4-2-3-1 Osnove

Started by Magister ludi, 06.06.2012, 00:02:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 47 Guests are viewing this topic.

Magister ludi

Bilo bi lijepo da uradiš vlastitu prezentaciju ovog sistema, očigledno ima mnogo toga u čemu se ne slažemo.  ;)

Pezer

RvP(iz osobnog iskustva) ti moze odigrati jako dobro na AF,ako vec ne zelis Poacher,sad kako bi se to uklopilo u tvoje ostale ideje nezz,al AF i asistira i zabija,barem je meni u Arsenalu,iako sam ja igroa sa dvije spice gdje je druga bio Poacher ili Target(attack)...
Jos barem prema meni AP na AMC i onda ispred Trequartista ili DLF bi bilo previse jer su tu obojica onda vise za kreaciju nego za zabijanje...

Capy1995

U napoliu mi je ova formacija jako dobro radila pogotovo s ovim rolama
FB-d LD-c BPD-d FB-s

BWM-d DLP-s
W-a    AP-a   W-a
          P-a

a u Arsenalu nemam igrace za takav sistem i bilo bi glupo da mi je RvP "samo" poacher jer on ugl samo zabija ne sudjeluje u kreiranju napada

Magistre nisam ja tom nivou da sam pisem o nekoj taktici jer ne znam bas toliko da bi moga predstavljat nesto  ;) al svejedno mislim da ispod poachera bi treba AP-a da mu gura lopte u prostor iako to cini i Att.md samo rijeđe
Kad xavi dodaje i branici zabivaju golove!

Magister ludi

Idemo naučiti nešto novo. Klik. (Posebno obratiti pažnju na treći dio)

Capy1995

On ima tablicu Takticar ,inace krasno obojana, istog trena ljudi ce ga prije poslusat nego nekoga kome pise sakupljaci lopti  yeey ,kad napravin skroz samostalno taktiku koja dobro radi radu cu je predstaviti trenutno jos nisam osim jednom al jos mi nije jasno kako je radila  fejspalm a i ne zelim predstavit nesto krivo ljudi to shvate  ozbiljno krenu tako i zeznu nesto samo jer sam ja tako napisa,nadam se da razumis  ;)
Kad xavi dodaje i branici zabivaju golove!

Magister ludi

Ne znam šta je pisac htio da kaže, ali znam da postoje adekvatne teme za kritike na rad moderatora. Ova nije tog tipa. Naša administracija je 24/7 otvorena za prijedloge koji će voditi ka poboljšanju foruma, ako misliš da znaš i umiješ javi im se. Sad bih se, ako nemaš ništa protiv, povukao u tišinu zvjezdane noći. Pozdrav.  hi

baKe

Zahvaljujem za ovaj tekst. Elokventno objašnjeno.
Nema više Genie Scouta, Nema Više Save/Load. Od sad samo po zakonu!