Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Joko

ide to tebi  respekt
drago mi je što si preuzeo Brazil, sad i s njima malo haraj  :&
hmm i ako može, molim te, SS od Reala
respekt

nardev

Quote from: TIR669 on 08.07.2008, 12:47:03
lolcina lolcina

Kao što sam i komentirao, karijera je perfektna i samo me zanima momčad Brazila i ako možeš stavi njihovog najskupljeg igrača (ako nije neka sadašnja zvijezda, dakle najskuplji regen brazilski). ;)

Quote from: nardev on 08.07.2008, 11:16:07
ss od brazila ide u novom reportu, za sad čuvam ekipu u tajnosti lolcina

Quote from: divina08 on 08.07.2008, 13:38:51
Sezona nije mogla biti bolja.... :&  ssssjajno igraš.Svaka čast na svim osvojenim naslovima  champ ..
Momčad je odlična i možemo puno od tebe naučiti na traženju nepoznatih zvijezda   ;-) ...
Drago mi je što si uzeo brazil  jer su se  izgubili sa scene.Uvjeren sam da ćeš ih vratit na staze stare slave...
I ako može ss od brazilske reprezentacije...
Unaprijed hvala..

Quote from: xxx777 on 08.07.2008, 13:51:29
ide to tebi  respekt
drago mi je što si preuzeo Brazil, sad i s njima malo haraj  :&
hmm i ako može, molim te, SS od Reala
respekt

JOSOVILLA SUPERSTAR

Crni

joj, millan u madridu, nisam znao da je tako dobar kao i u prošlom fm-u  :& :&

daj njegov ss...a mos dat i gavishov :D

svača čast care...udri dalje :D  :&

divina08

onda ću s nestrpljenjem čekati novi mega report... i jedva čekam  :kee:

nardev

Quote from: septik on 10.07.2008, 01:14:31
joj, millan u madridu, nisam znao da je tako dobar kao i u prošlom fm-u  :& :&

daj njegov ss...a mos dat i gavishov :D

svača čast care...udri dalje :D  :&

Millan

Gavish

JOSOVILLA SUPERSTAR

josip10

:& :& :&

Mod EDIT:
Napiši nešto konstruktivno, smajlići se ne tretiraju kao post!

LoRD_0001

Ovo je moj prvi post na ovom forumu i odmah da pohvalim po meni jednu od najbojih ako ne i najbolju karijeru na ovom forumu

nardev

TRANSFERI 12.SEZONE (2018/2019)

Nakon osvajanja svjetskog trona s Englezima i ugovaranja novog angažmana s Brazilcima, vraćam se u južni London sastati se sa Jordanom (ne Michaelom već Simonom  lolcina), predsjednikom kluba iz Croydona. Govorim mu o planovima za naredne dvije godine i o pripremama za novu sezonu. Još prošlog ljeta je uslijedila smjena generacija kad su neki pripadnici stare garde napustili Eaglese, a priključili su se neki novi momci. Ove sezone nastavljam s tim „čišćenjem“ da bi na kraju prosječna starost ekipe bila smanjena sa 27 na 25 godina. Prijelazni rok je protekao jako uzbudljivo. Potrošio sam najveći iznos do sad â€" čak 92 milijuna eura za 6 igrača. :kee: Od prodaje sam zaradio 30.5 milijuna tako da je dobro što sam imao visok balance na kraju sezone jer bi se ekipa iz uprave sad gadno preznojavala lolcina .

___________________________________________________________________________________________________________________________

ODLAZNI TRANSFERI:

Nastavio sam s politikom riješavanja igrača starijih od 30, tako da su neki transferi bili ugovoreni još u 5.mjesecu. Prvog dana prijelaznog roka Angel Di Maria je za 4.8 milijuna eura prodan Boltonu, Miguel Veloso za 3.8 milijuna Ipswichu, a u isti klub je otišao i (neuvjerljivi) Jose Baxter za iznos od 7.5 milijuna eura. Kapetan Steven "Braveheart" Smith je nakon 9 predivnih sezona napustio C. Palace nakon isteka ugovora. Njegov novi klub je Man City. Nijedan vrijedniji odlazak se nije dogodio sve do kraja 7.mjeseca kad je Javi Martinez prodan u Chelsea za 13 milijuna eura. Bilo je tu još nekih transfera koji nisu toliko važni pa zato ni neću o njima.

