Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 37 Guests are viewing this topic.

lampard_kc

Kao i svake u ovih 14 sezona, tako si i ove godine obavio predobre transfere.
Ne znam jel si možda mogao dobiti više para za Brenu i Bertranda al nema veze, kako i sam kažeš, mladi su u igri :D
Najbolji mi je ovaj Soares, kakve ocjene za jednog 21-godišnjaka, još je "touted to be next Villa", preyebeno :&
Nego, kako je moguće da ga je Mallorca pustila za 3.8 milijuna, je imal možda release klauzulu ili su oni samo retardirani :roll:
Sretno u novoj sezoni respekt

Alko

Evo jedan savjet kad je rijec o Soaresu. Vidim da su mu mentalni atributi slabi. Ako zelis zvijer od igraca onda mu to pod hitno popravi. Sretno...

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

oKRamxII

Soares kad je već "idući David" ima sve tehničke predispozicije po ovom ss-u, no mentalni i fizički baš mu i nisu jaka strana  :bo:

nardev

Quote from: Data on 16.08.2008, 20:48:13
aaaaaaaaaaaa, ja ne vjerujem, di si našo te likove :& :&

Ovaj Soares, next Villa, malo sutra sa brzinom lolcina ali inače definitivno da
Ovaj Ramos je savršen, isto kao i Calderon...a ni Torres nije puno slabiji, osim što me u fizičkim ocjenama ubija u pojam ;-)

Predobar si, svaka ti čast za toliko volje u svemu ovome :)

najviše vremena kod FM-a provedem tražeći igrače, to može trajati satima, sama igra je lakoća kad imam ovako jak klub, ali ovo traženje regena je najveći gušt :&...Soares je spor, ali to će se popraviti treninzima kao i kod ostalih igrača, no svejedno je "ubojica"... nek bude upola dobar kao Villa i ja zadovoljan :&...ovi ostali su već sad igračine, osim najmlađeg, Arauja koji još mora puno raditi

Quote from: lampard_kc on 17.08.2008, 12:13:26
Kao i svake u ovih 14 sezona, tako si i ove godine obavio predobre transfere.
Ne znam jel si možda mogao dobiti više para za Brenu i Bertranda al nema veze, kako i sam kažeš, mladi su u igri :D
Najbolji mi je ovaj Soares, kakve ocjene za jednog 21-godišnjaka, još je "touted to be next Villa", preyebeno :&
Nego, kako je moguće da ga je Mallorca pustila za 3.8 milijuna, je imal možda release klauzulu ili su oni samo retardirani :roll:
Sretno u novoj sezoni respekt

Za Brenu i Bertranda sam izvukao najviše što sam mogao, jer su im to bile tržišne vrijednosti, i nitko nije ni htio ponuditi više, tako da sam zadovoljan, za razlike od Mosesa, kojeg nisam uspio prodati, a ima još 1 godinu ugovora, pa sam ga poslao na posudbu

Soares je imao klauzulu, kao i svi ovi pristigli iz Španjolske :&...Betis mi je drag klub što se tiče dovođenja igrača jer imaju velike talente sa smiješnim klauzulama, tako sam sad doveo Ramosa i Calderona :&....isto je bilo i sa Mallorcom i Soaresom

Quote from: Alko on 17.08.2008, 12:40:41
Evo jedan savjet kad je rijec o Soaresu. Vidim da su mu mentalni atributi slabi. Ako zelis zvijer od igraca onda mu to pod hitno popravi. Sretno...

Vodim brigu o tome, uz trening će doći do poboljšanja i u tom pogledu, samo treba vremena...fizički je dosta snažan i dobro igra glavom, premda nije visok, ocjene i tu nisu bajne, no u igri je dojmljiv u tom smislu, ali je zato spor, i na tome treba raditi, još da mentalno bude jači i imat ću igračinu, i to za smiješne pare...  hvala ;-)

