Football Manager 2020 nam se približava krupnim koracima. Službeni izlazak pune verzije igre najavljen je za 24. studenoga 2020. godine. Igra se već sada može kupiti preko Steama za €49,49 / 373kn, ali niže u tekstu možete pronaći način kako da kod službenih resellera igru platite samo 36€ / 267kn.

Naravno, kao što je to već običaj, oni koji odluče kupiti igru u tijekom pre-order razdoblja dobit će priliku zaigrati beta verziju igre koja će za download na Steamu biti dostupna najkasnije 2 tjedna prije izlaska pune verzije igre. To bi značilo da nas beta verzija očekuje najkasnije 10. studenoga. Ako još uvijek dvojite hoćete li kupiti igru, pročitajte službenu najavu igre no ona vam neće puno reći jer su informacije dosta siromašne. Najave konkretnih novosti koje će biti u igri najavljene su za početak listopada.

Zašto kupiti FM21?

Kupnjom igre dobijate sve značajke koje su uključene u Football Manager 2021. Osigurani ste da će svi dodaci i proširanja pravilo raditi unutar igre, a imate i pristup službenom pre-game editoru u kojem možete izrađivati vlastite dodatke. Također, u mogućnosti ste igrati online utakmice protiv igrača iz cijeloga svijeta.

Ukoliko igru kupite tijekom pre-order perioda, tj. prije službenog izlaska igre, dobit ćete pristup beta verziji igre. Beta verzija ima sve značajke pune verzije, ali ju Sega kao izdavač igra pušta na testiranje kako bi dobili povratu informaciju od igrača o bugovima koje bi trebalo ispraviti prije službenog izlaska igre. Karijere započete na beta verziji će se moći nastaviti nakon što se igra automatski nadogradi na full verziju.

Kupnja igre u pre-order periodu potpuno besplatno vam donosi Football Manager 2021 Touch. To je oslabljena verzija igre koja zahtijeva manje posvećenosti događanjima unutar igre. To je posebno naglašeno u pogledu treninga i taktike koji u Touch verziji nisu toliko opširni. Football Manager 2020 Touch na Steamu košta 30€, a vi ju uz pre-order dobijete potpuno besplatno.

Gdje kupiti Football Manager 2021?

Igru je najbolje kupiti preko jednog od službenih retailera verificiranih od strane SEGA-e i Sports Interactivea. Jedan od takvih je i 2game.com. Za vas smo osigurali pomotivni popust kojim ćete uštedjeti 10%. Umjesto pune cijene od £35.99 / €49.99 / $44,99 platiti ćete £32.39 / €35.62 / $41,30 koristeći kupon “cromanager” prilikom plaćanja. Zbog konverzije preporučamo koristiti funte kao valutu te ćete u tom slučaju igru platiti 267kn (kod plaćanja u eurima cijena je 334kn). Za tu cijenu dobit ćete sve prethodno nabrojane pogodnosti.