___________________________________________________________________________________________________________________________

DOLAZNI TRANSFERI:

Sebastien Blachon (22) â€" Francuska

Prvo pojačanje Eaglesa za novu sezonu je francuski reprezentativac Sebastien Blachon. Igra lijevog beka i stigao je kao zamjena za Smitha. Njegov bivši klub Betis je dobio 11.5 milijuna eura odštete. Blachon je karijeru počeo u Lensu, a nakon samo jedne sezone u Betisu postao je igrač Crystal Palacea s kojim je potpisao 3-godišnji ugovor.

Francesco Colella (20) â€" Italija

Lijevo krilo mlade talijanske selekcije stigao je iz Milana bez odštete. Colella će zamijeniti Di Mariu, a nema sumnje u brzu prilagodbu na engleski nogomet jer je prošle sezone igrao na posudbu u Wiganu. Mladi Talijan je također potpisao 3-godišnji ugovor.

Giandomenico Calderoni (24) â€" Italija

Još jedan Talijan na Selhurst Parku! Calderoni je bio sa Azzurima na netom završenom SP-u i pokazao se kao dojmljiv ofenzivac. Može igrati u napadu, na desnom krilu i kao playmaker gdje ću ga najčešće koristiti. Igrao je u Fiorentini koja je za ovaj transfer dobila 20 milijuna eura. Calderoni je naslijedio Andersonovu 10-ku, a ugovor je potpisao na 4 godine.

Gaetano Bianco (15) â€" Italija

Treći Talijan pristigao ovog ljeta, četvrti ukupno u klubu (nap.a D'Ambrosio). Moji talijanski skauti su na „špijuniranju“ Apenina zamijetili ovog klinca koji bi mogao postati odlični lijevi bočni pa zato nisam nimalo okolišao. Ponudio sam njegovom dosadašnjem klubu Laziu 600k eura koliko su tražili za njega i sad "Beli" lolcina ima priliku trenirati u Palaceovoj akademiji, a nakon toga i za seniore ako će sve ići po planu. Bianco je potpisao ugovor do 2023.godine.

Karim Foulon (24) â€" Francuska

Najskuplje pojačanje u povijesti Crystal Palacea! :kee: Srušen je rekord od 38m eura odštete Sportingu za Velosa. Francuski napadač Karim Foulon napustio je Real Madrid za 43 milijuna eura! :cool: Palaceov dres s brojem 8 nosit će iduće 4 godine. Foulon spada među najbolje golgetere na svijetu. Karijeru je započeo u Bordeauxu, nakon čega je igrao po sezonu za Reading i Real. U svakom tom klubu se pokazao kao najbolji strijelac te sam siguran da će tako nastaviti i u novoj sredini. :&

Korkmaz Samed (23) â€" Turska

Zadnje ovoljetno pojačanje je sjajni turski središnji veznjak Korkmaz Samed, bivši igrač Fenerbahcea. Samed će popuniti prazno mjesta nakon odlaska Javia Martineza. Potpisao je na 4 godine a Fener je za njega dobio 17 milijuna eura.

SVI TRANSFERI:

Toliko od mene u ovom reportu. Novo javljanje će biti nakon prijateljskih tekmi sa Brazilom…

TO BE CONTINUED…
JOSOVILLA SUPERSTAR

pinjo

Karim Foulon  :& ocjene  :& :&

Predobra pojacanja,nemam rijeci  :&:

Jedva cekam da vidim super tajnu momcad Brazila  lolcina

divina08

odlična pojačanja ,pogotovo ovaj Karim Foulon  :&
jedva čekam novu sezonu i rezultate prijateljskih utakmica  respekt

Data

Uf ovaj Fulon  :&

Šta je to nardev, vidim da si se zaljubio u Talijane lolcina

Još nešto, to su sve regeni pa si im isključio sliku ili što?

Jel bi mogao ss taktike da vidim kako to sad nanovo izgleda?
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

nardev

Quote from: Data on 12.07.2008, 12:04:18
Uf ovaj Fulon  :&

Šta je to nardev, vidim da si se zaljubio u Talijane lolcina

Još nešto, to su sve regeni pa si im isključio sliku ili što?

