Club Vision

Uprava najviše želi da zadržimo status najbolje nogometne akademije u Španjoslkoj, a budući da je to i moj glavni cilj, nije mi bilo teško prihvatiti uvjete uprave. Uz to, tu je još samo podsjetnik da ne možemo dovoditi igrače koji nemaju baskijsko državljanstvo.

Što se tiče petogodišnjeg plana, u ovoj sezoni uprava želi da se kvalificiramo u Europsku Ligu, a svake sljedeće da to bude Liga Prvaka. i stim se slažem, a posebno mi je drago da su kreatori FM-a uspjeli preko Club Visiona pogoditi srž poslovanja Athletica, kojima ipak osvajanje prvenstva nije primarni cilj, pa se to ne traži ni od mene.

Taktika

Ovo je taktika s kojom smo krenuli u prvenstvo, te u prvom kolu zabilježili poraz od 0-1 u gostima kod Real Madrida. Za sada taktika djeluje dosta dobro. Trenutno je jedina dvojba da li u napadau treba igrati Aduriz ili Williams, no to će vrijeme pokazati.

U sljedećem reportu ću prikazati transfere jer će tada prijelazni rok biti završen, te ćemo se osvrnuti na utakmice odigrane u srpnju (prijateljske), te u kolovozu i rujnu (natjecateljske). Do tada, lijepi pozdrav. Aupa Athletic!


Avatar

editor