer nisam još došo na cro-manager) ;-)

da, u to vrijeme sam baš pratio onu Edinovu karijeru s Nantesom i onda sam odlučio i sam krenut s pisanjem, tad sam bio na početku 3.sezone...još sam pratio turekov Napoli i tu sam isto dobio strašnu inspiraciju...a dalje je sve poznato...
JOSOVILLA SUPERSTAR

oKRamxII

Čuvaj taj save, za kojih 100 godina bit će od zlata vrijedniji =)

A što je najgenijalnije još pišeš ovo... kao što je dinamovac rekao ovo zaslužuje posebno mjesto... Jedino mi je žao što karijera nema baš toliko komentara koliko zaslužuje al sam si si kriv za to xD Prebrzo sve to nekako ide kod tebe  lolcina

pinjo

Odlican report kao i uvijek  :bo:  :&

Osvojen trofej i svaka ti dala na tome ali mi ocemo da osvojis tu ligu napokon  champ

Sretno dalje i pohvale na tolikoj inspiraciji za igranje  respekt

Barry

Definitivno najbolja tema na forumu...  respekt respekt respekt

Prije nekoliko dana sam pročitao da je Crystal Palace drugi najstariji nogometni klub na svijetu (ne uzmemo li u obzir da je kratko vrijeme prekinuo sa radom).  ;-)

Data

Fantastičan si.  :& :&

Sve si nas navikao na dobre reporte i velike uspjehe pa sad svi mi svaki put očekujemo nešto specijalno. A ja imam jedan zahtjev. Osvoji tu ligu već jednom  :bo:

Još jednom, svaka čast na uspjesima i velikoj inspiraciji koju prenosiš na mene, a vjerujem i na sve nas.

btw. ne mogu ti se nadiviti  ;-)
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

nardev

Quote from: Barry on 29.06.2008, 16:37:30
Definitivno najbolja tema na forumu...  respekt respekt respekt

Prije nekoliko dana sam pročitao da je Crystal Palace drugi najstariji nogometni klub na svijetu (ne uzmemo li u obzir da je kratko vrijeme prekinuo sa radom).   ;-)

Originalni Crystal Palace FC, osnovan 1861. od strane radnika u Kristalnoj Palači (The Crystal Palace), bio je amaterski klub i nema izravnih poveznica sa današnjim Crystal Palaceom, osnovanim 1905. Taj stari klub je bio jedan od 11 osnivača engleskog nogometnog saveza (The FA) i nastupao je u prvom FA kupu. 1876. su prestali s djelovanjem, a 1905. godine je osnovan novi klub pod istim imenom koji djeluje sve do danas...

A gdje si pročitao da je bio 2.najstariji klub na svijetu? quee Znam da se kao službeno najstariji vodi Sheffield FC, osnovan 1857., premda ima i starijih klubova koji su osnovani na sveučilištima pa se zato službeno ne priznaju...

Quote from: Data on 29.06.2008, 17:04:10
Fantastičan si.  :& :&

Sve si nas navikao na dobre reporte i velike uspjehe pa sad svi mi svaki put očekujemo nešto specijalno. A ja imam jedan zahtjev. Osvoji tu ligu već jednom  :bo:

Još jednom, svaka čast na uspjesima i velikoj inspiraciji koju prenosiš na mene, a vjerujem i na sve nas.

btw. ne mogu ti se nadiviti  ;-)

Prvenstvo je pri kraju i tek u zadnjem kolu bi se trebalo sve odlučiti - Crystal Palace ili Arsenal? hmm
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

Eaglesi šokantno ispali u polufinalu FA kupa od jebenog Wigana!