Quote from: oKRamxII on 17.08.2008, 12:59:07
Soares kad je već "idući David" ima sve tehničke predispozicije po ovom ss-u, no mentalni i fizički baš mu i nisu jaka strana  :bo:

baš zbog tehničkih predispozicija je uspoređen sa Villom, i to je već na početku sezone pokazao sa 8 golova i 5 asistencija u 14 utakmica, s time da je 6 puta ulazio s klupe...
mentalne i fizičke treba poboljšati uz dobre treninge....zasad sam zadovoljan jer se kao Latinos brzo prilagodio na Englesku i naučio jezik te je oduševljen novom sredinom i dobro igra u svakoj utakmici :&
JOSOVILLA SUPERSTAR

fm_osijek

respekt Ovo stvarno treba uspjet ovoliko izdržat uopće.. Svaka čast i sretno ti dalje i u novoj sezoni.  respekt

Anderson-9

Nisam citao ovu karijeru jedno mjesec dana...i sada pogledam i zinem..... :kee: :kee:....Nacin pisanja.. :haha: VRHUNSKI....neznam koliko ti treba jedno 2 sata za pisanje reporta... :bo:........rezultati za prste polizati....cini mi se osvojio si  5 trofeja od 7 mogucih....imas "masinu" od momcadi koja jede sve od reda...."klinci" su ti isto na razini.....
Zamolio bih te neki ss,ali stavio si ih gotovo sve.... :kee:...ali cini mi se da nisi transfere svijeta...pa ako bih to mogao dobiti...i da zanima me igraci koji su ti bli u klubu kada si krenuo igrati,jesu li ti barem neki od njih sada treneri u klubu???

Dinamo Zagreb!

José Mourinho

evo pročitah svih 18 stranica quee lolcina jest da sam čiuto dva sata al mi nije žao

jednostavno sad da pišem komentar preopširno bi bilo jednostavno ču reč da je ovo najbolja karijera ikad vidjena :&

nardev

Quote from: Anderson-9 on 18.08.2008, 02:08:12
Nisam citao ovu karijeru jedno mjesec dana...i sada pogledam i zinem..... :kee: :kee:....Nacin pisanja.. :haha: VRHUNSKI....neznam koliko ti treba jedno 2 sata za pisanje reporta... :bo:........rezultati za prste polizati....cini mi se osvojio si  5 trofeja od 7 mogucih....imas "masinu" od momcadi koja jede sve od reda...."klinci" su ti isto na razini.....
Zamolio bih te neki ss,ali stavio si ih gotovo sve.... :kee:...ali cini mi se da nisi transfere svijeta...pa ako bih to mogao dobiti...i da zanima me igraci koji su ti bli u klubu kada si krenuo igrati,jesu li ti barem neki od njih sada treneri u klubu???

za one reporte cijele sezone mi treba ukupno 2-3 sata, ali ja to pišem u Wordu, dio po dio...

nije nitko od nekadašnjih igrača Palacea sad u klubu kao trener ili skaut, od poznatih imena tu su Andreas Kopke (gk coach), Robbie Keane i Luc Nilis (youth coach)..ovako izgleda staff:

evo ti transferi:

JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

2020 Summer Olympics - Mexico City (Ciudad de México)

Vraćam se FM karijeri nakon male stanke! Matura je riješena i sad imam vremena za nove reporte. Stao sam na transferima 14.sezone, a nakon njih je na redu Olimpijski turnir. Glavni grad Meksika je domaćin igara 2020. godine. U-23 ekipa Brazila je pod mojim vodstvom relativno lako prošla južnoameričke kvalifikacije, i sad idemo u lov na zlatnu olimpijsku medalju. Brazil je već osvojio zlato prije 4 godine u Kanadi, tako je sada motiv obrana zlata. Još nisam vodio ekipu na Olimpijadi jer Englezi ne sudjeluju pa silno želim pobjedu s Brazilom i zlatnu kolajnu. Bilo je lako odabrati putnike u Meksiko jer sam kroz kvalifikacije dobro upoznao momčad. Već sam unaprijed znao najboljih 11.

Ždrijebom su određene ove skupine:

SKUPINA A

MEKSIKO

KAMERUN

GVATEMALA

NOVI ZELAND

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SKUPINA B

TURSKA

SAD

GANA

JAPAN

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SKUPINA C

ARGENTINA

HRVATSKA

ŠVEDSKA

AUSTRALIJA

SKUPINA D

BRAZIL

NJEMAČKA

OBALA BJELOKOSTI

SAUDIJSKA ARABIJA

____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA D

1.kolo

Estadio Azteca, Mexico City

R. Schulte pen 47'
T. Otte 90'

S. de Jesus 1'
A. Barroso 24'

2.kolo

Francisco 43'
H. Rodrigues 82'

