Main Menu

The Famous CPFC (2007-2024)

Started by nardev, 05.02.2008, 23:07:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 36 Guests are viewing this topic.

divina08

Na euru je bilo napeto i čude me prolasci nekih reprezentacija(hrvatska nula bodova  quee).Svaka čast na osvojenom prvenstvu.Save ću svakako isprobati.

fighter

Moze UPLOAD taktike....???

nardev

Quote from: fighter on 05.06.2008, 13:06:35
Moze UPLOAD taktike....???

nema ti tu neke posebne mudrolije pa neću ništa uploadat, jer ova moja taktika je, ajmo reći, promjenjiva, a i bilo bi glupo da nije...jer nemreš postavit istu taktiku protiv, recimo, Arsenala i protiv Charltona...ipak nije potrebno previše mijenjati team instructions jer je važno dobro uigrati ekipu, bez puno petljanja...kao što vidiš, iza mene je 9 sezona u kojima sam bio prisiljen raditi brojne rošade i nije uvijek bilo lako kao sada, a ni sad nije uvijek bajno...to često i nije bilo dobro baš zbog nedovoljno uigranosti, ali na kraju se, na duži period isplatilo...hoću reći da taktika ovisi o igračima koje sam stavio u sastav za određenu utakmicu, odnosno ovisi o protivniku mada se rijetko prilagođavam protivniku...stoga prije svega ovisi o tvojim igračima i njihovim sposobnostima i dometima i tako se moraš ravnati...mislim da nema smisla uploadat taktiku jer nemaš istu selekciju igrača kao ja i samim time gubi se njena učinkovitost, no stavit ću zato citat sa 5.stranice ove karijere gdje sam pobliže objasnio jednom forumašu stil igre koji preferiram, i nije se puno promijenilo u odnosu na sadašnji, čak je i većina igrača još uvijek u klubu...nadam se da će ti ovo možda pomoći ;-)

Quote from: nardev on 02.04.2008, 04:21:47
Quote from: Masograd on 31.03.2008, 14:08:29
moran ti reci da si me odusevio. mogu li te zamolit jednu uslugu, da stavis SS od Team Instructions, taktike i dali stavljas neke poebne zadace ostalim igracima, npr krilima? to me zanima posebno kada igras protiv jaceg kluba i dali igras samo 4-4-2
fala ti unaprid

kad sam se već našao na forumu u ovo kasno/rano doba, pa da ti odgovorim...
od samog početka igram napadački 4-4-2 , s time da u određenim utakmicama znam odigrati i 4-1-2-1-2, pošto imam igrače baš stvorene za tu formaciju, tu mislim prije svega na vezni red, gdje mi cijelu vezu kontrolira Veloso na DM, a mijenja ga Hamsik, dok na AMC briljira Anderson, odnosno Rakitić...desno mi je u zadnjoj sezoni uglavnom igrao Nani, a tu je bio i odlični Payares, dok je lijevo igrao Di Maria, a po potrebi Goossens, i to je funkcioniralo savršeno...kad igram 4-4-2, onda su Veloso i Anderson u liniji, i tu Veloso još više dolazi do izražaja u napadu, a Anderson više sudjeluje u obrani...u svakom slučaju, obje taktike su sjajne...

Team Instructions:

tu isto nema puno filozofije, ovako je uoči svake utakmice, a kad igram protiv nekog jakog, onda ako ovo ne prolazi, malo promijenim, ne želim biti u podređenoj poziciji, bar ne sad kad imam ovakav tim, te uvijek krećem po pobjedu, a sad ako je protivnik uistinu jači, tu nema puno pomoći... jer mogu ja sve postaviti defanzivno i nadati se najboljem, ali uvijek mogu izgubiti, zato nikad ne igram defanzivno, i svejedno mi je najteži poraz bio 3-0 u više navrata, nikad me nije nitko pregazio, čak niti u prvoj premierligaškoj sezoni, a igrao sam napadački i na Old Traffordu, Stamford Bridgeu, Emiratesu i Anfieldu te sam znao često otići sa 3 boda...pojedinačno igračima dajem upute, recimo, ako moram juriti rezultat, ako su produžeci, ili kad moram sačuvati prednost pred kraj utakmice, te kad imam igrača manje, odnosno više...napomenut ću da uvijek igram zonsku obranu, nikad flastera, i protiv jakih timova imam dosta visoko postavljenu obranu te igram kratke i brze pasove, te obavezno kontranapade gdje moji brzi napadači ubijaju...nadam se da sam ti donekle pomogao, ako te još šta zanima, samo pitaj ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