Ništa od finala protiv Arsenala. :sad: Žilavi Wiganovci su me dobrano iznenadili u polufinalnom susretu na Wembleyu i tako mi onemogućili borbu za osvajanje još jednog trofeja. Jedino mi je drago da je ždrijeb konačno spojio Palace sa najvećim rivalom Brightonom u 4.kolu, te sam tako imao priliku pobijediti izrazito mrske protivnike. :cool:

___________________________________________________________________________________________________________________________

3.KOLO

CRYSTAL PALACE - MACCLESFIELD 5:0

___________________________________________________________________________________________________________________________

4.KOLO

CRYSTAL PALACE - BRIGHTON 1:0

5.KOLO

CRYSTAL PALACE - EVERTON 5:1

6.KOLO

CRYSTAL PALACE - SHEFFIELD UTD 2:1

POLUFINALE

Wembley, London

WIGAN - CRYSTAL PALACE 2:0 :sad:

Novi report je predviđen na kraju sezone...

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

moldovan

jedna od najboljih karijera koje sam vidio... stvarno izvrsno.. veliki respekt..

napravio si sjajnu karijeru.. ovo mora svakome biti velika motivacija.. sve pohvale za ovo..

Barry

Neznam točno sada stranicu, ali nema veze ...
Znam da je negdje na netu pisalo

Sada sam vidio na wikipediji i stvarno je to netko pogrešno pročitao...

CrazyMan

Uf dobro te Wigan pomeo... žao mi je što nisi osvojio još jedan FA ali *ebiga... bit će prilika nagodinu :)

nardev

uh, tema mi završila pri dnu pdf-a, ne smijem to dopustiti :&...danas sam riješio i zadnji prokleti popravak, iz matematike i sad mogu uživat do mature koja je krajem 8.mjeseca :cool:...ubrzo ću natipkat novi report, možda već večeras:)
JOSOVILLA SUPERSTAR

gaming_master

Super karijera  respekt odlična pojačanja,rezultati i sve ostalo
Samo nastavi champ

Frenky

šteta za fa cup, al nema veze
jedva čekan novi report
srionto dalje respekt
hrk hrk

markoskara

svaka čast koja karijera sigurno najbolja na ovom forumu ikada nastavi dalje  respekt

Dino

bravo :& :& ovo je sigurno jedna od najboljih karijera na ovom forumu
ocekujem nastavak
I KAD ZADNJU ZAPALE MI SVIJEĆU
JA HRVATSKU ZABORAVIT NEĆU

mlinkaFM

ova karijera je FENOMENALNA!vec dugo nisam tako nesto vidio,samo naprijed  :&

nardev

KRAJ 11. SEZONE (2017/2018)

Crystal Palace osvojio "treble" - Premiership, Ligu prvaka i Carling cup!!!

Za osvajanje Carling cupa ste već saznali, a sad vam objavljujem da je Crystal Palace po drugi put u povijesti ponovio famozni "treble" osvojivši na kraju sezone englesku ligu i ligu prvaka! champ Nevjerojatno je koliko je bila uzbudljiva završnica sezone. U reportu polusezone ste mogli vidjeti da sam bio 2. u prvenstvu i da sam cijelo vrijeme lovio Arsenal. Utrka se nastavila i na proljeće, a pobjednik je, mogu reći, utvrđen foto-finišom. Jedan bod je odlučio novog engleskog prvaka, te je Crystal Palace tako osvojio svoj 3.naslov u povijesti. Sve tamo do 35.kola, "Topnici" su imali prednost od 3 boda. Tada su kiksali protiv West Bromwicha u gostima odigravši 0:0. Sad su imali 1 bod prednosti. U 37. kolu im se dogodio novi propust. Odigrali su 1:1 protiv Evertona u gostima i sad je Palace imao bod prednosti. U zadnjem kolu je sve odlučeno. Crystal Palace je dočekao "fenjeraša" !hihi! Liverpoola kojemu je za ostanak u ligi trebala pobjeda, te nada da Newcastle neće dobiti Arsenala. Arsenal je očekivano pobijedio "Svrake" 3:0 u gostima, ali je i Palace istim rezultatom slavio protiv "Loserpoola" koji se opet vraća u Championship. Zadnje dvije sezone nisam imao sreće u Premiershipu jer su mi za osvajanja naslova trebala 2 boda, ali ovo je bila tzv. "treća sreća" i prezadovoljan sam ovom sezonom.