D. Kante 31'

3.kolo

Estadio Olimpico Universitario, Mexico City

A. Al-Ahmadi 82'

Flavio 11'
R. Santos 29'
A. Al-Jamman o.g. 73'

____________________________________________________________________________________________________________________________

ČETVRTFINALE

T. Yamoah 5'
I. A. Quaye 49'

F. Kameni 34'

A. Nava 17', 27'
A. Silva 46'

D. Nebi 11'

Estadio Jalisco, Guadalajara

C. Kivanc 4'

M. Montenegro 3'
M. Bravo 62'

POLUFINALE

T. Yamoah 8'
A. Annan 9'
J. Kuffour 11'

L. Cardenas 7'

N. Vieira 36'
R. Santos 44'

UTAKMICA ZA BRONCU

P. Martinez pen 5', 79'
S. Torres 9'
M. Montenegro 17'

FINALE

J. Kuffour 16'

W. Dutra 28'
P. Sergio 83'

Bilo je teže nego što sam očekivao, ali zlato je tu!

U novom reportu slijedi uvod u 14.sezonu. :cro-man:

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

José Mourinho

svaka čast još jedan trofej u ovovj fantastičnoj karijeri

samo tako :& nastavi champ

nardev

POČETAK 14. SEZONE (2020/2021)

Nakon uspješno obavljenih transfera s nestrpljenjem sam čekao start nove sezone! Dodatno me obradovala odluka uprave da se opet proširi Selhurst Park za 3000 mjesta. Stadion je mogao primiti 26000 gledatelja kad sam stigao u klub, a nakon ovog, ukupno petog preuređenja, kapacitet je 54998 mjesta.

Vjerojatno vas zanima kako izgleda momčad za ovu sezonu pa slobodno pogledajte. Idealnih 11 možete vidjeti ovdje, iako mi se teško odlučiti za neka mjesta, pogotovo u veznom redu, tako da nisam točno odredio početnu postavu.

Sezonu sam već završio, ali o tome više u mega-reportu sezone koji je na redu nakon ovog. Sad ću prikazati rezultate iz Community Shield-a, UEFA SuperCup-a, jesenskog dijela LP-a, FIFA Club World Cup-a te Carling Cup-a u kojem smo opet ispali na samom početku, u 3. kolu, ali ovaj put ne od drugoligaša, već nas je svladao Chelsea.

COMMUNITY SHIELD

Wembley, London

K. Foulon 51'
E. Soares 80'

UEFA SUPERCUP

Stade Louis II, Monaco

B. Stancu 95'
K. Samed 108'
E. Soares 113'

I. Magen 105'

FIFA CLUB WORLD CUP 2020

POLUFINALE

Yokohama Stadium, Yokohama

J. Medina 33'

K. Foulon 5', 76'
E. Soares 85', 90'

FINALE

Yokohama Stadium, Yokohama

K. Samed 4'
C. D'Ambrosio 74'

CARLING CUP

3.kolo

B. Sahar 56'
A. Ventura 88'

S. Simpson 83'

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

U Monte Carlu je dan uoči SuperCup-a obavljen ždrijeb skupina.

SKUPINA F

CRYSTAL PALACE F.C.

F.C. INTERNAZIONALE MILANO

FK CRVENA ZVEZDA

GALATASARAY S.K.

1.kolo

K. Foulon 4'
E. Soares 31', 44', 53'
C. Torres 58'
Eduardo 72'
G. Zeefuik 75'

2.kolo

S. Simpson 39'
C. D'Ambrosio 45'
K. Foulon 67', 75'

3.kolo

Lulinha pen 4', 34'
C. Amodio 21'

K. Samed 65'
S. Simpson 68'

4.kolo

E. Soares 9'

5.kolo

G. Calderoni 27'
Eduardo 36'
S. Simpson 41'
G. Zeefuik 79'

6.kolo

B. Onur 53'
C. Mutlu 63'

E. Soares 1'
G. Zeefuik 15'
C. D'Ambrosio 74'

Krajem kalendarske godine dodijeljene su i nagrade najboljim igračima, a među njima je i jedan Palaceov igrač, Steve Simpson:

Toliko od mene u ovom izvještaju, očekujem komentare!

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

kota007

Evo da i ja komentiram ovu karijeru nakon dugo vremena.

Na OI imao si dosta problema več na samom početku,ali si ipak prošao grupu,nije bilo lagano,ali zasluženo.
U 1/4 finalu si teško prošao Švedsku i na kraju obranio naslov olimpijskog pobjednika.
Sad samo probaj još jednom obraniti da se pridružiš Argentini koja je 3 puta zaredom osvajala.

Osvojena dva kupa na samom početku sa Crystal Palaceom je odlično,imao si malih problema sa Bordeauxom,jer lopta nije htjela u gol,ali se na sreću otvorilo u produžetcima.
Na klupskom SP si dobro igrao i bez problema osvojio,a šteta za Carling kup zbog pogotka u 88',ali taj kup je ionako nebitan.

Grupu LP prošao si i to je najbitnije.7-0 dobiti Zvezdu na Marakani nije lako.U ždrijebu si dobio Celtic,kojeg si vjerujem prošao bez problema,pošto si rekao da si več završio sezonu.

Svaka čast.

TIR

Kad sam već pročitao reporte na ovoj stranici, da ti i prokomentiram...

Olimpijada je bila teška pretpostavljam, teško si prošao i grupu, ali onda si uz malo sreće (ili pucnjeva u živac?) prošao Švedsku i osvojio.
Šteta što je Chelesa pobijedio, ali kao što kota kaže, ima milijun kupova koje ćeš osvojiti tako da...
Superkup, Community Shield i Svj. klupsko prvenstvo si također osvojio, malo teže sa Francuzima, ali si osvojio.
Ligu Prvaka zasluženo prošao, Zvezdu zgazio :& , šteta za Inter, ali si ipak prošao.

Sretno ti u nastavku i naravno :&

nardev

CARIOCE - NASTAVAK KVALIFIKACIJA ZA SP...

U ovom reportu predstavljam utakmice od rujna 2020. do lipnja 2021., sve do početka Confederations Cupa. Odigrano je 10 utakmica - 3 prijateljske i 7 kvalifikacijskih.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

DKB-Arena, Rostock

F. Bock 2'
M. Zimmermann 90'

I. Pinho 15', 63'
Wallace 35'

Skonto Stadions, Riga

I. Pinho 3', 23'
Mauricio 21'
Anderson 73'

Olympiastadion, Helsinki

N. Vieira 10'

KVALIFIKACIJE

Estadio Nacional, Lima

I. Pinho 24', 27'
Willian 63'

Amigao, Campina Grande (PB)

Roberto 81'

Falcao 86'

Modelo, Guayaquil

C. Benitez 3'

A. Carlos 41'
Wallace 70'

Amigao, Campina Grande (PB)

Wallace 45'
Breno 89'

A. Sanchez 56'

Ramon Tahuichi Aguilera, Santa Cruz de la Sierra

G. Rodriguez 31'

Edivaldo 14'
Eduardo 90'
A. Pato 90'

Vivaldao, Manaus (AM)

A. Pato 18', 83'
Wallace 33', 77'

Estadio Centenario, Montevideo

Aquino 76'

I. Pinho 4'
Lulinha 32'
R. de Oliveira 58'

Izborili smo plasman na SP 3 kola prije kraja, sad je na redu Confed Cup, no prije toga ću objaviti report sezone sa C.P.-om.

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

kiKky

zaista dosad najbolja karijera na forumu,i najduza,odlicno pises,super kupujes i prodajes,stvarno super
Nema potpisa :(

Storm master

Na Olimpijskim igrama je bilo gusto,ali ipak si osvojio naslov :cool:
Početak sezone sa Palace-om je vrlo dobar,osvojen Community shield,europski super kup i SP.U Carling kupu si ispao od Chelsea,koji je zasluženo pobijedio.
Skupinu lige prvaka bez problema osigurao prolaz,Celtic se mora proć ;-)
Čestitke na osiguranim prvi mjestom za SP,di je Argentina quee
Može ss od Wallace-a?
Čekam nastavak reporta sa Palace-om respekt

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

nardev

@kristijan.hrajnek - hvala :)

@storm masters - Celtic sam prošao...Argentina je domaćin SP-a pa ne igraju kvale...Wallace je trenutno uz Pinha u najboljoj formi od svih Brazilaca, evo ti njegov ss:

JOSOVILLA SUPERSTAR

ipsi

kralj car mali zeleni neman sta rec osim  quee  quee  quee
e i jos sam zaboravi za rezultati  :& ekipica lolcina  :&
Quote from: adebisi10 on 03.08.2012, 19:26:55
ja da igran nogomet vjerojatno bi bija najbolji veznjak na svitu, steta sta san lino djubre pa mi je draze pit i unistavat se nego slat vizionarske lopte s ocima

nardev

14. SEZONA (2020/2021) - REPORT

Još jedna sezona je iza mene. I ova je bila izuzetno uspješna. U prethodnom reportu ste vidjeli da smo osvojili Community Shield, UEFA Supercup i FIFA club world cup. U Carling cupu smo ispali odmah na početku, no u drugom nacionalnom kupu smo nakon dužeg vremena stigli do trofeja. champ U Premiershipu i Ligi prvaka - stara priča. U prvenstvu smo opet nadmašili Arsenal koji je jedini bio sposoban zaprijetiti nam u pohodu na 5. titulu, 2. zaredom. champ U Ligi šampiona nizamo naslove, ovo je bio 5. zaredom, a 7. ukupno. champ

Time smo došli do famoznog "treble-a", i ponovili uspjeh Man Utd-a iz 1999. godine - prvenstvo, FA kup i liga prvaka.

Postignuća ove sezone:

Premiership: osvojen naslov champ
Liga prvaka: osvojen naslov champ
FA cup: osvojen naslov champ
Carling cup: poraz u 3.kolu !mad!
Community Shield: osvojen naslov champ
Europski Superkup: osvojen naslov champ
Svjetsko klupsko prvenstvo: osvojen naslov champ

Golmani:

Giorgi Makaridze - Gruzijac je branio u 43 utakmice, ne znam više kako bih ga nahvalio svake godine, kralj među golmanima.

Nigel Charlton - mladi engleski reprezentativac je dobio priliku u 18 utakmica u kojima je pokazao da će jednog dana preuzeti broj 1 i dostojno naslijediti Giorgia.

Obrana:

Victor Miller - 29 nastupa, 6 asista - Južnoafrikanac je nažalost imao problema sa ozljedama ali je svejedno odigrao sjajnu sezonu.

Benedito Araujo - 28 nastupa, 2 asista - najmlađi igrač seniorske ekipe je odmah morao preuzeti veliku odgovornost nakon ozljede Millera i pokazao je da je već sad kvalitetan desni bek.

Francesco Colella - 32 nastupa - odlaskom Bertranda, Colella je dobio nešto defanzivniju ulogu na lijevom beku gdje je mijenjao Blachona koji je kao i Miller vukao problem s ozljedom; moja odluka je bila ispravna jer je odigrao jako dobro.

Sebastien Blachon - 37 nastupa, 2 asista - prvi izbor na lijevom beku gdje je briljantan, da ga nije mučila ozljeda, odigrao bi još više tekmi.

Cesar Calderon - 32 nastupa, 6 golova i 1 asist, novi igrač u klubu, brzo se prilagodio i iza sebe ima veliku, uspješnu sezonu.

Ciro D'Ambrosio - 51 nastup, 9 golova i 4 asistencije - kad bih ga usporedio s nekim stoperom iz njegove Italije, bio bi to Cannavaro, samo što je Ciro uvelike nadmašio Fabia.

Jean-Paul Veldhuizen - 41 nastupa, 6 golova i 1 asistencija - postao je jedan od ključnih igrača tima, kad imaš takvu kvalitetu na mjestu stopera, možeš biti miran tijekom utakmice.

Alessandro Grossi - 8 nastupa, 1 gol - mlad igrač, D'Ambrosio mu je mentor i očukujem da u budućnosti učenik nadmaši svog učitelja.

Vezni red:

Eduardo - 27 nastupa, 8 golova i 5 asista - jedan je od ključnih igrača Brazilske repke, i on je imao problema s ozljedom, ali veoma pouzdan igrač, i defanzivno i ofanzivno.

Cesareo Ramos â€" 43 nastupa, 7 golova i 15 asista â€" novo pojačanje, ima dojmljiv učinak za zadnjeg veznog, često je ulazio s klupe, ali polako se približava početnoj postavi.

