Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 30 Guests are viewing this topic.

Joko

bravo majstore, najbolja kraijera :&
btw. izabrao si dobro vrijeme za pisanje posta  :) 00:00  lolcina

Bad Blue Krapina

ako je ovo mali report, bolje da ne razmišljam kakav će bit mega report  :&
u ligi ti ide sjajno, sada bi napokon trebao osvojiti(opet) tu jebenu ligu  :cool:
jedino je jebno to kaj u doba kad se drugi "odmaraju" ti si moro ić na ovaj WCC koji je stvarno dosta teško ne osvojiti(bez uvrede tebi, ali to govorim više iz iskustva  lolcina)

Hvala Bogu da si napokon dobio taj state art...postaj nam neke buduće wonderkide kad počneš sezonu 2018/2019  :&

pinjo

Tebi je ovo mali report  lolcina ....Imas priliku osvojit ligu i nemoj je propustit  :pras: ...Steta za Superkup ali vazno da osvojis ligu  :haha:
Cestitke na state artu  champ ...00:00  lolcina

Aj sretno dalje  ;-)

nardev

ZAVRŠETAK KVALIFIKACIJA ZA SP 2018....

Još jedne kvalifikacije sam završio sa 100%-tnim učinkom - 10 utakmica - 10 pobjeda uz gol-razliku 29:4! Nakon toga sam odigrao dvije prijateljske - protiv domaćina prvenstva Španjolske i protiv Kostarike. Sad s nestrpljenjem očekujem ždrijeb skupina za SP!

KVALIFIKACIJE:

Wembley, London

ENGLESKA - UKRAJINA 4:1

___________________________________________________________________________________________________________________________

Wembley, London

ENGLESKA - MAKEDONIJA 3:0

___________________________________________________________________________________________________________________________

İnönü Stadium, Istanbul

TURSKA - ENGLESKA 1:3

Wembley, London

ENGLESKA - ESTONIJA 2:0

TABLICA SKUPINE 2:

PRIJATELJSKE UTAKMICE:

Nuevo Antonio Amilivia, León

ŠPANJOLSKA - ENGLESKA 4:4  :&

Wembley, London

ENGLESKA - KOSTARIKA 3:1

U novom reportu slijedi ždrijeb svjetskog prvenstva...

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Mr. Football

Sta da ti kazem jednostavno impresivno 10 0 0 i samo 4 gola primljena mogu samo reci respekt :cro-man:
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Barry

Čestitke na kvalifikacijama... respekt  :&

Samo jedno pitanje,
Jesu li se na proteklim SP prvenstvima kvalificirala neka repka koja je trenutno jedna od slabijih?

nardev

Quote from: hajduk1991 on 26.06.2008, 14:25:07
Sta da ti kazem jednostavno impresivno 10 0 0 i samo 4 gola primljena mogu samo reci respekt :cro-man:

hvala,hvala :)

Quote from: Barry on 26.06.2008, 14:27:02
Čestitke na kvalifikacijama... respekt  :&

Samo jedno pitanje,
Jesu li se na proteklim SP prvenstvima kvalificirala neka repka koja je trenutno jedna od slabijih?

na SP-u 2010. - Alžir i Slovenija :haha:, a 2014. - Srbija :D
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

ŽDRIJEB SKUPINA ZA SP 2018.

2018 FIFA WORLD CUP - ESPAÃ'A

Dočekao sam i taj uzbudljivi dan - ždrijeb skupina svjetskog prvenstva! Englezi čekaju na naslov od 1966., a ja se nadam da će ga sa mnom na čelu i dočekati sljedeće godine u Španjolskoj. Engleska je naravno postavljena za 1.nositelja zajedno sa: domaćinom Španjolskom, Brazilom, Argentinom, Njemačkom, Francuskom, Nizozemskom i Portugalom. U 2.jakosnoj skupini su: Italija, Švedska, Finska, Grčka, Poljska, Srbija, Izrael i Belgija. U 3.skupini su: Urugvaj, Ekvador, Nigerija, Obala Bjelokosti, Gana, Kamerun, Togo i Novi Zeland. U 4. jakosnoj skupini su: Meksiko, SAD, Japan, Južna Koreja, Australija, Čile, Kostarika i Saudijska Arabija. Kao što vidite, Hrvatska nije izborila plasman na SP. :sad:

SKUPINA A

NIZOZEMSKA

ITALIJA

NOVI ZELAND

AUSTRALIJA

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA B

FRANCUSKA

FINSKA

TOGO

MEKSIKO

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA C

BRAZIL

ŠVEDSKA

NIGERIJA

JUŽNA KOREJA

SKUPINA D

ARGENTINA

BELGIJA

GANA

JAPAN

SKUPINA E

NJEMAČKA

IZRAEL

EKVADOR

KOSTARIKA

SKUPINA F

ENGLESKA

POLJSKA

OBALA BJELOKOSTI

SAD

SKUPINA G

ŠPANJOLSKA

SRBIJA

KAMERUN

ČILE

SKUPINA H

PORTUGAL

GRČKA

URUGVAJ

SAUDIJSKA ARABIJA

Prezadovoljan sam ždrijebom i siguran sam u osvajanje 1.mjesta u skupini. Poljska je prosječna ekipa, SAD isto nije ništa posebno, dok je po meni kandidat za 2.mjesto Obala Bjelokosti koja je na prošlom SP-u izbacila Englesku u osmini finala, a nakon toga sam ja postao izbornik. U osmini finala se ova skupina križa sa skupinom E gdje će najvjerojatnije proći Njemačka i Izrael.

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

B. Cloughâ„¢

odlicno pises...ne znam kako sam tek sad vidio ovu karijeru, a nakupilo se 12 stranica... quee

sretno na SP i donesi englezima konacno taj naslov... champ

Marolli

pratim karijeru od početka pa bi bilo i vrijeme da napokon dam i komentar  :)
način pisanja je sjajan, reporti uvijek opširni, a i zanimljivi
i rezultati su, kako s Palace-om, tako i s engleskom reprezentacijom odlični
sretno na svjetskom prvenstvu  ;-)

Bad Blue Krapina

skupina dosta lagana, ne bi trebalo biti problema  :&
ona A skupina je najčudnija...2 luzera i 2 jake ekipe  lolcina

svaka čast na trudu u svakome postu  :&

nardev

Quote from: underdog on 26.06.2008, 16:20:32
odlicno pises...ne znam kako sam tek sad vidio ovu karijeru, a nakupilo se 12 stranica... quee

sretno na SP i donesi englezima konacno taj naslov... champ

hvala...ne znam ni ja kak ju nisi vidio, a stalno je pri vrhu stranice već par mjeseci, no važno da si sad uočio :)

Quote from: Marolli on 26.06.2008, 16:27:57
pratim karijeru od početka pa bi bilo i vrijeme da napokon dam i komentar  :)
način pisanja je sjajan, reporti uvijek opširni, a i zanimljivi
i rezultati su, kako s Palace-om, tako i s engleskom reprezentacijom odlični
sretno na svjetskom prvenstvu  ;-)

lijepo da pratiš od početka, hvala na komentaru...

Quote from: Bad Blue Krapina on 26.06.2008, 17:48:27
skupina dosta lagana, ne bi trebalo biti problema  :&
ona A skupina je najčudnija...2 luzera i 2 jake ekipe  lolcina

svaka čast na trudu u svakome postu  :&

skupina je prelagana :&
a za skupinu A se ne bi složio - Novozelanđani su me prilično namučili na Confed. cupu, dok Australija nije ni spadala među luzere...inače su sve skupine prilično jake i moglo bi to biti jako neizvjesno prvenstvo...
JOSOVILLA SUPERSTAR

juvefann

vjerojatno najbolja karijera ikad na forumu  hmm

ne mogu se sjetiti niti jedne karijere koja je ovoliko trajala i polučila toliko dobrih postova, uspjeha ..

Data

Svaka čast nardev.  :& :& :& :&

E daj mi reci tko je najskuplji igrač na svijetu kod tebe? :shame:
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Veki

Ovoliko truda, ovoliko uspjeha.. Svaka ti čast majstore..
Sad sam prelistao prvih par stranica i zadnje dvije (nemam vremena za sve) i stvarno sam impresioniran  :&

Fantastično igraš i što je još bolje, ne gubiš volju za pisanje.. Ovo je fanstastično  ;-)

nardev

Anderson u Barceloni za 20 milijuna eura!!

Fotografija sa londonskog aerodroma Heathrow uoči polaska u Barcelonu...

Anderson Luís de Abreu Oliveira je nakon predivnih 6 i pol sezona u Crystal Palaceu prešao u redove Barcelone za odštetu od 20 milijuna eura. Brazilac je bio jedan od najboljih igrača Palacea, ali će ubrzo navršiti 30 godina i zato sam ga odlučio prodati već ove zime jer je bio "opsjedan" od strane brojnih velikih klubova, a zamjene za njega imam (Wijnaldum i Baxter). Barcelona i Roma su najviše ponudile - 20 milijuna, ali je Barcelona očito pripremila bolji ugovor. Anderson je stigao na Selhurst Park 2011.godine iz Manchester Utd-a za 19.5 milijuna eura te je odmah proigrao, što mu u Unitedu baš i nije išlo. Sad je vrijeme za novu stranicu u njegovoj karijeri, a broj 10 u Palaceu čeka neku novu zvijezdu.

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

Quote from: Data on 26.06.2008, 20:08:04
Svaka čast nardev.  :& :& :& :&

E daj mi reci tko je najskuplji igrač na svijetu kod tebe? :shame:

Michael Storrie - MC iz Arsenala, engleski reprezentativac - 44.5 milje eura (istina da je preplaćen, ali dok mu ne padne vrijednost, uvjerljivo je najskuplji)

JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

Crystal Palace 3. put zaredom osvojio Carling cup!

Orlovi iz Croydona su "maznuli" još jedan trofej, no nema odmora i slavlja, u prvenstvo je napeto, tu je i liga prvaka kao i FA kup, a ja svuda ciljam na naslov! Hoću li u tome uspjeti, saznat će te u sljedećem reportu koji će sasvim sigurno sadržavati prefiks - mega... :cool:

A sad pogledajte Palaceov put do Wembleya i još jednog uspjeha: champ

3.KOLO

Molineux Stadium, Wolverhampton

WOLVES - CRYSTAL PALACE 0:3

4.KOLO

City of Manchester Stadium, Manchester

MAN CITY - CRYSTAL PALACE 1:5

ČETVRTFINALE

Carrow Road, Norwich

NORWICH CITY - CRYSTAL PALACE 0:3

POLUFINALE

Villa Park, Birmingham

ASTON VILLA - CRYSTAL PALACE 1:0

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selhurst Park, London

CRYSTAL PALACE - ASTON VILLA 3:0

FINALE

Wembley, London

CRYSTAL PALACE - FULHAM 1:1, 1:1, 6:5(P) champ

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Mr. Football

Svaka cast cestitam na osvojenom kupu sretno dalje u pokorvanju svijeta
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

B. Cloughâ„¢

cestitke!!!

ova karijera je za neki hall of fame... :& :&

mislim da bi mogao biio jedan thread, poseban, gdje bi takve karijere smjestili zauvijek... respekt

nardev

Quote from: underdog on 27.06.2008, 23:24:21
cestitke!!!

ova karijera je za neki hall of fame... :& :&

mislim da bi mogao boto jedan thread, poseban, gdje bi takve karijere smjestili zauvijek... respekt

hehe, odlična ideja :&

ne znam koliko će me ovo još držati, ali sam sebi obećao doći do 20.sezone pa dalje šta bude...a već imam neke egzotične ideje lolcina za novu karijeru, ako ne u ovom fm-u, onda u novom...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Galacticos

jedno pitanje samo ako mozes uploadovat save samo da vidim kakvi su igraci onaj link sto si stavio nekoliko postova prije neradi pls champ
i zaista najbolja karijera  ikad respekt

nardev

Quote from: rvn17 on 28.06.2008, 02:09:03
jedno pitanje samo ako mozes uploadovat save samo da vidim kakvi su igraci onaj link sto si stavio nekoliko postova prije neradi pls champ
i zaista najbolja karijera  ikad respekt

Nema problema, izvoli: http://rapidshare.com/files/125513236/Crystal_Palace.fm.html  ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Chelsea

Skinucu i ja malo da pogledam igrace i to :D
Stvarno najbolja karijera na forumu...
I jedno pitanje , jel igras taj save od izlaska FM-a ?

Bad Blue Krapina

Quote from: Chelsea on 28.06.2008, 11:47:01
Skinucu i ja malo da pogledam igrace i to :D
Stvarno najbolja karijera na forumu...
I jedno pitanje , jel igras taj save od izlaska FM-a ?
ne, počeo je pisati poč. 2. mj. ;-)
znači d aje počeo u 1. hmm