TRANSFERI 10. SEZONE (2016/2017)

Već sam najavio ovaj report početkom tjedna kad riješim popravke u školi, rezultat je 2/3 popravka riješena što znači da mi je odgođena matura, ali zato imam više vremena za FM i gledanje EP-a. :) Treba uvijek sve gledat s pozitivne strane. :D  Već sam lagano zaboravio gdje sam stao u FM-u zaokupljen silnim obvezama sa svih strana, no polako sam se opet uhodao.

Nakon "ne toliko uspješne" sezone s Palaceom i osvajanja EP-a s Engleskom, vrijeme je za nove pustolovine na Otoku i ostatku Starog kontinenta. Uoči nove sezone sam produžio ugovor s C.P.-om na još dvije godine i spreman i osiguran krenuo pripremati ekipu za brojne izazove. Moram se pohvaliti da je moja reputacija kao managera konačno World Class. :cool: Važna je vijest da je moj pomoćnik, njemački stručnjak Wolfgang Rolff odlučio otići iz kluba nakon isteka ugovora. Rolff je bio pomoćni trener Palacea još od 2010.g. kad je stigao iz Werdera i u tom vremenu je puno pomogao u stvaranju velikog i moćnog kluba. Brzo sam izabrao novog pomoćnika, Francuza Christopha Galtiera koji je nakon moje ponude napustio Lyon. Kad već spominjem pomoćne trenere Palacea, red je predstaviti sve ostale trenere, fizioterapeute i skaute. Među njima su neka poznata imena kao: bivši vratar Njemačke, Andreas Köpke (Gk coach), bivši belgijski internacionalac Luc Nilis (Youth coach), jedan od najboljih fizioterapeuta, Talijan Gianni Nanni i jedan od najboljih skauta, također Talijan, Roberto Bettega. Ovi ostali možda nisu (svima) tako poznati, ali su to sve redom vrhunski znalci, svjetske klase, a neki od njih imaju uloge i u reprezentacijama Brazila (Paulo Camello), Portugala (Darlan Schneider), Francuske (Robert Duverne), Njemačke (Andreas Köpke), a dvojicu od njih sam pozvao u reprezenatciju Engleske: Paula McGuinnessa za pomoćnika i Davida Lowea za trenera.

CRYSTAL PALACE STAFF

___________________________________________________________________________________________________________________________

Da krenem i na igračka pojačanja! Ove sezone nije bilo puno dolazaka i odlazaka u Palaceu. Doveo sam samo 2 igrača i za njih sam potrošio 33 milijuna eura. Otišla su također 2 igrača nakon isteka ugovora. Jedan od njih je Slovak Marek Hamsik koji je prešao u Man Utd, a drugi je bivši junior Andrew Baines koji će sreću morati potražiti negdje drugdje.

TRANSFERI

___________________________________________________________________________________________________________________________

Victor Miller, 23.g., Južna Afrika

Prvo pojačanje je južnoafrički reprezentativac Victor Miller koji igra na poziciji denog bočnog. Bivši igrač Kaiser Chiefsa i Palerma potpisao je s Palaceom 4-godišnji ugovor, a klub sa Sicilije je dobio odštetu od 9 milijuna eura.

Steve Simpson, 23.g., Engleska

Drugi i zadnji igrač koji je ovog ljeta pojačao "Eaglese" je jedan od najtalentiranijih engleskih igrača Steve Simpson. Igra na desnom krilu i kod mene u engleskoj reprezentaciji ima važnu ulogu te je jedan od najzaslužnijih što je Engleska opet postala europski prvak. Potekao je u Middlesbroughu iz kojega je i stigao u Crystal Palace za čak 24 milijuna eura, potpisavši ugovor na 5 godina.