Jakub Bilek - 39 nastupa, 10 golova i 3 asista - zadnji vezni i kreativac u jednom, izuzetno efikasan, ima razoran šut, veliki je borac, ima ga po cijelom terenu.

Korkmaz Samed - 37 nastupa, 5 golova i 10 asista - za njega vrijedi sve kao i za Bileka, s time da ima briljantan zadnji pas i odlično izvodi kornere.

Giandomenico Calderoni - 49 nastupa, 7 golova i 20 asista â€" 10-ka oko koje se vrti igra, ima precizan udarac i najbolji je asistent kluba.

Steve Simpson - 56 nastupa, 15 golova i 15 asista â€" pogledajte samo taj učinak! Koji Beckham, ljudi moji, Simpson igra kao 3 Beckhama!

Ron Young - 29 nastupa, 10 asista - Simpsonova zamjena, no svejedno je imao prilike pokazati svoje znanje, jako zahvalan igrač.

Christer Nyheim - 36 nastupa, 1 gol i 7 asista - solidan na lijevom krilu, iako više nije u prvom planu dolaskom Čileanca Torresa.

Cristian Torres - 45 nastupa, 4 gola i 12 asista â€" sezona iz snova za pridošlicu iz Sheff Utd-a, brzo je izborio mjesto u najboljih 11.

Napad:

Edilson Soares - 57 nastupa, 16 golova i 9 asista â€" napadač kojeg sam doveo ljetos iz Mallorce za samo 3.8m eura skupio je najviše nastupa od svih igrača. Puno je puta ulazio kao zamjena, a veliku minutažu je dobio zbog ozljeda ostalih napadača. Krenuo je odlično, kasnije je bio u slabijoj formi. Nisam imao prevelika očekivanja, pa na kraju mogu biti zadovoljan sa ovih 16 golova.

Bogdan Stancu - 25 nastupa, 7 golova i 4 asista - legenda privodi svoju bogatu karijeru kraju, ulazio je kad je bilo najpotrebnije. Ostaje u klubu, ali će biti u rezervama, i nakon što objesi kopačke o klin, njegov broj 18 odlazi u povijest.

Genero Zeefuik - 46 nastupa, 21 gol i 9 asista â€" još jedna legenda, ovo je možda njegova zadnja sezona na Selhurst Parku, i ako ode, umirovit će se njegov dres s brojem 29. I on je kao i Stancu stigao 2007., i sudjelovao u svim velikim pothvatima C.P.-a.

Karim Foulon   - 50 nastupa, 42 gola i 12 asista - najskuplje pojačanje u povijesti kluba je opravdalo uložene novce i zato je Foulon ove sezone Europska srebrna kopačka, a samo jedan gol ga je dijelio od 1.mjesta. Također, odabran je od strane Palaceovih navijača za igrača sezone.

U-18 MOMČAD CRYSTAL PALACEA

I juniori vladaju, osvojen je 3.naslov zaredom! champ

PREMIERSHIP

THE FA CUP

3. kolo

4. kolo

5. kolo

6. kolo

POLUFINALE

Wembley, London

S. Simpson pen 30'
G. Doornbos o.g. 53'
G. Calderoni 60'
C. D'Ambrosio 86'

C. Vela 44'
Y. Filipenko 77'

FINALE

Wembley, London

N. Ives 99'

T. Saunders o.g. 101'
G. Zeefuik 120' (turkish syndrom)

CHAMPIONS LEAGUE

OSMINA FINALA

R. Ashraf 54'
A. Vink 73'

G. Zeefuik 12', 26'
K. Foulon 16'

G. Zeefuik 46'
J. Martin o.g. 53'

ČETVRTFINALE

J. Jose Garde 10'
T. Shoshan 61'

C. Calderon 5'
J. Bilek 23'
G. Zeefuik 32', 35'
S. Simpson 41'
K. Foulon 90'

POLUFINALE

S. Simpson pen 36'

E. Galindo 41'
Okaka 90'

E. Soares 62'

FINALE

OAKA Spyros Louis, Athens

Bojan 41'

K. Foulon 37', 71'

Ovih 14 odigranih sezona je moj rekord u CM/FM serijalima. champ Dosad mi je rekord bio dolazak do 14. sezone sa Dinamom u CM 4. Nadam se da ću imati još motivacije za igru do izlaska novog FM-a. Vaši komentari bi isto mogli pomoći u tome. respekt Slobodno tražite ss-ove igrača, zato nisam ni stavio nijedan ss. :D

U novom reportu je na redu Confed Cup...

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

kiKky

bravo odlicna sezona,osvojio si sve osim carlinga,zeefuik i foulon su cinili kraljevski napad,soares je odigrao odlicnu sezonu,a dosta jeftino si ga doveo.moze ss od manager-informations-ono da vidim koliko si trofeja osvojio,najskuplje pojacanje i to.
Nema potpisa :(

Alex Gargolas

stvarno svaka čast....

osvojio si sve što se može osvojiti....osim carling kupa  lolcina ;)

odličan opis svojih igraca....stvarno svaka cast kako ti nije dosadilo....svakako najbolja karijera koju sam ikad citao....
Reggaeton....my very first single.....Vamo Alla...

Joko

Ma karijera je odlična... Jednostavno, siluješ sve :D Način pisanja je također fantastičan, i ima se toga za čitati i vidjeti... Dobro je što ne gubiš inspiraciju... 14 sezona je dugo razdoblje... Nego, zamolio bih te SS od Game Status,a ko nije problem  hmm

Kradeš mi loptice  lolcina

Yoooo

Ma sta da kazem jednostavno sam bez rijeci,decko kapa do poda,jednostavno ti niko ne moze nista imas taku ekipu da ono.....
I samo da te pitam ovaj tvoj Simpson dal je on bio regan igrac ili...

Jos jednom :& :& :& respekt
Nikola Kalinić:
-Cijeli tjedan dinamovci su najavljivali da će nas dobiti, još su govorili da smo bahati, ali na kraju se pokazalo tko je bolji na terenu.Dinamo me neugodno iznenadio koliko je bio bezopasan, ne sjećam se njihova poštenog udarca prema našim vratima.

serious_sam

Može li meni SS Vele, Filipenka, Stancua i Makridza i Zeefuika? Nadam se da ni previše... ;-) Inače nemam komentara na ovakvu karijeru... ;-) No comment... :D

nardev

Quote from: kristijan.hrajnek@skole.h on 05.09.2008, 19:43:47
bravo odlicna sezona,osvojio si sve osim carlinga,zeefuik i foulon su cinili kraljevski napad,soares je odigrao odlicnu sezonu,a dosta jeftino si ga doveo.moze ss od manager-informations-ono da vidim koliko si trofeja osvojio,najskuplje pojacanje i to.

fala :) ss od manager-information

Quote from: Alex Gargolas on 05.09.2008, 19:45:10
stvarno svaka čast....

osvojio si sve što se može osvojiti....osim carling kupa  lolcina ;)

odličan opis svojih igraca....stvarno svaka cast kako ti nije dosadilo....svakako najbolja karijera koju sam ikad citao....

e taj Carling cup, prije sam ga stalno osvajao, a sad 2.godinu zaredom izgubim u 3.kolu :pras:

Quote from: xxx777 on 05.09.2008, 19:47:56
Ma karijera je odlična... Jednostavno, siluješ sve :D Način pisanja je također fantastičan, i ima se toga za čitati i vidjeti... Dobro je što ne gubiš inspiraciju... 14 sezona je dugo razdoblje... Nego, zamolio bih te SS od Game Status,a ko nije problem  hmm

Kradeš mi loptice  lolcina

loptice sam posudio da upotpune ugođaj :D

SS game statusa...najbolji mi je ovaj rejting ovisnosti lolcina

Quote from: Yoooo on 05.09.2008, 19:58:48
Ma sta da kazem jednostavno sam bez rijeci,decko kapa do poda,jednostavno ti niko ne moze nista imas taku ekipu da ono.....
I samo da te pitam ovaj tvoj Simpson dal je on bio regan igrac ili...

Jos jednom :& :& :& respekt

da, Simpson je regen, najbolji igrač kojeg sam doveo :&

Quote from: serious_sam on 05.09.2008, 20:10:51
Može li meni SS Vele, Filipenka, Stancua i Makridza i Zeefuika? Nadam se da ni previše... ;-) Inače nemam komentara na ovakvu karijeru... ;-) No comment... :D

no problem ;-)

Vela

Filipenko

Stancu

Makaridze

Zeefuik
JOSOVILLA SUPERSTAR