Jel bi mogao ss taktike da vidim kako to sad nanovo izgleda?

fck Talijani imaju najveće talente :& D'Ambrosio je world-class centre back :cool:

da svi su regeni, pa najstariji su '94. godište, a ovaj Bianco je rođen 2003. lolcina, isključio sam slike da ne usporava igru, a i debilne su...

naj-11 bi otprilike ovako izgledalo:

JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

pojačanja predobrta.... :&
ovakvu politiku od 30-marš i ja obično provodim  lolcina

onaj Foulon je stvarno car, a molio bi te jedino njegov history  ;-)

LoRD_0001

Transferi nemam rijeci  :& :& :&
Foulon ocjene nevjerovatan ali zato i ima sedmicnu platu 140 000 eura  :& :& :&
i ako moze SS od golmana Makaridze :)

markoskara

transferi  :& :& :& igrači su carski svaka čast što još imaš motiva za igru
molio bih ako može ss od barcelone, intera, milana i schalkea

ved23

moze screenshot od zefuika ? thx unaprijed

btw predobra karijera .. pogledao sam save koji si bio uploadao i jedini nedostatak je sto je samo jedna liga pokrenuta ...

ostalo sve PREDOBRO

samo nastavi tako ;)

lampard_kc

Svaka čast na ovim transferima, fenomenalan je ovaj Francuz, jest da si platio puno za njega ali će se sigurno isplatiti.
Molim te njegov history, da vidim koliko je zabijao za Real, Reading i Bordeaux.
Samo još da dodam, još jedan savršen report :Da kaj ćeš, moram se malo ulizivat champ
Samo nastavi, bar tamo do 2050. ;-)

EDIT: e da, kako to da taj Foulon još nije zaigrao za francusku repku, mislim ima 24 godine i valjda najbolje moguće ocjene i ne igra, da nije možda još Domenech izbornik koji je poznat po nepozivanju najboljih :D

jasmin93

ee... karijera je jedna od najboljih koje sam citao ikada   :& svaka cast na zivcima i mogao bi i meni malo posudit da igram barem do 2010. godine  :D :D pises extra... svaka cast.. samo tako nastavi i dodji do sudnjeg dana  :haha:

btw. moze li ss od: barkrotha, wijnalduma, sakhoa i saiveta??  :cool:  :)

Quote from: Mr. Football on 26.02.2015, 17:11:12
a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"

Frenky

daj nardev kad će više novi raport :pras:
jedva čekan respekt
hrk hrk

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 12.07.2008, 17:15:17
pojačanja predobrta.... :&
ovakvu politiku od 30-marš i ja obično provodim  lolcina

onaj Foulon je stvarno car, a molio bi te jedino njegov history  ;-)

mora se uzeti u obzir da su ovi samo prvenstveni golovi, nije mi se dalo izvlačit sve golove, nekom drugom prilikom :)

Quote from: LoRD_0001 on 12.07.2008, 21:13:49
Transferi nemam rijeci  :& :& :&
Foulon ocjene nevjerovatan ali zato i ima sedmicnu platu 140 000 eura  :& :& :&
i ako moze SS od golmana Makaridze :)

carčina :&

Quote from: markoskara on 13.07.2008, 18:44:35
transferi  :& :& :& igrači su carski svaka čast što još imaš motiva za igru
molio bih ako može ss od barcelone, intera, milana i schalkea

Barca

Inter

Milan

Schalke

Quote from: ved23 on 15.07.2008, 11:42:54
moze screenshot od zefuika ? thx unaprijed

btw predobra karijera .. pogledao sam save koji si bio uploadao i jedini nedostatak je sto je samo jedna liga pokrenuta ...

ostalo sve PREDOBRO

samo nastavi tako ;)

još jedan car :&

Quote from: lampard_kc on 15.07.2008, 12:23:24
Svaka čast na ovim transferima, fenomenalan je ovaj Francuz, jest da si platio puno za njega ali će se sigurno isplatiti.
Molim te njegov history, da vidim koliko je zabijao za Real, Reading i Bordeaux.
Samo još da dodam, još jedan savršen report :Da kaj ćeš, moram se malo ulizivat champ
Samo nastavi, bar tamo do 2050. ;-)

EDIT: e da, kako to da taj Foulon još nije zaigrao za francusku repku, mislim ima 24 godine i valjda najbolje moguće ocjene i ne igra, da nije možda još Domenech izbornik koji je poznat po nepozivanju najboljih :D

1. history možeš vidjet malo iznad, u prvom citatu ;-)

2. izbornik je Alain Perrin, čini se da je i on kreten kao i Domenech lolcina

Quote from: jasmin93 on 15.07.2008, 14:38:58
ee... karijera je jedna od najboljih koje sam citao ikada   :& svaka cast na zivcima i mogao bi i meni malo posudit da igram barem do 2010. godine  :D :D pises extra... svaka cast.. samo tako nastavi i dodji do sudnjeg dana  :haha:

btw. moze li ss od: barkrotha, wijnalduma, sakhoa i saiveta?? :cool:  :)

ovog Šveđu nemam u db-u, ali evo ss-ova od ostalih:

Wijnaldum :&

Sakho

Saivet

Quote from: frenky on 15.07.2008, 18:56:37
daj nardev kad će više novi raport :pras:
jedva čekan respekt

strpljenja molim :haha:...nemam baš vremena, a i komp nešto zayebava s brzinom pa me živcira... :bad:

ali mislim da bi mogao biti neki report do kraja tjedna :cro-man:

JOSOVILLA SUPERSTAR

tonchek

Pojačanja su ti fenomenalna, pogotovo Foulon i Samed (čini mi se ko novi Ste Gerrard)  :&.
Ajde čekamo Brazilce...

nardev

Quote from: tonchek on 17.07.2008, 18:00:41
Pojačanja su ti fenomenalna, pogotovo Foulon i Samed (čini mi se ko novi Ste Gerrard)  :&.
Ajde čekamo Brazilce...

Foulon je očekivano najbolji strijelac za sad, dok se Samed brzo prilagodio i ponajviše ga koristim za defanzivne zadaće, ali kad se priključi napadu, sjedne i pokoja bomba u stilu Stevice Džerarda lolcina

Brazilierosi stižu ubrzo ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Evo i tog dugo iščekivanog reporta s Brazilom! :& Sljedeće godine je na rasporedu Copa América, a prije toga treba napraviti selekciju igrača i dobro ih uigrati. Nakon sramotnog ispadanja od Gane u osmini finala SP-a, zamijenio sam Manu Menezesa i krenuo u stvaranje nove ekipe koja će se vratiti u sami vrh svjetskog nogometa. Prema najnovijoj FIFA rang listi, Brazil je 5. momčad na svijetu, prva je već dugo vremena Engleska (mojom zaslugom :cool:).

Brazilci su uvijek težili izuzetno napadačkoj, atraktivnoj igri s puno brzih, kratkih pasova pa sam odlučio koristiti sustav 4-2-3-1, dakle igru sa 3 ofenzivna veznjaka. To izgleda ovako:

Najbolji igrač ove nove brazilske generacije je napadač Antônio Carlos iz Seville, upravo proglašen svjetskim nogometašem godine :&

Za prvo okupljanje i domaće utakmice protiv Češke i Južne Koreje pozvao sam ove igrače:

Machadão, Natal (RN)

BRAZIL â€" ČEŠKA 4:0

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kyocera Arena, Curitiba (PR)

BRAZIL â€" JUŽNA KOREJA 2:0

Drugo okupljanje je bilo uoči utakmica sa Turskom i Egiptom, također u Brazilu:

Almeidão, João Pessoa (PB)

BRAZIL â€" TURSKA 1:0

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lourival Baptista, Aracaju (SE)

BRAZIL â€" EGIPAT 2:0

Treće okupljanje je uslijedilo prije spektakla protiv Portugala, ponovno na domaćem terenu:

Albertão, Teresina (PI)

BRAZIL - PORTUGAL 7:3  :&

Posljednja provjera prije Copa Américe bila je utakmica protiv Meksika, odigrana u SAD-u:

Qwest Field, Seattle (WA)

MEKSIKO â€" BRAZIL 1:2

Već sam završio ovu 12.sezonu, tako da će sljedeći report biti mega formata jer ću spojiti 1. i 2. dio sezone...

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

Storm master

Taktika 4-2-3-1 vjerojatno najviše odgovara igri brazila,prijateljske utakmice vrlo dobro odrađene.Kakva utakmica s portugalom quee
Dobar je ovaj Antonio Carlos :)  Može ss Lulinhe,Nelson Vieire,Wilsona i Eduarda ;-)
Sritno na Copa Americi,rasturi ih :cool:
Čekam mega-report

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Data

Ide to tebi, preuzeo Brazil i sigurno ćeš ga vratiti na stare slave. Želim ti puno sreće u tome.
Koliko mi se čini imaš jako dobre igrače (može ss Wilsona iz Milana, Pata i Rodriga de Oliveire) i taktika im je jako dobro prilagođena. Ovaj Antonio Carlos je car, ali me čudi što mu de dribbling slab (13 i nije slabo, ali za krilo mislim da je). Rezultati su ti impresivni, pogotovo Portugal :& Ne znam šta bi ti drugo rekao osim da jedva čekam novi mega-report. respekt

p.s. i naravno Copa Americu moraš osvojiti  ;-)
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima