Main Menu

...Dobar posao u Italiji...

Started by Ivan1223, 28.06.2008, 21:57:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Ivan1223

Malo sam se raspitivao o igračima koje imam i dosta sam dobro upoznao ekipu. Htio sam biti potpuno upoznat kako bih kada na trening odmah mogao bez okolišanja reći igračima koji mi nisu potrebni da si traže nove klubove. Oko 13 sati krenuo sam na trening. Kako bih se još bolje uklopio, obukao sam dres koji sam si jučer kupio. Stigao sam do trening kampa. Prišao sam igračima, uz pratnju gospodina Della Vallea. On me predstavio, a to sam odlučio i ja sam učiniti. Krenuo sam s govorom kojeg sam jučer naučio, Internet čuda radi, tako da sam mogao sve reći bez problema na talijanskom.

QuoteZdravo momci! Kao što vidite, ja sam vaš novi trener. Mlad sam poput vas tako da znam kakvi su vaši problemi i lakše ću vas moć razumjeti nego što bi to mogao neki prdonja. Vidim da vaša ekipa ima dosta potencijala, ali nažalost neki moraju otići jer mi se ne uklapaju u planove. Santana, ti možeš odmah napustiti klub! Ne trebaš mi i ne uklapaš mi se ni u taktičke, a niti u ikakve slične planove.

Santana je vrlo dobro ovo podnio. Valjda je i sam shvatio da će više sreće imati u nekom drugom klubu. Pristao je otići. Pitao sam ga da li je ljut na mene, a on mi je odgovorio da nije, da mi je čak zahvalan što mu dajem bolju šansu.

Sljedeći na redu je Papa Waigo, rekao sam mu:
QuoteTko si ti uopće. Misam za tebe nikad čuo. Ti si iz Senegala, jel tako? Bolje da si nađeš drugi klub jer nemam mjesta za takve kvazi igrače koji ni loptu ne znaju štopati.

Waigo se naljutio i rekao mi još nešto na onom svom afričkom jeziku, a onda je i otišao. Svi su bili sretni.

Tada sam opet nastupio ja:
QuoteGobbi, ti nisi baš mlad igrač, 27 ti je godina, ali tvoje igre ne zaslužuju ovakav klub. Nisi dovoljno jak za ono što meni treba i najbolje za sve je da se rastanemo.

Gobbi je otišao, pognute glave i plačući. Nisam obazirao pozornost, ovako je ipak najbolje za sve.

Još su dva igrača bila na mojoj listi za odstrijel. Odmah sam rekao i Jorgensenu da može potražiti novi klub. On je ipak već prestar za ono što meni treba, a i nije mi potreban takav tip igrača stoga, bilo mu je vrijeme za odlazak.

Zadnji igrač kojeg sam se trebao riješiti je Tomas Ujfaluši, češki reprezentativac i kapetan. Rekao sam mu:
QuoteHvala ti za sve što si pružio Fiorentini u prošle 4 godine, ali najbolje je da odeš. Siguran sam da ćeš naći dobar klub, a uz to ćeš pomoći i klubu da poboljša financijsko stanje.

Nakon što sam riješio sve s igračima, također sam rekao i pomoćnim trenerima da iz mlade akademije izbace sve što nije dobro i neće pružiti uspjeh za Fiorentinu. Malo sam se upoznao s igračima i porazgovarao s njima. Atmosfera je bila ugodna. Nakon treninga otputio sam se prema hotelu i zasluženom odmoru.

Nastavak slijedi...

pinjo

Bravo lijepo pises  :&

Ivane nemas ti milosti ni respekta prema igracima, to je stvarno sramota  lolcina

Sretno dalje  respekt

curry

odlično pišeš...malo mi nije jasno zašto ujfalušija tjeraš...on je sasvim dobar...ali dobro...tvoj izbor...sretno
Dove vai se il playmaker non ce l'hai.

Ivan1223

Danas sam napravio fenomenalan transfer za svoj klub. Doveo sam Sergia Aguera. Kako nisam imao baš puno novca, odlučio sam se tako da sam im ponudio 20 milijuna na 24 mjeseca, a nakon 50 utakmica dat ću im još 30 milijuna. Siguran sam da ću do tada srediti financije pa to neće biti veliki gubitak. Sergio će sigurno biti sjajan igrač. Sada imam nekoliko rasnih napadača, pa možda nekoga i prodam. Na Aguera sam se odlučio jer je mlad, a ubojit i kroz par godina sigurno će postati najbolji napadač, ali i igrač svijeta!

