Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 35 Guests are viewing this topic.

nardev

Quote from: septik on 04.07.2008, 22:57:53
svaka čast majstore...

11. sezona - impresivno...

Zeefuik  :&
Martinez i Wijnaldum  :& :&

Teško će ovaj Ron Young bit nasljednik Davida Beckhama sa free kicks 7 :D

još nisi izgubio inspiraciju :D
svaka čast...
Daj aj ako može ss hrvatske repke da vidim ima li koga tamo :D i daj ss najboljeg igrača repke :D

Dobro si primijetio za Younga da su mu slobodnjaci katastrofa, ali zato ima long throws 20 te su mu centaršutevi u Bekemovskom stilu :&

ss Hrvatske

najbolji igrač

Quote from: Bad Blue Krapina on 04.07.2008, 23:00:23
prebolestan report,k svaki put se zadivim :&
jedino bi trebao ipak još više regena...imaš dosta starijih igrača...onaj Simspon znam da je regen, ak u današnje vrijeme bio bi najbolji na svijetu...ima bolje ocjene nego Messi :&

Treble :& nemam riječi

evo,ja bi te zamolio za history od Stancua i SS od ocjena Messija, Ronadlinha, Kake i Cristine...ako nije problem ;-)
inače kod Speronija nemam dobra iskustva, ali je lijepo da si zadržao unatoč godinama
jel ti sada ostaje u klubu kao neki trener  hmm

Speroni možda ostane kao trener ili skaut, vidjet ću još hmm

Ronaldinho i Kaka su prestali igrat tako da ih više nema u igri

Stancu-history

Messi

Cristina lolcina

Quote from: Sesto culo on 04.07.2008, 23:02:10
Ti si lud  :kee: u pozitivnom smislu naravno.
Još jedna liga prvaka,lijepo ti se fortuna nasmješila protiv Intera.
I u prvenstvu haračiš,kaj je s Millwallom  :haha:
Btw.dokad misliš ovo igrat,baš me zanima dokle ćeš dogurat  :&

Millwall je baš ove sezone ispao iz Championshipa :haha:

a mislim igrat recimo do 20.sezone, možda i duže, a onda ću se okušati u nekoj egzotičnoj ligi lolcina
JOSOVILLA SUPERSTAR

Dino

odlicno
po meni najbolj karijera na forumu
I KAD ZADNJU ZAPALE MI SVIJEĆU
JA HRVATSKU ZABORAVIT NEĆU

nardev

ZADNJA PRIPREMNA TEKMA UOČI SP-a...

Wembley, London

ENGLESKA - MALI 2:0

___________________________________________________________________________________________________________________________

U sljedećem reportu vas čeka opširan opis svjetskog prvenstva u Španjolskoj...

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Galacticos

ja ti imam samo jedno reci ti nisi normalan(to mislim u pozitivnom smislu respekt)ovoliko igrati sa jednim timom kako ti ne dosadi respekt

Knele

Skidam ti kapu  :& :&
Ovakvi kao ti me bas natjeraju da igram FM-a, iako sam ga na neko vrijeme i zaboravio. Evo nedavno sam počeo kaerijeru sa "malisanima" iz Milana. Nadam se da cu bar 5-6 sezona dogurati. Tebi svaka čast i sve najbolje u nastavku...

P.S. Na FM 07 moj je frend dosao do 2069. godine....FM is life  :cool:
Stopiram, bolom predoziran, umirem kao pas otorovan, dajem sve što imam samo da budem opet nasmijan :(

pinjo

Koji report   !shock!

Treble...nemam ni ja rijeci  :& :&

Jedva cekam nastavak jer je ovo predobro  :&

Sretno dalje ;)

btw. Ako moze SS informacija kluba jer me zanima prosjecna starost tima  ;-)

nardev

Quote from: pinjo_st on 05.07.2008, 07:48:23

btw. Ako moze SS informacija kluba jer me zanima prosjecna starost tima  ;-)

JOSOVILLA SUPERSTAR

TIR

Nisam mogao ne odgovoriti na ovo kad sam već sve pročitao... Zaista impresivan report zadnje sezone, rezultati još bolji. Treble... O igračima da ne govorim, Simpson i Breno :&

Najbolja karijera na forumu, svaka ti čast!!! :& :& :&

nardev

2018 FIFA WORLD CUP - ESPAÃ'A

Konačno je počelo svjetsko prvenstvo! Natjecanje koje tako dugo čekam. Engleska je u euforiji. Svi su uvjereni da ova generacija sa mnom na čelu može razbiti to prokletstvo koje traje već 52 godine, još od davne 1966. Može li Engleska napokon do svjetskog trona? To ćete saznati ako nastavite pratiti ovaj izvještaj. Mjesto radnje je Španjolska. Sve je spremno za najveći i najgledaniji sportski događaj na svijetu. 10 vrhunskih stadiona čeka da lopta konačno krene s centra. Navijači sa svih strana svijeta masovno putuju prema Pirinejskom poluotoku. Spektakl može početi!

Da vas podsjetim, Engleska je smještena u skupinu F u kojoj su još Poljska, Obala Bjelokosti i SAD. Skupina taman za zagrijavanje uoči drugog kruga. A tamo bi me mogli očekivati Njemačka ili Izrael, dvije iznimno jake momčadi. Njemačka je standardno opasna, dok je Izrael zadnjih godina složio vrhunsku ekipu. No kad već spominjem ekipe, da još jednom predstavim sve skupine:

SKUPINA A

NIZOZEMSKA

ITALIJA

NOVI ZELAND

AUSTRALIJA

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA B

FRANCUSKA

FINSKA

TOGO

MEKSIKO

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKUPINA C

BRAZIL

ŠVEDSKA

NIGERIJA

JUŽNA KOREJA

SKUPINA D

ARGENTINA

BELGIJA

GANA

JAPAN

SKUPINA E

NJEMAČKA

IZRAEL

EKVADOR

KOSTARIKA

SKUPINA F

ENGLESKA

POLJSKA

OBALA BJELOKOSTI

SAD

SKUPINA G

ŠPANJOLSKA

SRBIJA

KAMERUN

ČILE

___________________________________________________________________________________________________________________________ 

SKUPINA H

PORTUGAL

GRČKA

URUGVAJ

SAUDIJSKA ARABIJA

Već dobro znam sve igrače tako da mi nije bio problem odabrati 23 putnika na SP. Među njima su i četvorica igrača Crystal Palacea: Steve Simpson, Victor Moses, James Vaughan i Ryan Bertrand. Evo i svih junaka Gordog Albiona:

GRADOVI I STADIONI:

Madrid

Barcelona

Sevilla

Valencia

Bilbao

Cornellá-El Prat (Catalunya)

Santiago Bernabéu, Madrid

Vicente Calderón, Madrid

Camp Nou, Barcelona

Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona

Estadio Olímpico de La Cartuja, Sevilla

Estadio Manuel Ruiz de Lopera, Sevilla

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla

Nou Mestalla, Valencia

San Mamés, Bilbao

Estadi RCDE, Cornellá-El Prat

JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

SKUPINA F

1.kolo

POLJSKA - SAD 1:0

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nou Mestalla, Valencia

ENGLESKA - OBALA BJELOKOSTI 2:0

2.kolo

Vicente Calderón, Madrid

ENGLESKA - POLJSKA 2:0

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OBALA BJELOKOSTI - SAD 0:0

3.kolo

POLJSKA - OBALA BJELOKOSTI 1:1

Estadio Manuel Ruiz de Lopera, Sevilla

SAD - ENGLESKA 0:2

TABLICA SKUPINE F

SKUPINA A

SKUPINA B

SKUPINA C

SKUPINA D

SKUPINA E

SKUPINA G

SKUPINA H

OSMINA FINALA

MEKSIKO - ITALIJA 0:3

NIZOZEMSKA - FRANCUSKA 1:2

GANA - BRAZIL 1:1, 1:1, 5:4(p) quee

JUŽNA KOREJA - ARGENTINA 0:3

POLJSKA - NJEMAČKA 1:3

Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona

ENGLESKA - IZRAEL 1:1, 3:2(e)

ČILE - PORTUGAL 3:1

URUGVAJ - ŠPANJOLSKA 0:2

ČETVRTFINALE

ITALIJA - ARGENTINA 1:0

FRANCUSKA - GANA 2:1

NJEMAČKA - ŠPANJOLSKA 1:2

Estadio Olímpico de La Cartuja, Sevilla

ENGLESKA - ČILE 3:1

POLUFINALE

ITALIJA - ENGLESKA 1:1, 1:2(e)

FRANCUSKA - ŠPANJOLSKA 2:0

UTAKMICA ZA 3. MJESTO

ŠPANJOLSKA - ITALIJA 2:1

FINALE

Camp Nou, Barcelona

ENGLESKA - FRANCUSKA 2:1 champ

NAJBOLJI IGRAČ SP-a: Theo Walcott; na 2. mjestu je Aaron Lennon, a 3. je Gary O'Sullivan

NAJBOLJI GOLMAN SP-a: Ben Foster

ZLATNA KOPAČKA SP-a: Theo Walcott (7 golova)

DREAM TEAM SP-a: 5 engleskih igrača u naj-11, a 3 u zamjeni

Moja avantura sa Engleskom je završila na najbolji mogući način, osvajanjem svjetskog prvenstva! champ Nakon što sam ih odveo do naslova europskog i svjetskog prvaka, kao i do naslova u kupu konfederacija, vrijeme je za novi izazov u mojoj karijeri. Strpljivo ću čekati ponudu nekog novog saveza, koja bi mogla uslijediti brzo jer bi svi htjeli svjetskog prvaka za izbornika...

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Mr. Football

Jebem ti zivot svaka cast osvoji i svjetsko prvenstvo pa gdje ti je kraj. respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt respekt
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Data

Ja tebe ne kužim. Svagdje di dođeš napraviš apsolutno sve što možeš  :& :& :& :& :& :& :& :& :&
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

nardev

Moja nova destinacija je Brazil!

Već sam prije SP-a odlučio da napuštam klupu Engleske ako osvojim naslov prvaka. Kako mi je to uspjelo, zanimalo me koji će se savez prvi zainteresirati za mene. Bio je to brazilski savez koji je prvi poslao ponudu i naravno da nisam dvojio niti sekunde te sam odmah prihvatio posao. Tko zna tko bi se još javio, ali više to nije važno jer je ponuda Carioca vrh vrhova za svakoga. Brazil je bio prvak svijeta 1958., 1962., 1970., 1994., 2002. i 2010. godine. Bili su domaćini SP-a 2014. gdje su nesretno izgubili u finalu od Italije, dok su na netom završenom SP-u u Španjolskoj ispali od Gane u osmini finala. Nakon tog sramotnog rezultata, dosadašnji izbornik Mano Menezes je očekivano dobio otkaz, a ja ih sad moram vratiti tamo gdje pripadaju - na pobjedničko postolje.

U samim početcima s Engleskom me dočekala jaka ekipa koja je osvojila zadnja 2 EP-a. Ipak, bili su poljuljani nakon razočaranja na SP-a i ispadanja od Obale Bjelokosti u drugom krugu. Uspio sam ih vratiti na pravi put i na kraju ih dovesti i do onog što su čekali 52 godine. Nakon napuštanja jedne moćne ekipe, dolazim u drugu moćnu, ali također poljuljanu nakon slabog rezultata na SP-u. Sada njih moram, kako veli Ćiro, "galvanizirati" lolcina i složiti najjaču ekipu na svijetu. Brazil ima neke svima dobro poznate igrače koji su u najboljim godinama i sljedeći Mundial će za njih vjerojatno biti i zadnji. A to sljedeće prvenstvo svijeta će se održati baš na južnoameričkom kontinentu, u susjednoj Argentini. No, prije toga me već za godinu dana očekuje Copa America u Čileu. Do tad ću testirati ekipu u brojnim prijateljskim utakmicama. Već su prije dogovorene prijateljske protiv Turske i Egipta u studenom te protiv Portugala u veljači i Meksika u ožujku. Kako je prvi slobodan termin već sad u rujnu, odlučio sam dogovoriti prijateljske protiv Češke i Južne Koreje. Momčad koju sam okupio i rezultate s te dvije utakmice moći ćete vidjeti u nekom novom reportu.

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

Brazil...jebeno :&
s njima sam oduvijek htio igrati(ali i sa nekim klubom uz to)
nadam se da ćeš koristi puno mladih igrača u kvalif. da bude interesantnije... ;-)

Interista

Dobra polusezona.Očekujem da prođeš Bolognu u kupu uefe pa i da dođeš do finala da onda svi zajedno slavimo.Mislim da imaš realne šanse da u Premiershipu dohvatiš to 4. mjesto.
Quote from: T-Bone on 12.07.2018, 00:23:43Neka umre interista
Quote from: ljanbe on 27.11.2015, 11:42:36Mi smo svjetlo
Quote from: ivanmatov-suučesnik u kriminalu on 12.03.2017, 20:55:48ni slučajno ne postoji stari zatvor di se skuplja torcida s kilama droge i oružja i di policija ne smije uć.Eto ovo rekla-kazala je rekla i kazala jedna od najzaštićenijih osoba torcide.

lampard_kc

Čestitke na osvojenom SP-u s Engleskom, ponovit ćeš ti to 4 godine i sa Brazilom :&
Potpisujem već gore rečeno da je ovo najbolja karijera na forumu, svaka ti čast majstore respekt :&
Može li ss Laurija Dalla Valle, ukoliko još igra i Kevina Monneta pošto vidim da je u najboljoj momčadi SP-a :kee:
Samo nastavi tako, pratim ko i uvijek ;-) respekt champ

nardev

Quote from: lampard_kc on 07.07.2008, 14:50:30

Može li ss Laurija Dalla Valle, ukoliko još igra i Kevina Monneta pošto vidim da je u najboljoj momčadi SP-a :kee:

Dalla Vallea nemam u databaseu, ali evo ss od Monneta:

Quote from: At. Madrid on 07.07.2008, 10:42:14
Dobra polusezona.Očekujem da prođeš Bolognu u kupu uefe pa i da dođeš do finala da onda svi zajedno slavimo.Mislim da imaš realne šanse da u Premiershipu dohvatiš to 4. mjesto.

wtf? quee :bo: lolcina lolcina

nevjerojatno, komentiraš 3.sezonu  :haha: :pras:

ovo ide pod bisere :& :&
JOSOVILLA SUPERSTAR

mAli_sAsAvi

Svaka cast majstore.... :&  :&  :& J E B E N A karijera nema sta,bio bih ti zahvalan kad bi dao SS srbije i c.zvezde????

nardev

Quote from: mAli_sAsAvi on 07.07.2008, 17:08:23
Svaka cast majstore.... :&  :&  :& J E B E N A karijera nema sta,bio bih ti zahvalan kad bi dao SS srbije i c.zvezde????

hvala, hvala :)

ss Srbije

ss Zvezde
JOSOVILLA SUPERSTAR

pinjo

Koji reporti  !bravo!

Ovo ce sad biti jos zanimljivije ali ipak se ne bojim da ti neces osvojiti sve moguce trofeje sa Brazilom  :&

Ako moze SS tima od Brazila  hmm

nardev

ss od brazila ide u novom reportu, za sad čuvam ekipu u tajnosti lolcina
JOSOVILLA SUPERSTAR

Dodo

nardev

JOSOVILLA SUPERSTAR

TIR

lolcina lolcina

Kao što sam i komentirao, karijera je perfektna i samo me zanima momčad Brazila i ako možeš stavi njihovog najskupljeg igrača (ako nije neka sadašnja zvijezda, dakle najskuplji regen brazilski). ;)

divina08

Sezona nije mogla biti bolja.... :&  ssssjajno igraš.Svaka čast na svim osvojenim naslovima  champ ..
Momčad je odlična i možemo puno od tebe naučiti na traženju nepoznatih zvijezda   ;-) ...
Drago mi je što si uzeo brazil  jer su se  izgubili sa scene.Uvjeren sam da ćeš ih vratit na staze stare slave...
I ako može ss od brazilske reprezentacije...
Unaprijed hvala..