Toliko od mene za danas, a sad idem gledat tekmu! :beer:

JOSOVILLA SUPERSTAR

Ivan1223

Ova pojačanja su stvarno zakon. Koje ocjene  :& :& :&

Samo nastavi tako World class manageru!  lolcina

Bad Blue Krapina

pojačanja fenomenalfakingnalna  :&
report predobar  :&
jebi ga za školu  :sad:

nakon trekme mi reci dal su ova 2 regena  hmm

ajmo sad naši :kee:

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 08.06.2008, 17:40:49
pojačanja fenomenalfakingnalna  :&
report predobar  :&
jebi ga za školu  :sad:

nakon trekme mi reci dal su ova 2 regena  hmm

ajmo sad naši :kee:

jesu
JOSOVILLA SUPERSTAR

lampard_kc

Jako zanimljiv i bogat staff, ipak dosta utječe na igru.
Čestitam ti na toliko dugo čekanoj tituli world class managera :&
Pojačanja standardno dobra, posebno mi se sviđa Simpson.
Malo mi je nejasno ne produživanje ugovora s Hamšikom, jel su možda problem godine ili višak igrača na toj poziciji hmm
U svakom slučaju sretno dalje i čestitke na riješenom knjigovodstvu (vjeruj mi da znam kako ti je :haha:)

nardev

Quote from: lampard_kc on 08.06.2008, 22:35:58
Jako zanimljiv i bogat staff, ipak dosta utječe na igru.
Čestitam ti na toliko dugo čekanoj tituli world class managera :&
Pojačanja standardno dobra, posebno mi se sviđa Simpson.
Malo mi je nejasno ne produživanje ugovora s Hamšikom, jel su možda problem godine ili višak igrača na toj poziciji hmm
U svakom slučaju sretno dalje i čestitke na riješenom knjigovodstvu (vjeruj mi da znam kako ti je :haha:)

Dugo sam sastavljao taj staff, koliko sam samo vremena tražio najbolje od najboljih i morao otimati drugim jakim klubovima trenere, pogotovo Man Utd-u i Liverpoolu...jako je važno imati dobar i brojan staff...mnogi ne obraćaju pažnju na to, pa im zato i ne ide tako dobro, barem ne ako igraju na duže staze

što se tiče pojačanja, imao sam na shortlistu 20-ak igrača koje sam pratio tijekom prošle sezone, i na početku ove sam odlučio da mi trebaju samo dvojica za desnu stranu, dok recimo u napadu uopće nemam potrebu već 2-3 sezone ikoga dovoditi...Simpsona sam dugo pratio jer sam izbornik Engleske, a na EP-u je eksplodirao i morao sam ga dovesti...uskoro će biti u samom vrhu :&

Hamsika sam pustio i zbog godina i zato jer je višak...on je već neko vrijeme višak, i htio sam ga prodati, samo što nije bilo zainteresiranih...a kraj Velosa i Javi Martineza nije imao šanse premda je odličan igrač...

e da, knjigovodstvo, ni sam ne znam kak sam ga prošao, a još je i na maturi, no meni je to tek u 8.mjesecu pa se neću opet zamarati :cool:

JOSOVILLA SUPERSTAR

Torcida Kambelovac

Nardev,zbilja fenomenalno,evo pratim tvoju karijeru već duže vrijeme,i vidim i po uspjesima i po predobrom načinu pisanja,stvarno nemam zamjerki,da si klasa. :cool:Ovo što ti radiš s Cristal Palace-om zbilja rijetkima uspijeva,a ti to bez problema odrađuješ uz školu i ostale obveze,svaka čast :&.Gledajuć tebe dođe mi da i ja poput tebe zaigram s nekim klubom iz nižih liga velike petorke,al jednostavno mi na kraju fali inspiracije i odlučnosti da krenem,dok u svakom tvom postu ima tih stvari na pretek,pa bih te htio pitat da mi predložiš neki klub,jer savjet znalca uvijek dobro dođe,a ne da se opet ubacin u Hajduk koji mi je već na vrh  *****.Svaka pomoć je dobrodošla,još jednom sve čestitke na ovom izuzetnom pothvatu!!!!! respekt

P:S:najjači si champ
HAJDUK ŽIVI VJEČNO,ŠTA BILO DA BILO

nardev

Quote from: Torcida Kambelovac on 09.06.2008, 01:05:13
Nardev,zbilja fenomenalno,evo pratim tvoju karijeru već duže vrijeme,i vidim i po uspjesima i po predobrom načinu pisanja,stvarno nemam zamjerki,da si klasa. :cool:Ovo što ti radiš s Cristal Palace-om zbilja rijetkima uspijeva,a ti to bez problema odrađuješ uz školu i ostale obveze,svaka čast :&.Gledajuć tebe dođe mi da i ja poput tebe zaigram s nekim klubom iz nižih liga velike petorke,al jednostavno mi na kraju fali inspiracije i odlučnosti da krenem,dok u svakom tvom postu ima tih stvari na pretek,pa bih te htio pitat da mi predložiš neki klub,jer savjet znalca uvijek dobro dođe,a ne da se opet ubacin u Hajduk koji mi je već na vrh  *****.Svaka pomoć je dobrodošla,još jednom sve čestitke na ovom izuzetnom pothvatu!!!!! respekt

P:S:najjači si champ

uvijek je lijepo vidjeti da me netko tako prati i cijeni moj trud, pa ti hvala šta si komentirao ;-)...također mi je drago da si i ti dobio inspiraciju jer je meni na početku pomoglo praćenje karijera velikih majstora kao što su prije svih Edin i turek i to mi je puno značilo na početku pisanja ove karijere...ali također važan čimbenik koji se tiče samog igranja s Palaceom je taj da mi je taj klub definitivno najdraži u Engleskoj, a njihove lige oduvijek najviše pratim, i Premiership i ove niže lige...tako da mi je nekako posebno bilo krenuti s njima, a još je i pisanje na ovom forumu dodatno utjecalo na inspiraciju....sad baš razmišljam koji bih ti klub preporučio pošto ti je dosta hrvatske lige no ne znam jel ti je svejedno koja je liga petice u igri ili imaš neku u vidu, pa da ti ja samo predložim klub...ja sam najbolje upoznat sa klubovima u Engleskoj, ali i ove ostale lige petice mi nisu strane...isto tako ne znam koja je najniža liga s kojom bi krenuo, pa ti daj upute, a ja ću ti dat najbolji mogući prijedlog :)....sad sam otišao off-topic s ovim, ali moja je tema, zaboli me lolcina
JOSOVILLA SUPERSTAR

Torcida Kambelovac

A što da ti kažem,volio bih počet u španjolskoj drugoj ligi jer je jedina u kojoj nisam vodio klub.bitno mi je da ima solidnu reputaciju i dobar omladinski pogon,jer u svim klubovima u kojima sam igrao sam dosta vodio računa o tome,jer sam svjestan da je to ipak budućnost i kluba i mojih uspjeha s njim

nardev

Quote from: Torcida Kambelovac on 09.06.2008, 15:18:55
A što da ti kažem,volio bih počet u španjolskoj drugoj ligi jer je jedina u kojoj nisam vodio klub.bitno mi je da ima solidnu reputaciju i dobar omladinski pogon,jer u svim klubovima u kojima sam igrao sam dosta vodio računa o tome,jer sam svjestan da je to ipak budućnost i kluba i mojih uspjeha s njim

veliš španjolska Segunda, ovako na prvu loptu bih ti preporučio Celtu ili Real Sociedad, baš zbog ovog označenog u citatu...dakle, 2 kluba koji su dosadašnjih sezona bili u Primeri, no sad su prisiljeni borit se za povratak u najjače društvo...reputacija im je dobra, imaju solidne financije i omladinski pogon, ali pošto ti ja preporučam pisanje karijere ovdje na forumu, onda mi ti klubovi nisu tako napeti jer si već mogao vidjeti karijere s tim klubovima...forumaši obično biraju drugoligaški klub koji ima najbolji media prediction tako da bi se što brže i lakše vratili u prvu ligu...kad sam ja uzeo C.P. njima je procjena na početku bila 10.mjesto, ali već sam naveo zašto sam baš njih uzeo....e sad bi ja tebi preporučio Numanciu, a s njima imaš šanse nešto postići odmah na početku jer ako im je uspjelo u RL-u osvojit 1.mjesto ove sezone, zašto ne bi uspio u FM-u  :)...samo je važno dobro složiti ekipu, taktiku i treninge, a pomoć uvijek možeš potražiti na forumu ako ti baš ne ide...loadaj si igrače iz Argentine i Brazila....MP je 7.mjesto, jedino je stadion mali, samo 10000 mjesta, no već već nakon 2-3 sezone bi mogli povećat kapacitet...i na početku obavezno stavi da se boriš za 1.mjesto tako da izvučeš što veći budžet ...od drugih klubova zanimljivi su mi Cadiz i Albacete, pa evo ti odluči, i onda ako trebaš neki savjet, samo pitaj....i nakon 1.sezone obavezno počni pisat karijeru tako da se puniš inspiracijom, nemoj počet odmah u 1.sezoni nego kad budeš imao materijala, snimi si što više ss-ova...onda si pogledaj neke bolje karijere kako su krenule i slično i ti započni uvod...no dobro, najprije izaberi klub i kreni igrat, ali nemoj odustat ako nije sve bajno, nije ni meni bilo ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

Torcida Kambelovac

Fala,majstore,budem poslušao tvoj savjet

nardev

Sad sam baš malo listao cijelu ovu karijeru od prve stranice da se podsjetim na prethodne sezone, i vidio sam nešto čudno u vezi postova...naime, od 2. do 6. stranice, većina reporta je kao odrezana, jednostavno, fali dio reporta...pogledao sam druge veće karijere na forumu i nigdje nije bilo takvog slučaja...na 1.stranici je sve OK, isto kao i na ovim zadnjim stranicama gdje su novi izvještaji (od 7. do 10.str.)....stavit ću i jedan primjer sa 6.stranice gdje fali drugi dio reporta, a slično je i u ostalim postovima:

Quote from: nardev on 25.04.2008, 20:12:39
NASTAVLJAJU SE KVALIFIKACIJE ZA EURO 2016...

Nakon reporta 8.sezone sa Crystal Palaceom, red je nešto reći i o mome pothvatu sa Engleskom. U ovim kvalama sve ide k'o po loju, plasman je praktički već osiguran 5 utakmica prije kraja. Složio sam moćni stroj koji doslovce razbija svakog protivnika na proste faktore :haha:. Dovoljno je pogledati tablicu koja pokazuje maksimalnih 9 pobjeda uz gol razliku 25:3. :kee: Kao igrače koji najviše pokazuju, odnosno najviše doprinose ekipi, izdvojio bih kapetana Waynea Rooneya, zamjenika kapetana Micaha Richardsa, Thea Walcotta, Scotta Sinclaira, Stewarta Downinga, Aarona Lennona, Michaela Johnsona, Joea Colea, Stevena Taylora, Curtisa Daviesa, Antona Ferdinanda, Ryana Bertranda, Leightona Bainesa , golmana Bena Fostera te moje igrače iz Palacea - Jamesa Vaughana koji ima prosjek od gola po utakmici za repku :& i dvojac od kojeg puno očekujem u budućnosti - Victora Mosesa i Josea Baxtera .

Trenutnih idealnih 11 izgleda ovako:

PRIJATELJSKA UTAKMICA:

Stadion Slaski, Chorzow

POLJSKA - ENGLESKA 1:7  :cool:

KVALIFIKACIJE:

Wembley, London

ENGLESKA - ARMENIJA 5:1

Wembley, London

ENGLESKA - NORVE

:bo: :bo: :bo:
JOSOVILLA SUPERSTAR

pinjo

To ti se desilo kad se site prebacivao pa ti je nestalo ,tako je i Lavu u karijeri sa Evertonom  respekt

nardev

10. SEZONA - report polusezone

Nakon nekog vremena novi report je spreman za javnost! :D Odigrao sam prvi dio sezone u kojoj se spremam za popravljanje dojma u odnosu na prošlu kad je osvojen samo Carling cup. Sad pucam na naslov engleskog i europskog prvaka što mi prošle sezone nije uspjelo. U prvenstvu je Chelsea vodeći, ali sa samo 4 boda više od mog Palacea. Opet je ugodno iznenadio Portsmouth koji ima samo 2 boda manje od mene, a usput rastura i u ligi prvaka. Arsenal ove sezone igra nešto lošije, te je 11 bodova od 1.mjesta. Man Utd po običaju vodi bitku za poziciju u Kupu Uefa (na 7. su mjestu), dok je za !hihi! Liverpool poznato da se bore za povratak u Premiership. U Ligi prvaka sam suvereno proletio skupinom koja je bila među najlakšim - Porto, AZ Alkmaar i Partizan. :haha: Sreća mi se osmjehnula i u ždrijebu osmine finala gdje igram protiv Spartaka iz Moskve. Trenutno sam već u proljetnom dijelu sezone tako da sam uspio osvojiti jedno natjecanje, tj. obraniti naslov u Carling cupu! champ Da vam predstavim i ekipu za ovu sezonu:

Kao i svaki put, na početku sam odigrao 5 pripremnih utakmica:

PREMIERSHIP

Od 1. do 19. kola:

Man Utd - C. Palace 2:1  !mad!

Newcastle - C. Palace 1:3

C. Palace - Bolton 2:0

C. Palace - Ipswich 2:0

Derby - C. Palace 1:0  !mad!

C. Palace - Reading 1:1

Everton - C. Palace 1:5

C. Palace - Arsenal 1:1

West Bromwich - C. Palace 0:3

C. Palace - Chelsea 1:1

Man City - C. Palace 0:0

C. Palace - Wigan 1:0

Sheffield Utd - C. Palace 1:3

C. Palace - Middlesbrough 0:0

C. Palace - Portsmouth 3:1

Charlton - C. Palace 1:5

C. Palace - Tottenham 2:0

A. Villa - C. Palace 1:4

C. Palace - Fulham 0:0

TABLICA NAKON 19.KOLA

LIGA PRVAKA

ŽDRIJEB SKUPINA:

SKUPINA F

CRYSTAL PALACE F.C.

FC PORTO

AZ ALKMAAR

FK PARTIZAN

1.KOLO

Porto - C. Palace 1:2

2.KOLO

C. Palace - Partizan 2:0

3.KOLO

C. Palace - AZ Alkmaar 2:0

4.KOLO

AZ Alkmaar - C. Palace 0:4

5.KOLO

C. Palace - Porto 0:0

6.KOLO

Partizan - C. Palace 0:2

TABLICA SKUPINE F:

ŽDRIJEB OSMINE FINALA:

_____________________________________________________________________________________________________________________________

CARLING CUP

3.KOLO

C. Palace - Oldham 3:0

4.KOLO

C. Palace - A. Villa 3:1

ČETVRTFINALE

Liverpool - C. Palace 2:2, 2:4(e)

POLUFINALE - 1.utakmica

C. Palace - Middlesbrough 2:1

POLUFINALE - 2.utakmica

Middlesbrough - C. Palace 2:4

FINALE

Wembley, London

CRYSTAL PALACE - CHELSEA 1:1, 3:2(e) champ

_____________________________________________________________________________________________________________________________

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

prvenstvo za sada dosta loše, šteta....nadma se da ipak osvojiš
svaka čast na rutinskom osvajanju Liga kupa
LP nije mnogo vrijedna spomena, osim toga da ima 2 srpska kluba  lolcina
imo si sreće 2 puta u ždrijebui...Spartak bi trebo biti šetnjica

inače sam downloadiro save i moram reć da su ti se svi igrači nevjerovatno razvili  :&

oKRamxII

Jubilarna deseta, nadam se da će biti koji naslov ove sezone, sretno  :&

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 16.06.2008, 14:33:45
prvenstvo za sada dosta loše, šteta....nadma se da ipak osvojiš
svaka čast na rutinskom osvajanju Liga kupa
LP nije mnogo vrijedna spomena, osim toga da ima 2 srpska kluba  lolcina
imo si sreće 2 puta u ždrijebui...Spartak bi trebo biti šetnjica

inače sam downloadiro save i moram reć da su ti se svi igrači nevjerovatno razvili  :&

u prvenstvu je jako napeto, sad sam već u 4.mjesecu i moram reći da vodim mrtvu trku sa još 3 kluba za naslov prvaka, još nikad nije bilo ovako ludo :&

Liga kup je baš bio laganica :cool:

je, Srbi imaju 2 kluba u LP lolcina, i moram priznat da su vrlo dobri, Zvezda je bila 3.u grupi i na kraju je ispala u 1/8-finala kupa uefa, a Partizan je bio isto 3. u mojoj grupi i ispali su tek u 1/4-finalu KU :&

protiv Spartaka mi je u prvoj tekmi u gostima bilo kao Napoleonu u Rusiji lolcina, ali u drugoj su zato dobili svoje...

drago mi je da si downloadao save :)

Quote from: oKRamxII on 16.06.2008, 14:44:19
Jubilarna deseta, nadam se da će biti koji naslov ove sezone, sretno  :&

fala ;-)
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

POČINJU KVALIFIKACIJE ZA SP 2018...

Konačno je Dr. Nardev započeo "operaciju SP"! lolcina Nakon što je Engleska pod mojim vodstvom 3.put zaredom osvojila EP, sad me čeka puno veći izazov, razbiti englesko prokletstvo na SP-ima koje traje tamo još od 1966.g. Najpopularniji sportski događaj na svijetu će se održati u Španjolskoj, a generalnu probu na španjolskim stadionima ću imati već ovog ljeta na Konfederacijskom kupu gdje mi je cilj, naravno, 1.mjesto. No, prije toga, na redu su kvalifikacije u kojima ne bi trebao imati težak posao sa Turskom, Ukrajinom, Makedonijom, Estonijom i Azerbajdžanom. Dosad sam odigrao 4 od ukupno 10 kola i Engleska uvjerljivo vodi sa maksimalnih 12 bodova uz gol-razliku 13:2. Odigrao sam i 4 prijateljska susreta: sa Nigerijom, Angolom, Slovenijom i Egiptom te slavio u sva 4. Ekipa je u novom kvalifikacijskom ciklusu mahom ista kao i na samom EP-u, nitko se nije oprostio i još sam pridodao neke mlađe igrače kao što su središnji vezni Michael Storrie iz Portsmoutha, desno krilo Robbie Stone iz Derbya (bivši igrač Palacea) i Nathan McKenna, lijevi bočni iz Aston Ville.

KVALIFIKACIJE:

Wembley, London

ENGLESKA - AZERBAJDŽAN 3:0

NSC Olympiyskiy, Kiev

UKRAJINA - ENGLESKA 1:4

Gradski stadion, Skopje

MAKEDONIJA - ENGLESKA 1:4

Wembley, London

ENGLESKA - TURSKA 2:0

TABLICA SKUPINE 2 NAKON 4 UTAKMICE:

PRIJATELJSKE UTAKMICE:

Wembley, London

ENGLESKA - NIGERIJA 5:2

Wembley, London

ENGLESKA - ANGOLA 3:0

Arena Petrol, Celje

SLOVENIJA - ENGLESKA 0:2

Cairo International Stadium, Cairo

EGIPAT - ENGLESKA 1:2

Novi report slijedi na kraju sezone!

TO BE CONTINUED...
JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

Vidim da to rutinski riješavaš sa Englezima po očekivanju
sad osvoji SP i preporučujem da promijeniš i državu :&

Inače, evo ti 1 moj mali prijedlog:
nemoj zvat svoje igrače(iz palacea) u englesku, nego smao za velika natjecanja
bolje d aih šta više odmaraš, a vidiš i sami da su nepotrebni
umjesto njih, radi "pizdarije" lolcina i pozovi talentirane juniore...meni je to uvijek bilo carski kada su igrali sa azerbejdžanom i sličnim vukojebinama  :haha:

a sad ajmo gledat tekmu  :&

nardev

Quote from: Bad Blue Krapina on 16.06.2008, 19:43:59
Vidim da to rutinski riješavaš sa Englezima po očekivanju
sad osvoji SP i preporučujem da promijeniš i državu :&

Inače, evo ti 1 moj mali prijedlog:
nemoj zvat svoje igrače(iz palacea) u englesku, nego smao za velika natjecanja
bolje d aih šta više odmaraš, a vidiš i sami da su nepotrebni
umjesto njih, radi "pizdarije" lolcina i pozovi talentirane juniore...meni je to uvijek bilo carski kada su igrali sa azerbejdžanom i sličnim vukojebinama  :haha:

a sad ajmo gledat tekmu  :&

nakon SP-a i mislim mijenjati reprezentaciju, zaboravio sam napisati da sam i dobio i drugu ponudu Francuza da ovaj put zamijenim Paula Le Guena koji se prosro na EURU :haha: (a prošle godine su htjeli da zamijenim Domenecha pa je došao Le Guen)... ali ja sam normalno, odbio...volio bi baš trenirat Nizozemsku, Argentinu ili Brazil, oni mi se čine najzanimljiviji

a prijedlog ti je dobar, i uglavnom ne koristim previše sve Engleze iz kluba, Bertrand mi je standardan na lijevom boku i Simpson na desnom krilu, i oni igraju jer baš rasturaju...u napadu nikad ne koristim oba napadača C.P.-a...uglavnom Vaughan igra više od Mosesa jer ima sjajan učinak za repku...dok je Baxter najčešće zamjena...protiv takvih jazavaca obično igra druga momčad, a juniore još ne forsiram jer mi je važno isprobat sve igrače koji bi mogli konkurirati za SP, a pred kraj kvala bi mogao staviti neke mlađe jer ima dosta talenata...
JOSOVILLA SUPERSTAR

nardev

THE FA CUP

Premda sam najavio novi report na kraju sezone, još ju nisam završio, pa ću prije toga staviti izvještaj sa natjecanja u FA kupu. Na žalost, za razliku od Carling cupa koji sam osvojio, i to drugu godinu za redom, u nacionalnom kupu mi to nije uspjelo. :sad: Nakon prolaska protiv mrskog rivala Charltona, niželigaša Swindona te protiv Leedsa nakon dvije utakmice, u 6.kolu (četvrtfinalu) naletio sam na Wigan kojeg sam, moram priznati, malo podcijenio, a oni su mi to vratili pobijedivši me 1:0 na svom terenu. Realno, nisu to zaslužili jer su imali samo 2 udarca u okvir i to u zadnjih pola sata, dok sam ja imao 11, ali kad ne zabiješ gol, obično ga primiš, to je klasični pucanj u živac. Evo i rezultata:

3.KOLO

Charlton - C. Palace 1:4

4.KOLO

Swindon - C. Palace 0:3

5.KOLO

C. Palace - Leeds 1:1

Leeds - C. Palace 0:2

6.KOLO

Wigan - C. Palace 1:0

Sljedeći report koji ću napisati je onaj na kraju sezone u kojem ću, nadam se, imati dobre vijesti.

TO BE CONTINUED...

JOSOVILLA SUPERSTAR

Bad Blue Krapina

Šteta za FA kup, ali ajde, barem imaš Liga kup  :)
nadam se i ja da ćeš se vratit sa bojim vijestima  ;-)