Sergio Aguero novi igrač Fiorentine

Aguero:
QuoteJako mi je drago što sam došao u klub poput Fiorentine. Vidim  da je ovaj novi trener dosta ambiciozan i nadam se da ću biti vrijedan svakog centa koji je dan za mene.

Nastavak slijedi...

Ivan1223

U zadnjih par dana uspio sam se riješiti svih igrača kojih sam namjeravao. Santana je otišao u Udinese za malo manje od 2 milijuna Eura.  Papa Waigo otišao je u Rennais za 2,5 milijuna Eura. Za tako lošeg igrača to je sjajno. Gobbi je krenuo put Le Mansa za 4,6 milijuna. Martin Jorgensen otišao je u West Ham za 3,5 milijuna. Za sada, najveći transfer je onaj Ujfalušija u Newcastle za 6,75 milijuna. ZAdovoljan sam prodajom ovih igrača, zaradio sam preko 15 milijuna Eura i to sada mogu uložiti u nove i bolje igrače.

Mario Santana-novi član Udinesea

Papa Waigo-oslabio je Rennais, ne bi se čudio ni da je gay, pa pogledajte kako se ponaša

Massimo Gobbi-pojačao konkurenciju u Le Mansu

Martin Jorgensen-pojačanje West Hama u borbi za opstanak

Tomas Ujfaluši-veliko pojačanje Newcastlea, i on mi je malo čudan, poput Waiga

Prodao sam sve koje sam želio, a sada su na redu još neka pojačanja osim Aguera!

Nastavak slijedi...

moldovan

Sjajno.. Divim ti se jer si odmah dofurao agueru.. osiguran si sto se tice golova..

Moram reci da si i fino zaradio na prodaji igraca...

Data

Svaka ti čast na kupnji Kuna, samo pazi da ti se to ne obije o glavu. Osiguraj si te financije što prije.  ;-)

Prodao si sve nepotrebno, bez milosti, tako i treba  respekt

QuotePapa Waigo-oslabio je Rennais, ne bi se čudio ni da je gay, pa pogledajte kako se ponaša

Tu sam pao sa stolca kad sam vidio.  :haha: :haha: :haha:
Onda je i Cassano gay?  :roll:
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

B. Cloughâ„¢

sjajna pojacanja... ;-)

sad samo sredi cim prije financije da ti se kun ne obije o glavu...

slash101

Pa... malo mi se samo ne svida prodaja Santane, on je sjajan igrac... A kad si ga vec prodavao, mogao si dobiti puno vise novaca za njega, no ti si manager  respekt

Ivan1223

Danas sam obavio još jedan sjajan transfer. Adrian Mutu otišao je u Arsenal za velikih 30 milijuna eura. Jako sam zadovoljan tom svotom. Mutu je sigurno sjajan igrač, ali sad kad sam doveo Aguera i nije mi potreban. Uz to, on već ima 28 godina pa nije loše ni to što sam ga prodao dok sam mogao za tolike novce. Sada sam napunio klupsku blagajnu i mogu dovesti još ponekog igrača. Imam nekoliko želja i vidjet ću da li je to moguće ostvariti. Osigurao sam si velike novce i sada mogu uživati stvarajući novac.

Adrian Mutu-novo veliko i skupo pojaćanje Arsenala

Izjava Adriana Mutua:
QuoteSretan sam što je trener pustio da odem u tako velik klub kao Arsenal. Mislim da ne bi imao puno prilike uz Aguera i Pazzinija koji su mladi, ali izuzetno kvalitetni igrači. Ivanu želim svu sreću u nastavku vođenja Fiorentine!

Nastavak slijedi...

Data

Mi o financijama, a ti prodaš Mutua.  :& Osobno mi se nikad nije previše sviđao, a i puno si dobio za njega  ;-)

Dovedi si nekog sličnog Waigu. Moraš napravit barem nekakvu ravnopravnost seksualnih opredjeljenja  :haha: :haha:
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

rossi_ri

oko 9 izlazim van,a dosadno mi je svakih 5minuta gledam ovu karijeru i cekam novi post jer je ovo jako jako zanimljivo citati ,aj pozuri se sklepati novi post. :&
Zena sefica kavane,sad si Jack a kad nebudes imo para opet ces piti na dug!