S druge strane, u ligi prvaka sam osvojio drugi uzastopni naslov, a 4. u povijesti kluba. Padali su redom: Anderlecht, Inter, !hihi! Arsenal i u finalu Bordeaux. champ Posebno moram izdvojiti uzvratne utakmice četvrtfinala, odnosno polufinala gdje se pobjednik tražio izvođenjem 11-eraca, a većina zasluga za te pobjede ide briljantnom golmanu Makaridzeu. :&

_____________________________________________________________________________________________________________________________

FINANCIJE NA KRAJU SEZONE:

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Nešto i o najboljim igračima:

Giorgi Makaridze - junak u ligi prvaka, ali isto tako i u Premier ligi gdje je svojim bravuroznim intervencijama spašavao mrežu. Branio je u 43 utakmice, a AR mu je 7.23.

Victor Miller - pouzdani desni bek iz Južne Afrike koji je neumorno pokrivao svoju stranu i često sudjelovao u napadu.

Ryan Bertrand - najbolji lijevi bek Premiershipa je svojim kvalitetnim igrama izborio mjesto u naj 11 lige. Izvrstan je izvođač slobodnjaka, kao i penala.

Breno - dovoljno je reći da ima AR 7.32 nakon 60 odigranih utakmica ove sezone.

Ciro D'Ambrosio - vrijednost mu je nakon ove sezone skočila sa 11.5 na 18.75 miljuna eura, to sve govori o nastupima ovog mladog talijanskog stopera.

Igor Milanović - tko bi rekao da će taj 21-godišnjak biti tako uspješan u svojoj 1.sezoni u klubu i da će bez problema preuzeti ulogu Ćorlukinog nasljednika. Igrao je uglavnom na desnom boku, premda je najbolji kao stoper, gdje je također skupio solidnu minutažu. Igrač za budućnost Palacea... :&

Javi Martinez - još jednom se pokazalo koliko je važna uloga tog robusnog veznjaka za ovu ekipu. Majstorski je povezivao obranu i napad te usput zabio 7 golova i asistirao za još toliko.

Steve Simpson - najskuplji Palaceov igrač (vrijednost mu je sad već 29 milijuna eura) imao je još jednu uspješnu sezonu te najviše od svih napreduje što se i vidi po njegovim ocjenama :&

Ron Young - najmlađi igrač Palacea (19 godina) igra kao da je najiskusniji. Zamjena je Simpsonu na desnom krilu, a vrijednost mu svakim nastupom sve više raste. A kako i ne bi kad stručnjaci predviđaju da bi mogao postati novi David Beckham. :&

Georginio Wijnaldum - nakon odlaska Andersona u Barcelonu, uspješno ga je zamijenio ovaj svima poznati Nizozemac koji je jednako dobro igrao na čak 4 pozicije u veznom redu. Svestran momak...:haha:

____________________________________________________________________________________________________________________________

Victor Moses - neumorni napadač je ove sezone zabio 17 golova i opet je bio najbolji asistent kluba sa 13 asista.

James Vaughan - ove sezone njegov je učinak bio 22 gola i 8 asista.

Genero Zeefuik - bio bi sigurno najbolji strijelac da ga 2 mjeseca prije kraja sezone nije zadesila ozljeda zbog koje mora pauzirati čak 4 mjeseca. Zabio je 24 gola i asistirao 10 puta.

Bogdan Stancu - najbolji strijelac Eaglesa sa 30 golova kojima je pridodao 11 asistencija. :&

UČINAK SVIH IGRAČA:

Speroni završio karijeru!

Nakon 14 sezona u Crystal Palaceu, Julian Speroni je odlučio objesiti kopačke o klin. 39-godišnji argentinski golman je bio jedan od glavnih razloga početnih uspjeha Palacea te će mi ostati u pamćenju kao jedan od najboljih golmana koje sam imao priliku vidjeti u FM-u, premda nije imao ocjene kao Ustari, Ochoa, Akinfeev i sl. Iako je već bio u poznim godinama te je imao ulogu 3.golmana, nisam ga htio pustiti, a i sam Speroni se htio ovdje oprostiti od profesionalnog nogometa. Pogledajte njegov učinak u karijeri:

Crystal Palace konačno dobio komercijalnog "feedera"!

Nova Palaceova filijala je japanski prvoligaš Hamamatsu Rafale. Ova suradnja će pomoći popularizaciji Crystal Palacea na Dalekom istoku što će se uvelike odraziti na zaradu od prodaje suvenira.

JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

PREMIERSHIP

Od 20. do 38. kola:

Arsenal - C. Palace 1:0

Man Utd - C. Palace 0:1

C. Palace - Portsmouth 3:1

Leicester - C. Palace 1:3

C. Palace - Sheffield Utd 1:1

Middlesbrough - C. Palace 1:2

Chelsea - C. Palace 1:0

C. Palace - Bolton 2:0

Everton - C. Palace 3:3

C. Palace - Fulham 0:0

West Bromwich - C. Palace 0:2

C. Palace - Reading 5:0

Newcastle - C. Palace 1:2

C. Palace - Ipswich 2:0

C. Palace - Sunderland 3:0

C. Palace - Man Utd 2:1

Wigan - C. Palace 0:1

Derby - C. Palace 1:2

C. Palace - Liverpool 3:0

TABLICA

ENGLESKI NOGOMETAŠ GODINE: Zeefuik je na 2.mjestu

MANAGER GODINE: moja malenkost

GOL SEZONE PREMIERSHIPA: u izvedbi Zeefuika

MOMČAD SEZONE PREMIERSHIPA: Bertrand je u naj-11, a Zeefuik je zamjena

LIGA PRVAKA

OSMINA FINALA

Stade Constant Vanden Stock, Bruxelles

ANDERLECHT - CRYSTAL PALACE 1:1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selhurst Park, London

CRYSTAL PALACE - ANDERLECHT 6:0

ČETVRTFINALE

Giuseppe Meazza - San Siro, Milano

INTER - CRYSTAL PALACE 2:1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selhurst Park, London

CRYSTAL PALACE - INTER 2:1, 2:1, 5:4(P)

POLUFINALE

Emirates Stadium, London

ARSENAL - CRYSTAL PALACE 0:1

Selhurst Park, London

CRYSTAL PALACE - ARSENAL 0:1, 0:1, 4:3(P)

FINALE

New Anfield, Liverpool

GIRONDINS BORDEAUX - CRYSTAL PALACE 0:1 champ

NAJBOLJI IGRAČ LIGE PRVAKA: Bogdan Stancu

DREAM TEAM LIGE PRVAKA: Makaridze, Breno, D'Ambrosio i Stancu

U novom reportu opisujem događanja sa SP-a...

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Crni

svaka čast majstore...

11. sezona - impresivno...

Zeefuik  :&
Martinez i Wijnaldum  :& :&

Teško će ovaj Ron Young bit nasljednik Davida Beckhama sa free kicks 7 :D

još nisi izgubio inspiraciju :D
svaka čast...
Daj aj ako može ss hrvatske repke da vidim ima li koga tamo :D i daj ss najboljeg igrača repke :D

Bad Blue Krapina

prebolestan report,k svaki put se zadivim :&
jedino bi trebao ipak još više regena...imaš dosta starijih igrača...onaj Simspon znam da je regen, ak u današnje vrijeme bio bi najbolji na svijetu...ima bolje ocjene nego Messi :&

Treble :& nemam riječi

evo,ja bi te zamolio za history od Stancua i SS od ocjena Messija, Ronadlinha, Kake i Cristine...ako nije problem ;-)
inače kod Speronija nemam dobra iskustva, ali je lijepo da si zadržao unatoč godinama
jel ti sada ostaje u klubu kao neki trener  hmm

Sesto culo

Ti si lud  :kee: u pozitivnom smislu naravno.
Još jedna liga prvaka,lijepo ti se fortuna nasmješila protiv Intera.
I u prvenstvu haračiš,kaj je s Millwallom  :haha:
Btw.dokad misliš ovo igrat,baš me zanima dokle ćeš dogurat  :&