Los Sam

Lijepo pises makar malkac pretjerujes, ali ok je to.  ;-)
Prodaja Mutua i ostalih igraca je jako dobar potez, no prodaja Santane za 2m â,¬ spada u Top 10 najlosijih poteza koje sam vidio na ovom forumu u karijerama. Uopce neznam sto ti doslo...valjda neko pomracenje  quee
Aguero standard...
Sretno dalje  respekt

marlboro

odmah si im pokazao autoritet :D
Aguero je carsko pojačanje...svaka čast. Samo mi se ne sviđa prodaja Santane za samo 2 milje eira. On vrijedi puno više, mogao si bolje proći.
Umjesto Mutua dovedi neko dobro pojačanje, preporučam ti VDV-a :&
sretno dalje. pusa :)

Ivan1223

Kroz zadnjih par dana doveo sam još par sjajnih igrača. Najvažniji među njima su Van Der Vaart, Fabricio Coloccini, Jeremy Mathieu i Mattia Cassani. Također doveo sam i Makelelea na posudbu. Od mladih igrača došli su iznimno talentirani Mamadou Sakho, Georginio Wijnaldum i Aquino. Dosta sam zadovoljan transferima. Vaart je došao za 15 milijiuna, to sigurno nije puno za igrača takve klase. Slično je i s Coloccinijem koji je došao za 11 milijuna. Jeremy Mathieu je došao za sitna 3,3 milijuna, a sigurno je da se radi o jednom izvanrednom igraču koji može pokriti više pozicija. Mattia Cassani je stigao za 5 milijuna i bit će vjerojatno od glavnih oslonaca obrane. Dovođenjem ovih igrača, završio sam s ovim transfer rokom. Ne namjeravam više ništa kupovati. Stvorio sam jednu respektabilnu ekipu koja se može boriti na više frontova.

Van der Vaart-novo live Fiorentine-sjajan tehnički potkovan igrač

Fabricio Coloccini-zapovjednik obrane, jako dobar skakač

Jeremy Mathie-igrač izuzetno točnog centaršuta koji suigrače pogađa u trepavicu

Mattia Cassani-igrač točnog centaršuta, ali i jakog udarca

Ovako bi to izgledalo u mojoj bilježnici!

QuoteJako sam sretan igračima koje sam doveo. Puno sam potrošio, ali sam puno i zaradio. Sada se mogu okrenuti velikim izazovima u vođenju kluba!

Nastavak slijedi...

rossi_ri

sljedeci post!tvoj  komentar
Zena sefica kavane,sad si Jack a kad nebudes imo para opet ces piti na dug!

Bad Blue Krapina

Quote from: rossi_ri on 01.07.2008, 00:36:01
sljedeci post!moj komentar
quee lolcina staviti pod bisere....

inače tvoje pisanje je sjajno i dobro da si umjesto karijere počeo story :&
transferi dosta dobri, samo ne kužim čemu posuđivanje skupog Makelelea  hmm

slash101

Izvanredno odradjeni transferi :& (osim onoga sa Santanom)...
Sad imas odlicnu ekipu i mozes se boriti za naslov  champ...
Sretno  respekt

pinjo

Predobro si kupovao, bez iti jedne greske  ;-)

Stvorio si odlicnu ekipu i nadam se da ces s njom napraviti sto bolje moguce uspjehe  :cool:

Sretno ;)

Frenky

odlični transferi za sada
nadan se da ćeš osvojit scudetto, stvarno imaš momćad za to
sritno dalje respekt
hrk hrk

dodo77

aguero 20 milja,,,  lolcina lolcina     prodaja santane  :bad: :bad: skoro najbolje krilo na igrici....   a sve ostalo  respekt

Ivan1223

Završile su primpreme za sezonu. Sve utakmice igrali smo u gostima. Malo smo obilazili Europu. Prvo smo igrali s Trevisom i pobijedili s 3:0, to je bila jedina utakmica u Italiji. Nakon toga smo otputovali na tjedan dana u Škotsku gdje smo odigrali tri prijateljske sa slabijim ekipama. Prvo je pao Morton s 3:0, zatum Livingston s 1:0, a na kraju Patrick Thistle s 2:0. Nakon toga svratili smo još malo do Nizozemske, točnije do Rotterdama i odigrali posljednju prijateljsku utakmicu. Završilo je 6:0. Pripreme su odađene vrlo dobro, bez primljenog pogotka, a igra nije bila loša. Pazzini je bio najbolji strijelac priprema s 5 pogodaka.

Giampaolo Pazzini-najbolji strijelac. Hoće li tako zabijati i kad počne sezona?

Ovako to izgleda sve skupa!

Nastavak slijedi...

B. Cloughâ„¢

wau, nisi primio gol uopce...daj SS taktike... :&

izgleda da je coloccini stvarno ministar obrane... respekt

Data

Bravo, izgleda da ti je obrana odlična. Jel može ss team instakšnsa?

alen_car

ivane ti si moj idol nadam se da ces uciniti ono sta ja nisam uspio osvoji ligu prvaku sa fiorentinom jedino im taj trofej nedostaje sretno  respekt